SmackDown pregled – Reigns najavljuje Money in the Bank meč

Nakon što je propustio ovotjedni Raw, Roman Reigns otvara SmackDown. Reigns govori malo o Paybacku meču i kako je Rollins pobijedio uz pomoć zaštitara, no onda govori kako ulazi u ovogodišnji Money in the Bank Ladder meč te kako će ondje i pobijediti. Reigns prekida Ambrose. Ambrose govori da ove godine neće imati priliku biti u tome meču jer će do toga meča on već biti WWE prvak. Reigns govori Ambroseu d barem jednom promisli, no Reignsa prekida Kane. Kane govori da na kraju svega Authority uvijek pobjeđuje i što se tiče njega, Reigns nije u Money in the Bank meču jer je već nekoliko puta izgubio u WWE title meču i morat će se dokazati kako bi ušao u taj meč. Ambroseu je dosta Kanea i kreće ga ismijavati, no Kane ga onda stavlja u revanš s Wyattom. Ambrose se slže s tim jer ima nedovršen posao s njim. Kne zatim govori da će dati Reignsu slobodnu večer, no Reigns govori da će gledati ostatak showa i upozorava Kanea da taj show bolje bude ‘Best for business’. Solidan segment. Imamo još jedan meč Ambrosea i Wyatta što je u redu. Konfrontacija ove trojice je bila solidna, također.

 

Los Matadores vs The Ascension vs Tyson Kidd & Cesaro vs Lucha Dragons – **3/4

Prime Time Playersi i New Day su bili na komentatorskom mjestu. Meč je bio vrlo zabavan, posebno zadnjih nekoliko minuta. Akcija je bila očekivano dosta dobar i brza. Dobar preview meč za ono što ćemo vidjeti na Elimination Chamberu u tome Chamber Tag meču. Lucha Dragonsi ostvaruju pobjedu nakon što je Kalisto udario nekakav Inverted Frankensteiner s užadi na Matadoresu. Kul završetak i sviđa mi se što su Lucha Dragonsi dobili. Nadam se da će svi timovi biti podjednako relevantni do Elimination Chamber te da prvaci do tog showa neće pretrpjeti pin.

 

Dolph Ziggler vs King Barrett – *3/4

Prije meča, Ziggler je imao intervju s Renee Young gdje je govorio o situaciji s Lanom, no kako je u tu situaciju upleten i Rusev. Lana je došla i poželjela Ziggleru sreću u meču protiv Barretta. Solidan backstage segment, dobar nastavak onoga s Raw-a. I Rusev i Ziggler su u EC meču i mislim d će njih dvojica imati program poslije tog meča zbog ovoga s Lanom. To mi se sviđa. Meč je bio ok, iako kratak jer je polovica vremena završila u reklamama. Ziggler je pobijedio sa Zig-Zagom. Ok, Ziggleru je potrebna pobjeda, no stvarno su mogli nekog drugog staviti u meč, a ne Barretta. Opet su krenuli s njegovim porazima i to nije nimalo dobro za njega jer je osvojio King of the Ring turnir, a to valjda nešto znači pošto su vratili taj turnir natrag. Poslije meča, Lana je došla na stage i pljeskala Ziggleru.

 

Paige dolazi u ring i govori da je dobro biti ponovno tu. Paige govori u Raw-u u Londonu i kako ju je Naomi pretukla i ozlijedila je te su pokazali taj video. Govori d je to bilo kd je Naomi napokon postala relevantna. Paige zatim govori malo o Tamini, a onda govori kako je Naomi uzela ono što je njeno te kako je ovo njena kuća. Naomi i Tamin izlaze van i Naomi govori kako Diva poput nje zaslužuje biti na vrhu te da je Paige jedino dobra u vikanju. Naomi govori kako se ovdje ne čeka da prilika dođe k tebi, nego se ide prema njoj, a Paige govori da ona upravo to radi te je u godinu dana učinila više nego ove dvije skupa u cijeloj karijeri. Paige govori da Naomi zašuti sa svojim stalnim isprikama. To ljuti Naomi koja se raspaljuje i ona i Tamina napadaju Paige. Njih dvije uspijevaju održati kontrolu nad Paige, no Nikki Bella spašava Paige te njih dvije razbijaju Taminu i Naomi! No, onda Nikki vraća Paige za ono što joj je ona napravila na Raw-u. Ovo je bilo dobro. WWE ovakve segmente za Dive napravi jednom u tri mjeseca tako d svaki puta kad se dogodi budu posebni. Sviđa mi se priča između Paige i Noami te je Paige svojim povratkom donijela osvježenje u diviziju. Stvari između nje i Nikki se također zahuktavaju i to je dobra stvar, nadm se d će Paige uskoro osvojiti titulu.

