Impact Wrestling pregled – Je li okrunjen novi TNA prvak?

Dobro došli na pregled Impact Wrestlinga. Ako ste pogledali TNA Slammiversary u nedjelju, odlično, ako niste, niste ništa važno niti propustili iskreno. Bolje se prebacite na ovu epizode Impacta koja sadrži čak tri meča za titulu, dok PPV je imao samo jedan i taj jedan je dodan dva sata prije PPV-a. Ova epizoda Impacta ima ogroman potencijal i može ispasti super. Idemo vidjeti hoće li to tako i biti.

 

BDC vs The Rising (Elimination Match) – **1/2

Gubitnička grupa ovoga meča morat će se razići. Kako krasno što imamo još jedan meč ova tri tima.Sva sreća pa nisam pogledao njih 66 mečeva otprije. No, drago mi je da započinjemo epizodu s mečom što je uvijek poželjno i osvježavajuće. Meč nije bio ništa posebno. Bio je dobra bookiran i svidjelo mi se kako je Galloway ostao na cjedilu tako što je morao ići 4 na 1 protiv BDC-a, no to je uništilo strukturu meča i onu ozljedu Drakea su odigrali baš kad je meč postao zabavan. Sviđa mi se što su dobili BDC zbog toga što će Galloway sada biti slobodan i ovo je napokon kraj ovoga.

 

Magnus dolazi u ring i malo govori o Stormu, a onda predstavlja Mickie James. Mickie James zahvaljuje svim fanovima, a onda i Magnusu što se borio za nju. Mickie govori da ga je trebala slušati otpočetka, a onda poziva Storma da izađe van koji odmah izlazi na stage zajedno s Khoyom. Storm govori da je on htio Mickie u Revolutionu samo da pokaže kako je lako manipulirati ženom i da on može imati bilo koju ženu u svome timu. Mickie mu govori da pronađe tu jednu ženu i da onda imaju meč. Ovo je bilo dobro i Mickie je bila odlična na mikrofonu, no ovaj segment je zeznulo to što je snimljen prije nego se dogodio Storm/Magnus meč i ovdje nije bilo govora o tome meču. No, segment je dobro odrađen.

 

The Wolves vs The Dirty Heels (30-Minute Iron Man Match for the TNA Tag Team Titles) – ****

Super meč, najbolji meč od svih 5 mečeva ova dva tima. Stipulacija je bila super i meč se činio jako važnim, što mi sei zrazito sviđa. Prvih 10 minuta je bila pomalo dosadno i nije se ništa posebno dogodilo. U sredini je bila jedna velika 6-minutna reklama i vratili smo se na zadnjih 10 minuta koji su bili odlični. Super akcija, Wolvesi su bili zakon. 4 minuta prije kraja, Aries je ostvario fall za 1-0 s 450° Splashom. Sve do zadnje minute Dirty Heels su vodili, dok ovi nisu izjednačili,  a one deset sekundi prije kraja i poveli te ostvarili pobjedu. Stvarno odličan meč, nemam zamjerke. Lijepo su ga gradili do zadnjih par minuta koje su bile uzbudljive s nekoliko izvrsnih near fallova. Isto tako mi se sviđalo što se činilo da izmoreni Wolvesi nemaju šanse pobijediti i onda ostvare dva falla u zadnjoj minuti. Odlično sve skupa. Zasad TNA meč godine.

 

Taryn Terrell vs Awesome Kong vs Brooke (Knockouts Championship) – DUD

Ma daj, zar je moglo gore? Meč je mogao biti prihvatljiv da se ove iz Dollhousea nisu stalno uplitale. Grozno, dosadno i glupo. Očekivano zadržavanje titule Taryn. Poslije meča, svjetla su se ugasila i neki kratak promo video o Gail Kim je bio . Super, nadam se da će joj uzeti titulu.

 

Jeff i Karen Jarrett su imali ranije snimljeni intervju u kojemu su rekli da ću u budućnosti postojati suradnja GFW-a i TNA i to ga raduje. Zanimljivo….

 

Kurt Angle vs Ethan Carter III (TNA World Championship) – *3/4 

Ovaj meč ima ogroman osjećaj velikog meča i to se moglo očitovati po ulascima i najavljivanju wrestlera prije meča. Ovo moraju opravdati odličnim mečom. Haha, naravno da nisu. Ustvari, EC3 je opravdao, ali Angle nije. Da zna napraviti nešto drugo osim glupog German Suplexa i Ankle Locka, možda bi ovo i bio super meč, ali ovako ne. Napravio je možda petnaest komada ili tako nešto. EC3 je bio fantastičan, no njegova fantastičnost se nije mogla boriti protiv dosadnog Anglea. Drago mi je da je Tyrus otjeran u backstage, ali mi je svejedno završetak i bez njega bio grozan. Drago mi je da je EC3 osvojio titulu, ali Roll-Up je najgori mogući način za osvojiti bilo koju titulu, a kamoli ne World titulu. EC3 je trebao pobijediti s Headlock Driverom, ne glupim Roll Up-om. Kako god, drago mi je za EC3-a i defintivno zaslužuje to, no ovaj meč nije bio nimalo dobar.

 

Unatoč groznom Main Eventu, ovo je bila dobra epizoda Impacta. Imali su tri meča za titulu i jednostavno nisu smjeli promašiti. Wolves/Dirty Heels je bio meč večeri, ali i zasada moj TNA meč godine. Iako je meč za TNA titulu imao grozan kraj, Carterovo osvajanje titulu je bio jedan od bolji trenutaka ove godine u TNA. 7/10 

 

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Impact Wrestling pregled – Je li okrunjen novi TNA prvak?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*