SmackDown pregled – Rollins i Ambrose ponovno u Main Eventu

Seth Rollins, zajedno s Mercuryem i Kaneom, otvara ovotjedni SmackDown. Jamie Noblea nema jer je ozlijeđen na Raw-u u onom brawlu protiv Lesnara. Jimmy Uso je na komentatorskom mjestu i zamjenjuje Toma Phillipsa koji nije mogao biti tu. Rollins naravno ima smiješak na licu. Rollins govori da se Authority vratila i da su oni Rollinsu jedina obitelj, za razliku od onog vremena kad je bio u Shieldu. Rollins zatim spominje ozljedu Noblea na Raw-u, prikazuje video brawla te posvjećuje ovaj show Nobleu. Rollins zatim pohvaljuje Kanea i govori kako je on Devil’s Favourite Demon bez obzira na sve. Kane zatim govori da još jedan član Authority nije ovdje, a to je Big Show zbog onoga brawla s Rybackom. Kane poziva Rybacka u ring. Rollins i Ryback su zatim imali dobru konfrontaciju na mikrofonu gdje je Ryback nazvao sebe pravim prvakom, a Rollinsa izdajicom. No, Kane je zatim stavio sebe u meč protiv Rybacka. Rollins je i dalje bio ljut zbog toga kako mu se Ryback obratio. Authority je krenula prema backstageu, no Rollins se onda zaustavio i rekao kako mu je dosta da ga publika ne poštiva i on će dokazati da je on pravi WWE prvak tako što će pobijediti Ambrosea kasnije u showu. Dobar segment. Jako mi se svidjela konfrontacija Rybacka i Rollinsa i Ryback je ovdje bio jako dobar. Kane vs Ryback ne zvuči previše primamljivo. Rollins vs Ambrose da, ali već mi kreće ići na živce što svaka dva tjedna imaju meč. Nadam se da će ih prestati stavljati u mečeve zajedno idućih nekoliko mjeseci.

 

Dolph Ziggler vs Sheamus – **1/4

Na početku meča, Rusev se pojavio na stageu i krenuo prema Lani te je tražio za oprost, no Lana ga je kao i uvijek otpilila. Rusev se krenuo ljutiti i otišao u backstage. U redu je bilo, no to smo vidjeli i prije. Ali, sviđa mi se upornost Ruseva i iako, kad ga Lana odbije, krene se ljutiti na nju, no uvijek ponovo dođe i moli je za oprost. Meč je bio dobar za vrijeme dobiveno. Već sam mislio da će dati ovdje Ziggleru pobjedu, no nisu. Čista pobjeda za Sheamusa što je odlično za njega. Nadam se da će ga nastaviti ovako bookirati i dalje. U backstageu, Rusev je ljut, no Summer Rae je došla do njega i rekla da Lana nije vrijedna toga. Nastavak onoga što se dogodilo na Raw-u. U redu. Zasada se još ništa nije konkretno dogodilo između njih dvoje, no vjerojatno hoće dalje u razvoju priče.

 

Naomi vs Alicia Fox – *1/4

Meč i nije bio ništa posebno, no akcija pokraj ringa je bila zabavnija nego akcija u ringu. Svidio mi se brawl Bella i Tamine te su Superkickovu bili jako brutalni. No, Alicia Fox je iskoristila nepažnju Naomi i ostvarila pobjedu. Nemojte me pitati tko je face, a tko heel jer vam to ne mogu reći. Na Raw-u se činilo da su Belle pozitivci, no ovdje se činilo kako su Naomi i Tamina pozitivci. Ne znam i ne pokušavam znati. Samo čekam da netko napravi debut iz NXT-a. Čak se i zbog toga bojim da neće uništiti i njih iz NXT-a.

 

JoJo je imala intervju s New Dayom. Njih trojica su rekli kako ih nije briga o porazima jer ne možeš živjeti pozitivno s negativnim mozgom i na Battlegroundu oni će osvojiti još jednom Tag Team titule. No, Prime Time Playersi su se umiješali i Titus je dobro oponašao članove New Daya kako će PTP-ovci zadržati Tag Team titule. Kao šlag na tortu, Bo Dallas se pojavio i rekao kako New Day inspirira sve, čak i njega te je htio pridružiti se njima. Oni su g htjeli naučiti pljeskati, no to mu baš i nije išlo. Tek sada kužim koliko bi zapravo bilo super da se Dallas udruži s ovima. Vrlo dobar segment.

 

Ryback vs Kane – *

Prije meča, Big Show je napao Rybacka na stageu i brutalno ga pretukao te ga takvog predao u meč. Kane je dominirao većim dijelom meč, no na kraju je Ryback ipak uspio preuzeti kontrolu nad mečom i baš kad je imao pobjedu u svojim rukama, Big Show se umiješao i izazvao diskvalifikaciju. Poslije meča, Kane i Big Show su Rybacka su još više pretukli i Big Show mu je dao za kraj dva Chokeslama. Svidjelo mi se ovo. Bilo je očekivano d ćemo vidjeti nešto ovako nakon što je Ryback pretukao Big Showa na Raw-u. Dobro odrađen brawl i Ryback ga je dobro prodao.

 

Prime Time Players & Lucha Dragons vs New Day & Bo Dallas – ***

Vrlo zabavan meč, kao i očekivano. Super akcija u završnim minutama s hot tagom Kalista koji je na kraju ostvario i pobjedu za svoj tim sa Slingshot 450 Splashom. Kalisto i Sin Cara su bili potpuno omiljeni kod publike. Drago mi je da smo ih vidjeli na TV-u, nisu bili dugo. Nadam se da će dobiti push uskoro i da će iskoristiti njihovu popularnost kod publike.

 

Dean Ambrose i Roman Reigns su u backstageu. Dean želi pomoći Reignsu u borbi protiv Wyatta, no Reigns govori da će on to sam riješiti na Battlegroundu, ali da će i večeras pomoći Ambroseu u meču protiv Rollinsa. Ambrose je otišao, no onda je Reigns u svojoj odjeći pronašao papir gdje je pisalo ‘Anyone, but you’. Reigns je krenuo tražiti Wyatta, no Kane ga je izbacio iz zgrade vjerojatno zbog toga što je Reigns rekao da će pomoći Ambroseu iako je rekao da je to zapravo zbog toga što se Reigns ponaša drugačije u zadnje vrijeme. Dobar segment sve zajedno.

 

Dean Ambrose vs Seth Rollins – ***1/4

Samo još jedan u nizu dobrih mečeva ove dvojice. No, opet kažem, ovo je već koji njihov meč u zadnja dva mjeseca. Nadam se da više ih neće stavljati u mečeve u idućih nekoliko mjeseci. Akcija u ovom meču je bila dobra i završnica je bila jako zabavna. No, Joey Mercury se umiješao u meč i Rollins je iskoristio nepažnju Ambrosea i pobijedio ga s Pedigree. Dobar pobjeda za prvaka, no stvarno mi je dosta da svaki put Ambrose kad ide na bilo koga iz Authority gubi tako što se netko umiješa. Nadam se da će se ovo riješiti na Battlegroundu gdje će Ambrose izvući pobjedu protiv Authority i da ide u neku drugu priču.

 

Dobar SmackDown. 7/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Rollins i Ambrose ponovno u Main Eventu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*