RevPro Summer Sizzler 2016 recenzija

Charlie Garrett & Joel Redman (c) vs Jody Fleisch & Jonny Storm vs The British Young Bloods vs The Legion Of Lords (RevPro British Tag Team titule) – ***1/4

Meč je bio upravo ono što je i trebao biti, zabava. Odličan način za započeti show. Prvaci me baš nisu impresionirali na zadnjem RevPro showu kada su i osvojili titule, ali ovdje definitivno jesu. Puno odličnih timskih poteza. Na kraju su zadržali titule s Tombstone/Spiral Tap kombinacijom. I pravi tim je pretrpio pin. Legion of Lords izgledaju kao klauni, ali imali su par dobrih near fallova na kraju iako baš nitko nije vjerovao da bi mogli osvojiti titule.

 

Tomohiro Ishii vs Josh Bodom – ***1/2

Početak je bio prilično slab i nisu radili ništa posebno, stoga sam krenuo misliti kako meč neće ispasti toliko dobro, ali onda su sredinom meča ubacili u veću brzinu i na kraju smo dobili jako dobar meč s uobičajenim stiff udarcima Ishhia, a Bodom je izvodio lijepe poteze. Nekoliko jako dobrih kontri također. Ishii je pobijedio s Brainbusterom. Publika je očekivano odlično reagirala na Ishiia.

 

Moose vs Sha Samuels – **1/2

Bilo je u redu, ali bilo bi i bolje da Moose nije potrošio pola meča na vikanje svog imena. Akcija je bila solidna, Samuels i nije bio toliko impresivan dok je Moose izvodio svoje standardne poteze i bio je solidan. Na kraju je Samuels pobijedio Roll Upom kada se pridržao nogama za užad. Solidan kraj, dali su pobjedu Samuelsu a prtiom zaštitili Moosea.

 

Pete Dunne (c) vs Will Ospreay (RevPro British Cruiserweight titula) – ***3/4

Will Ospreay je vjerojatno najbolji letač kojeg ćete danas susresti u wrestlingu. Njegove letačke spobnosti su nevjerojatne, a potezi su mu izrazito fluidni i točni. Još samo kad bi se malo više krenuo bazirati na ring psihologiju, zahvate i mat wrestling, bio bi fantastičan kečer. No i ovakvog ga obožavam. Ovo je bio jako, jako zabavan meč u kojem je Ospreay impresionirao još više nego u ostalim mečevima. Dunne je bio solidan, ali se nije toliko iskazao u odnosu na Ospreaya. Na kraju je Ospreay pobijedio sa Springboard Cutterom i osvojio titulu. Jako mi je drago za njega, titula je i više nego zaslužena. Ospreay je zakon!

 

Marty Scurll vs Mike Bailey – ***1/2

Još jedan meč u kojem je bilo dosta letenja, većinom od strane Baileya, ali su se uz to dosta fokusirali i na udarce. Bailey je još jedan jako dobar i aktraktivan wrestler koji uz lijepe highflying poteze u arsenalu ima i stiff udarce nogom. Marty Scurll je genijalan heel i trenutak kada je pokidao Baileyove nožne prste kako bi ga spriječio da i dalje radi kickove je bio genijalan. Isto to je napravio s rukom, ne znam kako su prsti uspjeli izdržati toliko ogromno izvinuće. Na kraju je Scurll pobijedio s Crossface Chickenwingom. Odličan kraj!

 

Big Damo vs Matt Sydal – **3/4

Meč je bio prilično dobar, ali moram priznati kako sam očekivao više. Bilo je dosadno na trenutke i Big Damo baš i nije bio u svom najboljem izdanju. Sydal je bio solidan, udario je pokoji dobar udarac i potez. Završnica je bila barem zanimljiva. Sydal je na kraju ostvario pobjedu sa Shooting Star Pressom. Nakon meča, Samuels je napao Big Dama, što će vjerojatno postaviti meč između dvojice uskoro. Nisam baš oduševljen izborom protivnika, ali u redu.

 

Zack Sabre Jr. vs Katsuyori Shibata (RevPro British Heavyweight titula) – ****

Meni se ovaj meč svidio i to jako. Bio je sve što sam očekivao da će biti. Od odličnog grapplinga i mat wrestlinga na početku, do lijepih izvođenja zahvata u sredini pa sve do fantastičnih izmjena udaraca na kraju, potpuno sam uživao u ovome meču. Ne bih imao ništa protiv da vidimo revanš ove dvojice uskoro. Zack Sabre Jr. je na kraju pobijedio s Prawn Holdom i tako zadržao titulu. Odličan nastup obojice, meč dostojan main eventa!

 

Jako dobar event s mnogo zabavnih mečeva.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "RevPro Summer Sizzler 2016 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*