 

Bray Wyatt je imao promo o Dean Ambroseu u kojem je rekao kako su demoni svuda oko nas i kako će dokazati da je demon u Dean Ambroseu te govori kako je Ambrose na njegovom putu. Solidan promo Wytt. Baš me zanima kamo će sad. Izgleda da je ovo s njim i Rybackom gotovo. Ndam se da sad neće raditi promoe četiri tjedna prije nego što otkrije o kome se radi.

 

R-Truth vs Stardust – *

Meč je bio dosadan, iako kratak. R-Truth je ostvario pobjedu nakon što je bacio Stardustovu rukavicu u zrak i dao mu Lie Detector za pobjedu. Pobjed za R-Truth je bila logična i dobra jer će on biti u Elimination Chamber meču za IC titulu, a pošto u zadnje vrijeme nije ništa radio, treba mu se dati malo momentuma, te je ovaj meč na neki način to i uspio. No, koga vraga više rade s Stardustom? Zašto ne vrate Codya više? Stardust je trenutno potpuno nezanimljiv što je sramota s obzirom da je u svojim zadnjim mjesecim kao Cody Rhodes pružao odlične Tag Team mečeve u timu s Goldustom. Sada…sada je on jad i tuga.

 

Ryback je imao intervju u kojem je rekao da je on gladan te da će osvojiti Intercontinental titulu bez obzira tko stoji između njega i te titule. Solidan intervju Rybacka. Krenuo je opet dobivati negativne reakcije. Čudno da WWE nije umetnuo lažnu pozitivnu reakciju publike.

 

Mega Powers vs Adam Rose & Heth Slater – *

Kratak meč i pobjeda za Axel i Sandow. Njih dvojica su zabavni u timu i nadam se da će ih WWE zadržati zajedno, ali i nešto napraviti s njima zanimljivo, a ne stavljati ih u nasumične mečeve. Ovdje ima previše prilike za dobru stvar da se ne iskoristi.

 

Bo Dallas je imao intervju o Nevilleu i što se dogodilo s njima na Raw-u. Dallas je govorio o ptici koja je letjela, letjela i na kraju slomila krilo. No, Dallas je pomogao toj ptici i ta ptica je zatim odletjela. Ovo je bio odličan metaforički intervju Dallasa. Zanima me ova priča njega i Nevillea koja je zasada dobra.

 

Dean Ambrose vs Bray Wyatt – ***

Još jedan dobar meč ove dvojice, slično kao na Raw-u. Ova dvojica nikad neće razočarti. J&J zaštitari su se još jednom umiješali  i pokušali koštati Ambrosea meča, no ovaj puta je Ambrose znao što imaju na umu. No, onda se Rollins pokušao umiješati u meč, ali je Reigns došao, udario J&J zaštitare, otjerao Rollinsa,  a zatim do Superman Punch Bray Wyattu te je Ambrose to iskoristio i ostvario pobjedu s Dirty Deeds. Svidio mi se kraj, Bray Wyatt je zaštićen ovakvim porazom, a drago mi je da je Ambrose napokon pobijedio Wyatta nakon onih 5 Wyattovih pobjeda nad Ambroseom tijekom zime. Mislim da bi Wyatt mogao u program s Reignsom, što bi bilo u redu.

 

Solidan SmackDown. 6/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Reigns najavljuje Money in the Bank meč"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*