Raw pregled – Wyatt napada Reignsa

Authority otvara show i ovaj puta je i Jamie Noble s nama. U ringu je nekakav stol s ljubičastim stolnjakom. Rollins nam želi dobrodošlicu na Monday Night Rollins! Rollins govori o snazi i kako niti jedan od ljudi u areni ne zna što je prava snaga, no Rollins zna jer je prošli tjedan razbio Lesnara na Raw-u. Rollins govori kako Lesnara nema jer je na putu prema Japanu. Rollins zatim spominje ozljedu Jamie Noblea i zatim poziva svu publiku da mu pokažu poštovanja. U znak zahvalnosti prema Authority, Rollins daje J&J i Kaneu Apple satove. No, Rollins nije gotov i ima još nešto, ali ovaj puta samo za Kanea. Rollins govori da je Kane bio ljepilo koje je držalo WWE zajedno i publika čak daje pljesak Kaneu. To je lijepo. Rollins nam otkriva nekakav poster koji je također bio u ringu! Na posteru piše Hawaii! Rollins šalje Kane na odmor u Havaje! Nekakva opuštajuća pjesma kreće svirati i plesači dolaze u ringu. Kane je bez komentara! Rollins zatim poziva Kanea da razbiju Ambrosea i Reignsa u Main Eventu. No, on još nije gotov s poklonima! Prije nekoliko tjedana je vidio da su J&J došli na nekom glupom autu na posao, stoga je on njima kupio auto! Cadillac 2015. godina! Noble i Mercury odmah hrle prema autu! Neopisivo su veseli! Big Show izlazi van i plješće svima, a zatim odlazi u ring za svoj meč. Big Show više nije potpuni član Authority, on će biti tu samo kad zatreba i kad njemu nešto zatreba. No, ovo je bio najbolji segment ikada! Dobro, ne baš doslovno tako, ali ovo je bilo izvanredno. Rollins je bio pre zakon na mikrofonu! Sve je išlo prirodno, izgledalo je kao da im je dan slobodan segment da govore i rade što žele i izgledali su kao da su se zabavljali! Ovo s poklonima je bilo izvanredno! Stvarno odličan segment. Nemam riječi! Deset puta bolje nego standardni opening segmenti s nekakvom konfrontacijom dva wrestlera ili tako nešto. Naravno, ovaj se segment neće svim svidjeti jer ovo nije tipičan segment kakvog imamo stalno, to je normalno.

 

Big Show vs Mark Henry – *

Ovaj meč je bookiran nakon što je prošli tjedan Big Show bio ljut na Henrya što nije pobijedio Rybcka prošli tjedan na Raw-u. Miz je bio na komentatorskom mjestu. Meč je bio vrlo kratak i Big Show je poprilično lako ostvario pobjedu s Knockout Punch. To me malo iznenadilo što je Henry lako pobijeđen. Poslije meča, Ryback je došao u ring i imao brawl s Big Showom koji je pobjegao iz ringa, no Miz je ušao i dao Big Boot Rybacku. No, to nije prošlo bez posljedica! Ryback je izazvao Miza na meč odmah iako se taj meč trebao dogoditi kasnije u showu. Solidan segment poslije meča.

 

Ryback vs The Miz – *3/4

Dobro je što se ovaj meč nije dogodio kasnije u showu nego su povezali sve to u jednu cjelinu. Nema smisla odvajati nešto što pripada istoj priči. Meč je bio u redu, bolji nego Show/Henry naravno. Ryback pobjeđuje odbrojavanjem jer je Miz pobjegao u backstageu kada je Ryback išao po Meathook Clothesline. Završetak ništa posebno, no izgled da nisu htjeli dati Mizu čisti poraz kako bi ga se održalo relevantnim do Battlegrounda i to je u redu. Solidno, sve zajedno. Mislim da bi Triple Threat meč mogao biti solidan barem.

 

Paige vs Alicia Fox – **1/4

Znači, Belle i Alicia Fox su ovaj puta negativke. U redu. Svaka čast WWE-u što je odlučio dati ovima dvjema 8 minuta da naprave solidan meč. Foxica i Paige su dobro radile u meč te su neki dijelovi izgledali vrlo dobri. Paige je udarila nekoliko stiff kickova. Belle su pokušale omesti Paige i Alicia joj ne napravila Roll Up, no Paige je kontrirala u svoj Roll Up i ostvarila pobjedu. Napokon pobjeda za Paige! Napokon. Svidio mi se meč, dobro su iskoristile vrijeme.

 

John Cena vs Cesaro (United States Championship) – ***3/4

Cena dolazi u ring za US Open Challenge. Ovaj puta, hvala Bogu, nije govorio apsolutno ništa nego je samo došao u ring i čekao protivnika! Hajde da i on nije imao promo. Kevin Owens, koji će se boriti za US titulu na Battlegroundu, je prihvatio ovaj izazov! Ne, ipak ne! Owens će čekati do Battlegrounda, no predstavlja Ceninog protivnika, a to je Cesaro! Odličan izbor, njih dvojic su imali dva odlična meča prošle godine ne Raw-u. Još jednom ova dvojica imaju super meč. Dobili su nešto više od 15-ak minuta što se ne viđa tako često na Raw-u. Stvarno jako dobar meč, nekoliko jako dobrih spotova, puno lijepih kontri i near fallova. Kick-out na Neutralizer je jedino bio malo nepotreban. No, kao i ovaj meč, isto tako moram pohvaliti i Owensovo komentiranje! Taj čovjek je kralj kad sjedi za tim stolom i svi trenutni WWE komentatori se mogu postidjeti pokraj njega. Owens se upliće u meč, izaziva diskvalifikaciju i daje Pop-Up Powerbomb te govori kako je on taj koji će Ceni uzeti titulu. Eh, kako bi sad bilo dobro, već ako Owens/Cena neće dobiti stipulaciju, dodati Cesara u meč! Ovdje je bila diskvalifikacija i on još nije dobio pravi shot z titulu. To bi bilo super, meč bi bio izvanredan.

