SmackDown pregled – Rollins i Ambrose obnavljaju rivalstvo

SmackDown započinje backstage segmentom u kojem Rollins viče na Kanea i krivi ga zato što mora braniti titulu u Triple Threat meču na Paybacku. Kane govori kako će napraviti čovjeka od Seth Rollinsa te će se večeras Rollins boriti s Ambroseom. Rollinsu se naravno ne sviđa to i govori kako želi vidjeti Kanea onakvog kakav je bio prije 20 godina i izaziva ga da napravi nešto u vezi toga i pokae mu Kanea od prije 20 godina. Dobar backstage segment. Imamo Rollins vs Ambrose meč za večeras. Vjerujem da će biti dobar meč, no izgleda da ovo prekriva sve nade da će se ovo rivalstvo jednog dana nastaviti. Ja bih volio da se nastavi jer se Ambrose još uvijek nije osvetio Rollinsu.

 

Reigns dolazi u ring i želi sreću Ambroseu u meču protiv Rollinsa kasnije na showu. Reigns zatim prelazi na Rollinsa i govori kako ga ovaj puta Rollins neće spriječiti da postane WWE World Heavyweight prvak kao što je to bio slučaj na WrestleManiji. Kane prekida Reignsa, skida kravatu i košulju te imamo meč. Izgleda da je Kanea potakao onaj Rollinsov izazov s backstage segment. Ništa posebno segment, ali nije ni trebao biti dug. Reigns je imao kratak promo i to je to. Nije ni bilo potrebe za kompliciranjem.

 

Kane vs Roman Reigns – **1/4

Poprilično su solidno iskoristili minutažu koju su dobili i napravili pristojan meč. Reigns je pobijedio odbrojavanjem nakon što je Kane se izmakao Spearu i otišao u backstage te ga je sudac odbrojao. Izgleda da Kane nije ispunio Rollinsov izazov. U backstageu, Rollins nije impresioniran Kaneom i govori kako razlika između njega i Kanea je to što on nikad ne izbjegava borbu te kako će pobijediti Rollinsa i Ortona bez ičije pomoći na Paybacku. Ova stvar s Kaneom mi je bila pomalo čudna. Rollinsov promo je bio ok.

 

Curtis Axel vs Damien Sandow – *1/2

Snadow je oponašao JoJo dok ga je najavljivala, a zatim je i oponašao je dok je najavljivala Axela, ali u malo drugačijem smislu u cilju ismijavanja. Kul stvar. Kratak meč, ništa posebno. Sandow dobiva sa svojim starim finisherom You’re Welcome. Nadam se da neće zapostaviti sada Sandowa dok je još uvijek omiljen kod publike te da će mu dati nešto zanimljivo.

 

Ryback vs Luke Harper – **1/2

Ryback je imao dobar backstage intervju prije meča u kojem je rekao kako je njegova poruka Wyattu jasna: Feed me More! Drago mi je da su ova dvojica dobili nešto više minuta nego prije par tjedana na Raw-u te uspjeli izgraditi barem solidan meč. Ryback dobiva meč sa Shell Shocked. Poslije meča, Wyatt se opet pojavljuje u ringu i razbija Rybacka. Svidio mi se onaj trenutak kad je Wyatt, nakon što je dao Rybacku Sister Abigail, pogledao u Harpera koji je bio u kutu. Drago mi je da nisu zanemarili njihove prijašnje odnose.

 

New Day vs Tyson Kidd & Cesaro (WWE Tag Team Championship) – ***1/4

Bilo je fora kad su Kidd i Cesaro lupali Big E-u kickove u kutu u ritmu ‘New Day sucks’ chantova. Još jedan vrlo dobar Tag team meč ova dva tima. Ne tako dobar kao onaj s Extreme Rulesa, ali svejedno je bilo zabavno. Kidd i Cesaro dobivaju diskvalifikacijom kada se Woods umiješao u meč i izazvao je. Ovo se najvjerojatnije nastavlja što je dobro. Nadam se da će dobiti 2 out of 3 falls meč na Paybacku, to bi bio još bolji meč od onoga s Paybacka.

 

Nikki Bella vs Cameron – *1/2

Prije meča smo imali backstage segment Nikki Belle i Cameron koji je zapravo izazvao ovaj meč. Cameron je blatila Belee sa Summer Rae kada je Nikki naišla. Nikki ju je zatim izazvala na meč i to je to. Ok segment. Kratak meč, ništa previše posebno. Primijetio sam da se Cameron popravila. Više ne radi pin dok joj je protivnik okrenut potrbuške. Nikki ostvaruje pobjedu Rack Attackom.

 

Seth Rollins vs Dean Ambrose – ***1/4

Prije meča smo imali jedan odličan backstage segment s Rollinsom i Ambroseom koji me podsjetio na prošlo ljeto i njihoov rivalstvo. Rollins je probao nagovoriti Ambrose da odustane od meča, ali Ambrose naravno nije htio. Meč je bio vrlo dobar, no naravno daleko od onih mečeva kojeih su imali prošlo ljeto. Ambrose je na kraju posvetio malo više pažnju J&J zaštitarima što ga je koštalo te je Rollins ostvario pobjedu sa svojim novim finisherom. Poslije meča, cijela Authroity je napadala Ambrosea, ali ga je Reigns spasio kao u stare dobre dane. Solidan završni segment.

 

Dobar SmackDown. Dva dobra meča ovaj puta. 7/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Rollins i Ambrose obnavljaju rivalstvo"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*