RevPro: Angle vs Sabre Jr. recenzija

Revolution Pro Wrestling održao je svoj najnoviji događaj 12.6. Glavna točka večeri bila je pojava Kurta Anglea i njegov meč protiv Sabrea. Ovo su moja skromna mišljenja o mečevima koji su se dogodilo na showu.

 

Marty Scurll vs Noam Dar – ***1/2

Veoma, veoma dobar meč. Nisam imao prilike gledati Noama Dara puno u akciji, tako da iskreno nisam znao što očekivati od meča, ali me je ovdje definitivno impresionirao. Marty Scurll je bio Marty Scurll, izvrstan u prenošenju svoga karaktera u publici. U početku smo vidjeli ponešto veoma dobrog mat & chain wrestlinga pomiješano sa stiff udarcima, no kasnije su bili samo stiff udarci. Završnica je bila uzbudljiva, dobra borba između Knee Bara i Chickenwinga. Scurll je na kraju pobijedio. Noam Dar sudjelovat će u Cruiserwight Classicu, što mi je drago, nadam se da će i ondje biti jednako dobar kao što je i ovdje bio.

 

Pete Dunne vs Martin Stone – ***1/4

Još jedan dobar meč. Martinu Stoneu je ovo povratak u RevPro nakon što je proveo neko vrijeme u NXT-u. Ondje se pokazao kao prilično stiff hrvač, ali nikad nije dobio neke veće prilike da se iskaže. Ovdje ju je dobio i definitivno je pokazao što može. Meč je bio ispunjen veoma lijepim potezima i stiff udarcima. Nekoliko uzbudljivih near fallova na kraju. Dunne je na kraju pobijedio nakon što je udario Low Blow Stoneu i zatim Pumphandle Facebuster.

 

Big Damo vs Big Daddy Walter – ***

Oni koji vide ovu dvojicu prvi puta možda će pomisliti kako su to dva teškaša koja ne mogu napraviti ništa atraktivno u ringu. No, ovaj meč je pokazatelj kako to nije tako. Obojica su veoma pokretni i to su pokazali ovdje. Damo je imao i boljih mečeva, onaj tko ga nije pratio bi definitivno trebao pogledati nešto od njega. Walter mi je još uvijek relativna nepoznanica, ali se pokazao dobrim u ovome meču. Nekoliko dobrih izmjena udaraca, lijepi potezi, i iako je bilo možda malih greškica, dadne se zanemariti. Damo je na kraju dobio s Facelockom.

 

Mike Bailey vs Will Ospreay – ****

Publika je bila tako oduševljena kada je Ospreay došao da je to bilo nevjerojatno. Izvrsna atmosfera, vidi se da je Ospreay ostao prilično zatečen ovacijama. Što se tiče meča, imam samo riječi hvale. Još jedan lud meč Ospreaya. Nije bio tako lud kao onaj protiv Ricocheta iz New Japana, ali je svejedno bio dovoljno lud. Akcija je bila odlična, a tempo je bio brz od početka do kraja. Potezi su bili fantastični, a udarci veoma brutalni. Odlično sve skupa. Veliki sam obožavatelj obojica. Ospreay je na kraju dobio s veoma brutalnim Springboard Cutterom.

 

Chris Hero vs Josh Bodom – ***

Na početku je bilo prilično dosadno, ali kako je meč odmicao, dosta se popravio. Bio je to meč u Herovom stilu – dosta stiff kickova, chopova i laktova. Nije mi se svidjelo konstantno spammanje laktova od strane Hera, volio bih da je bila malo manja količina njih. No, završne minute su bile veoma dobre s nekoliko odličnih izmjena. Bodom je na kraju pobijedio kada je udario Heru low blow i zatim Rollins Elbow. Pošto smo već vidjeli jedan sličan kraj na ovom showu, nije mi se svidio ovdje. Moglo je proći i bez toga ili su ga jednostavno mogli drugačije odraditi.

 

The Revolutionists (C) vs Joel Redman & Charlie Garrett (RevPro British Tag Team Titule) – **1/2

Solidan meč, ali ništa posebno. Prvi dio meča nije bio pretjerano zanimljiv, no završnica zato je. I sam završetak je bio veoma dobar. Garrett i Redman su pobijedili i tako osvojili titule. Najslabiji meč na showu, ali ništa što bih nazvao lošim.

 

Kurt Angle vs Zack Sabre Jr. – **3/4

Iznenađen sam time koliko je ovaj meč malo vremena dobio, ali to je vjerojatno zbog toga što je Angle radio ovaj meč s ozljedom koljena. Nije to bilo ništa posebno, dobar meč, ali se primijeti da Angle više nije u onoj formi kao prije, koliko on to možda htio. Submission izmjene su bile veoma dobre i najbolji dijelovi meča, no od ostalog ništa posebno ne bih izdvoio. Sabre je napravio kickout iz Angle Slama, nastavlja se onaj problem iz TNA gdje je svatko to radio. Angle je na kraju dobio s Angle Lockom. Nisam baš siguran je li to dobar rezultat, možda da su bolje dali Sabreu pobjedu. Ali u redu. Publika je bila oduševljena što su vidjeli Anglea koji je ušao sa svojom starom ‘You suck’ pjesmom što je bilo lijepo.

 

Veoma dobar RevPro događaj. Nijedan meč nije bio loš, svi se vrte oko tri zvjezdice, no Bailey/Ospreay jedini istupa kao odličan meč.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "RevPro: Angle vs Sabre Jr. recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*