SmackDown pregled – Reigns vs Rollins

Seth Rollins i J&J još jednom otvaraju SmackDown. Rollins govori o poklonima koje je dao Kaneu i J&J-u na Raw-u. Rollins govori da se svijet mijenja i kako će neka buduća djeca pitati svoga djeda kako je to bilo kada je Rollins bio na vrhu. Prikazali su razbijanje Lesnara prije dva tjedna na Raw-u i Rollins se ponosi time što je on razbio Lesnara. Rollins zatim govori o razbijanju Reignsa i Ambrosea ovaj tjedan na Raw-u. Kane je na putu za Tokyo, no pobrinuo se da Reigns i Ambrose imaju mečeve. Reigns ide na Rollinsa, a Ambrose na Wyatta. No, Ambrose prekida Rollinsa i izlazi na stage, a zatim se vraća u backstage i dolazi s Kendo Stickom! Ambrose utrčava u ring i Rolins i J&J bježe. Rollins govori da Ambroseov meč protiv Wyatta je sljedeći na redu. Ovo je bio solidan Opening segment. Rollinsov promo nije bio ništa posebno, no sviđaju mi se mečevi koje je najavio. Ambroseov napad je bio kul.

 

Bray Wyatt vs Dean Ambrose – ***1/4

Još jedan očekivano dobar meč od ove dvojice. No, kao što sam rekao prošli tjedan u vezi s Rollinsom, trebali bi mi malo i smanjiti količinu Wyatt/Ambrose mečeva. I oni se pre često događaju. Vrlo zanimljiva akcija, nekoliko lijepih kontri i zabavan kraj. Malo je čudno i glupo što je Dean Ambrose izgubio čisto. Izgleda da žele napraviti Wyatta što jačim do meča protiv Reignsa, no onda neka Reigns ne pobijedi odmah na Battlegroundu ako već tako idu.

 

Adam Rose vs R-Truth – *1/4

Čak i poprilično zabavan meč za vrijeme dobiveno, ali kratko naravno. Rose je nešto pokušao reći prije meča, ali ga je Truth odmah prekinuo. Truth je nešto naredao pobjede u zadnje vrijeme. Dobro za njega. Njegov finisher Lie Detector je ovdje odlično izgledao.

 

Ryback vs Mark Henry – **

Prije meča, Henry je imao intervju u backstageu i rekao je kako ga Ryback ne poštuje i da će za to u ovom meču platiti. Poprilično kul meč, najbolji od ove dvojice dosada. U redu, iako spora akcija i nekoliko impresivnih poteza Rybacka. Jimmy Uso je poludio kad je Ryback napravio Shell-Shocked i to mi je bilo dobro. Odlična pobjeda za Rybacka. Ništa od Big Show ili Miza. Glupo je što Miz ne može biti na SD-u jer je na Tough Enoughu.

 

Naomi vs Brie Bella – 1/2*

Nema niti Tamine niti Nikki Belle koje su na putu u Japan. Meč je bio pomalo dosadan. Ništa se posebno nije dogodilo u njemu i publika je bila mrtva. Brie Bella dobiva Naomi nakon što ju je Alicia Fox omela. Kad će više netko iz NXT-a napraviti debi? Možda na Battlegroundu? Nadam se, ali mora biti uskoro.

 

Bray Wyatt je imao odličan promo o tome kako Reigns nije zapravo dobar kako se on predstavlja da je i obećao mu je da će uništiti sve što je oko njega sve dok samo on bude bio sam, a onda će i njega uništiti. Wyatt mi je napokon opet postao zabavan, sad bi bilo šteta da WWE to uništi porazom od Reignsa. Kao što rekoh, Wyatt mora pobijediti Reignsa na Battlegroundu ako hoće prodati nam činjenicu da se Wyatt uvukao Reignsu u glavu.

 

Prime Time Players vs The Ascension – **1/4

Jedan zanimljiv meč koji je dobio poprilično dosta vremena s obzirom da su Ascensioni u meču. U redu akcija tokom cijelog meča i očekivano zabavne završne minute s Hot Tagom Titusa koji na kraju ostvaruje pobjedu za PTP s Titus Clash. Prime Time Playersi nastavljaju biti super bookirani i nisu pretrpjeli niti jedan poraz otkako su postali prvaci. To je odlično, vidjet ćemo dokle će taj niz izdržati.

 

Rusev i Summer Rae dolaze u ring. Summer se ispričava zbog onoga što je napravila na Raw-u i nije se trebala spustiti na nivo Lane. Rusev je zatim poljubio Summer u ruku i njegova faca je bila izvrsna. Glupa publika viče ‘USA’. Rusev napokon ima priču koja nema veze s držvama, a oni naporni s time. Rusev govori da mu Lana više ne treba i da je Summer bolja žena te kad vidi Dolph Zigglera da će ga uništiti. Solidan promo Ruseva i Summer, niša puno posebno. Izgubio sam interest u ovo pomalo, bilo bi zabavnije da Rusev nije ozlijeđen jer ovako gledamo jedno te isto, isprike za isprikama, priče za pričama…

 

Roman Reigns vs Seth Rollins – *3/4

Priča kroz cijeli show je ta da  Rollins i J&J sumnjaju u dolazak Reignsa nakon onoga što mu je Authority napravila na Raw-u. Rollins je imao promo prije mečau kojem je rekao da želi vidjeti kako ti novi satovi rade, stoga će dati Reignsu deset sekundi da se pojavi. Noble je nabrojao do 7, a Reigns se naravno pojavio i imamo meč. Meč nije bio ništa posebno, poprilično kratak jer su se J&J upleli i izazvali diskvalifikaciju. No, na sreću Ambrose je došao u ring s Knedo Stickom i tako spasio Reignsa. Prebijanje Mercurya sa štapom je bilo izvanredno. Dobar završetak, napokon da Authority ne pobjeđuje u brawlu nego netko drugi.

 

Solidan SmackDown. 6.25/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Reigns vs Rollins"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*