SmackDown pregled – Prvak protiv prvaka

Seth Rollins otvara ovotjedni SmackDown. Rollins govori da je na Raw-u prozvao Lesnara i dao mu priliku da dođe u taj ring i da pokaže Rollinsu da je on zaista zvijer, no on je na kraju ispao kukavica jer nije htio ući u ring nego je zato razbio auto. Rollins govori da je to bio dar koji je on dao J&J-u i zbog toga će Lesnar platiti na Battlegroundu. No, čujemo nekakve zvukove i razbijeni Cadillac ulazi u arenu i Paul Heyman i izlazi van na stage. Heyman pokazuje kako je uništio auto i onda uspoređuje štetu toga auta sa štetom koju će Lesnar nanijeti Rollinsu na Battlegroundu, no Lesnar će razbiti Rollinsa još i više u usporedbi s autom. Rollins govori da je taj auto metafora kako će Lesnar izgledati poslije Battlegrounda. No, Heyman govori da će Lesnar izaći iz Battlegrounda kao prvak, ali Rollins isto to govori i podiže titulu. Dosta dobar segment. Jako mi se svidjela konfrontacija Heymana i Rollinsa. Heyman je imao jako dobar promo i bio je zabavan ovdje. Auto ovaj puta nije ni imao krova čini mi se.

 

Bo Dallas vs Dean Ambrose – **1/4

Ovo je revanš s Raw-a. Prije meča, Bo Dallas je imao promo kako može pomoći Ambroseu upravo kako je pomogao Rocku prije tjedan dana. Meč je bio poprilično dobar i dobili su više vremena nego na Raw-u, pa je zato meč ispao dosta bolji nego taj. Akcija je bila zabavna. Ambrose dobiva s Dirty Deeds. Iako mi se meč svidio, ne  volim bš što u tri dana imamo dva ista meč. Izgleda da opet ne znaju kamo s Ambroseom i to nije dobro za njega.

 

 

Rollins i Big Show su imali konfrontaciju u backstageu. Show je dao podršku Rollinsu, a Rollins ga je pitao da zajedno unište Lesnara, no Big Show želi samo pomoći Rollinsu oko Rybacka. Rollinsu ne treba pomoć oko toga i napravit će primjer od Rybacka što će se dogoditi Lesnaru. Solidan segment, no nadam se d ovo ne znači ništa i da se Show neće uplitati u Lesnar/Rollins meč.

 

Rusev vs Fandango – *

Ovo je prvi meč za Rusev u mjesec i nešto jače nakon što je ozlijedio gležanj. Ovaj puta ne hrva bos, nego odsada nosi cipele kako se ozljeda ne bi ponovila. Meč je bio kratak i ništa posebno, očekivana pobjeda za Ruseva. Volio bih da je ovo bilo malo kraće. Drago mi je da se vratio u ring i da ćemo sada vidjeti nekoliko mečeva njega i Zigglera.

 

Roman Reigns vs Big Show – *1/2

Meč je bio poprilično kratak i ništa posebno. Show je dominirao prvim dijelom meča, no Reigns je uspio preuzeti kontrolu nad mečom i baš kad se činilo da će pobijediti, Wyattova pjesma je krenula. Netko je izašao na stage, a Reigns je skužio da to nije Bray Wyatt. No, pravi Wyatt ga je pokušao napasti s leđa, ali Reigns mu je dao Superman Punch. No, kasnije, Wyatt se umiješao u meč i izazvao diskvalifikaciju te dao Reignsu Sister Abigail. Svidjelo mi se ovo sve skupa i dobro je što je ovaj meč završio diskvalifikcijom. Big Showu ne treba poraz jer je izgubio od Rybacka na Raw-u, a Reignsu svakako ne treba poraz trenutno. Jako mi se sviđa ova priča Wyatta i Reignsa, jedva čekam njihov meč na Battlegroundu.

 

Big E vs Titus O’Neil – *

Još jedan kratak meč i ništa posebno sve skupa. Woods i Kingston su pokušali pomoći Big E-u da odnese pobjedu ovdje, ali ih je sudac otjerao u backstage i Titus O’Neil je ostvario pobjedu s Clash of the Titus. Prime Time Playersi nastavljaju pobijeđvati što je dobro dok se priča s New Dayom nastavlja kako ne mogu ostvariti pobjedu ako brojevi nisu na njihovoj strani. Ne očekujem puno od ovoga meča za Tag Titule na Battlegroundu, no moglo bi biti solidno.

 

Randy Orton dolazi u ring. Orton govori da je imao puno neprijatelja no niti jednog kao Sheamusa. Zatim je rekao kako će razbiti Sheamusa. Orton je htio otići u backstage, ali ga je Ascension prekinuo. Njih dvojica su rekli Ortonu da je sada vrijeme za njihov meč te da ode ili će ga oni razbiti. No, Orton, u svome stilu je dao obojica RKO. Ovo je bio u redu segment koji je služio kako bi izgradio Ortona u ovoj zavadi protiv Sheamusa. Promo mu je bio dosta kratak no to je bolje nego da je govorio 10 minuta nešto. Izgleda da će njih dvojica imati meč na Battlegroundu. To je ok ako im budu dali nekakvu stipulaciju, što mislim da neće i meč će biti dosadan.

 

Brie Bella & Alicia Fox vs Tamina & Naomi – *1/2

Kao i većina dosadašnjih mečeva na showu, i ovaj je bio kratak meč. Bio je ok, ali ništa previše dobro. Alicia Fox je na kraju uspjela ostvariti pobjedu za svoj tim. Čuo sam neke glasine da bi Charlotte i/ili Sasha Banks trebali napraviti svoj debi na glavnom rosteru. Iako jedva čekam da se to dogodi jer je ovo postalo izrazito ustajalo, s druge strane se bojim da i te dvije cure neće postati loše korištene. Ako i njih upropaste, trebat će ih vratiti u NXT na regeneraciju.

 

Ryback vs Seth Rollins – **3/4

Prije meča, Ryback je u backstageu imao promo kako će pokazati Rollinsu tko je pravi prvak. Meč je bio dobar. Dobra akcija i nekoliko ok kontri. No, pri kraju meča, Rollinsu je bilo dosta te je uzeo titulu i pokušao pobjeći. Ryback ga je na neko vrijeme uspio zaustaviti, ali je Rollins uspio pobjeći kroz publiku i Ryback je dobio meč odbrojavanjem. Big Show je zatim došao i zajedno s Rollinsom napao Rybacka, ali je Reigns došao upomoć i njih dvojica su razbili Showa i Rollinsa. Ovo je bilo u redu sve zajedno i iako mi je drago što je IC prvak Ryback ispao jakim ovdje što je super, isto toliko m ije i glupo što je WWE World prvak pokušao pobjeći od IC prvaka. Rollins se ne bi trebao bojati Ryback i Rollinsova pobjeda Rybacku ne bi nikako naštetila.

 

Solidan SmackDown. 6.25/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Prvak protiv prvaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*