 

Bray Wyatt je imao vrlo dobar promo na ekranu. Zgužvao je onu njegovu slikuGovorio je o tome kako ga je njegov tata odbacio na stranu te kako su on i Reigns suprotnosti koje trebaju jedan drugoga. Wyatt je rekao da je ovo samo između njih i da Reigns nikad neće postići ništa jer mu Wyatt neće dopustiti. Dobar Mic Work Wyatta.

 

New Day & Bo Dallas vs Lucha Drgons & Prime Time Players – **1/2

Ovo je bio revanš sa SmackDowna. I ovaj meč je dobio poprilično puno vremena čemu se nisam nadao nakon što smo već vidjeli jedan meč koji je bio blizu dvadeset minuta. No, na kraju se ispostavilo da ovaj meč nije trebao toliko vremena dobiti. Većinom dosadan meč. Da je bio kraći i da su recimo dobili nekih 7-8 minuta bilo bi puno bolje i akcija bi bila zabavnija. Ovako, većina meč je bila dosadna. Prime Time Playersi i Luch Dragonsi pobjeđuju. New Day nastavlja nizati poraza nakon što ih je obuzela negativnost, no s druge strane, Prime Time Playersi nastavljaju biti super bookirani s nekoliko dosta dobrih pobjeda.

 

Lana i Dolph Ziggler dolaze u ring. Ziggler govori da je ovo s Lanom bila ljubav na prvi pogled. Lana govori da je uvijek radila sve što je Rusev htio od nje, no sada je ona samostalna i ona i Dolph Ziggler su sada više nego prijatelji. No, Rusev prekida njih dvoje i dolazi u ring sa Summer Rae. Rusev govori da kad god je ljubio Lanu, to je bilo isto kao da je ljubio stup od ringa. E, ova mu je dobra, haha. Ziggler ušutkava Rusev i govori mu da je Lana njegova cura i govori mu da ode inače će mu ozlijediti i drugu nogu. Ziggler i Rusev su izgledali kao da će se potući, no umjesto toga je Summer Rae je lupila Lani šamar i ova ju je napala. Meh, ovo je bilo loše. Ona Ruseovova rečenica koju sam istakao je bila dobra i bilo je kul vidjeli Lanu u akciji, no sve ostalo je bilo dosadno i loše. Lana i Ziggler su nekako čudni zajedno i Ziggler izgleda kao da ga nije briga za nju iako je navodno njen dečko. Ovo polako postaje grozno,  mogli su napraviti nešto s Lanom i Rusevom bez uplitanja ikoga.

 

Dean Ambrose je imao promo u backstageu, a iza njega je bio onaj terminator. Reigns je došao do njega i Ambrose ga je pitao je li Wyatt ušao u njegovu glavu, a zatim da je to dobro jer voli kad je Reigns ljut i to ga čini opasnijim, a to je upravo što im treba za meč protiv Authority. Zanimljiv segment.

 

Neville vs Sheamus – **1/2

Solidan meč ove dvojice, sličan onom kojeg su imali na SmackDownu prije nekoliko mjeseci. Akcija na početku je bila pomalo spora, no ubrzali su pri kraju i bilo je nekoliko dobrih poteza. Sheamus pobjeđuje čisto s Brogue Kickom. Dok je ovo dobro za Sheamusa, pomalo je loše za Nevillea. Još uvijek nije bio u pravom feudu i sada evo gubi. Pod hitno moraju naći nešto za njega, neka ide za IC titulu ili tako nešto, samo da ima nešto jer će publika izgubiti zanimanje za njega.

 

King Barrett vs Jack Swagger – 1/2*

Ovo je bio samo kratak meč i laka pobjeda za King Barretta. Barrett je sada naredao čak dvije uzastopne pobjede na Raw-u što je za njega izvrstan niz, nadam se da će ga i održati. Swagger se čak pojavio na Raw-u. To je dobro za njega.

 

Dean Ambrose & Roman Reigns vs Kane & Seth Rollins (No DQ Match) – **1/4

Nisam bio sretan kada je WWE najavio da će se ovaj meč dogoditi na Raw-u još prošli tjedan. No, onda su dodali No DQ stipulaciju i postao sam malo optimističniji, ali me je onda meč pomlo razočrao. Uopće nisu koristili oružja, osim onog Kendo Sticka. Bray Wyatt se umiješao na kraju meča i koštao Reignsa i Ambrosea pobjede. Izgleda da je ova stipulacija služila samo tome da se on umiješa. Dobro razbijanje Reignsa od strane Wyatta. Zbog toga, Authority ostvaruje pobjedu. poslije meča, Rollins radi Powerbomb Reignsu kroz stol i Wyatt ponovno dolazi i radi Sister Abigail. Malo pre dug brawl poslije meča je bio. Sviđa mi se dominacija Wyatta u ovoj zavadi s Reignsom, no nadam se da to ne znači da će Reigns pokopati Wyatta na PPV-u.

 

Vrlo dobar Raw. Odličan meč Cene i Cesara, nekoliko solidnih mečeva također i naravno, odličan opening segment. 7.25/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

1 Comment on "Raw pregled – Wyatt napada Reignsa"

  1. Seth je najbolji!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*