NXT Pregled – Povratak Rileya u ring

Enzo Amore & Big Cass vs Lucha Dragons – **1/2

Enzo Amore i Big Cass su napravili svoj uobičajeni promo prije meča koji je jako kul. Publika je dala negativne reakcije Dragonsima, a bila je zagrijana za Cassa i Amorea. Solidan meč. Kraj je bio jako zabavan. Cass i Amore su dobri. Svidjelo mi se kako je Cass odgurao Amorea do kuta i stavio se u meč. Finisher im je također jako kul. Pobjeda za njih dvojicu. Sviđa mi se što su oni prvi izazivači za titulu, zaslužuju to.

-Dobro su prikazali Rileya u promo videu. Još nešto, imali su i promo o idućem NXT-u, a to je onaj koji se snimao u Colombosu.

Carmella vs Alexa Bliss – **

Još jedan solidan meč. Ovo je bio povratak za Alexu Bliss nakon što je slomila nos prije nekoliko mjeseci. Dobro se pokazali. Finisher joj je kul. Bliss dobiva i izgleda da će sada biti u lovu za Womens titulu. To je dobro.

-Imali smo backstage promoe Rileya i Breezea. Promo Rileya je bio dosta dobar, dok je Breezov bio solidan.

Alex Riley vs CJ Parker – **

Parker je još jednom žrtva nekog povratka ili debija. On je NXT-ov pokusni kunić. Solidan meč, također. Riley je bio jako zabavan i po meni bolji nego kada je bio u WWE-u prije nekoliko godina s Mizom. Očekivana pobjeda Rileya. Owens je poslije meča izašao na rampu i imao solidan promo kako će završiti Rileyovu karijeru. Poslije toga, kada je Owens otišao, Rileyu su potekle suze iz očiju koliko mu je bilo drago što je opet u ringu. Kul moment.

Tyler Breeze vs Hideo Itami – ***

Još jedan dobar meč ove dvojice. Nešto lošije nego onaj njihov s Takeover: Rivala. Ovaj puta Breeze pobjeđuje. Iznenadilo me malo što je pobjeda bila čista, ali ako se mene pita, to je ok. Breeze je od Itamija izgubio dva puta i ova pobjeda mu je dobro došla. Sasvim sigurno je da ćemo imati još jedan meč ove dvojice.

 

-Dobar NXT. Za razliku od prošle epizode, koja je se oslanjala više na proširivanje priča, ovdje smo imali dobre mečeve. Main Event nije razočarao, ali nisu ni ostali mečevi. 7/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT Pregled – Povratak Rileya u ring"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*