NXT pregled – Je li se Riley osvetio Owensu?

Ovaj NXT se snimao iz Columbusa, što znači da je ovo prvi NXT izvan Floride i Full Sail Universitya.

 

Kalisto vs Tyler Breeze – **3/4

Napokon meč gdje se Kalisto može pokazati. Tag Team mečevi sa Sin Carom su ga malo priječili u tome, ali ovdje je sam i može pokazati što može. Dosta zabavan meč. Dobili su solidnu minutažu i to su iskoristili. Kalisto je napravio nekoliko poteza koje još nismo vidjeli od njega na TV-u. Breeze dobiva meč što je u redu. Izgleda da ga žele malo bolje još izgraditi te mu je tako ova pobjeda trebala, dok Kalistu je tek ovo prvi malo već 1 na 1 meč u NXT-u na TV-u tako da pobjeda za njega ovdje nije bila nužna.

 

Big Cass vs Blake – *3/4

Cass i Enzo su napravili svoj promo prije meča. Publika je bila jako uživljena u njih što je odličan znak. Solidan meč. Nije bio ništa pretjerano poseban, ali solidno za vrijeme kojeg su dobili. Ne znam zašto me Cass podsjeća na Chris Hera. Imaju sličnu figuru. Kraj je dobro odrađen i Blake iskorištava distrakciju i pobjeđuje.

 

Sasha Banks vs Alexa Bliss – **

Iako nisu dobili vremena koliko sam očekivao da hoće, bio je zabavan meč. Akcija je bila dobra tijekom meča i kraj je bio uzbudljiv. Kraj je dobro odrađen i sviđa mi se što je Banks izgubili odbrojavanjem. Alexa Bliss je ispala jaka u meču, dok Banksica ovom pobjedom nije oštećena kako bi bila pinnom. Alexa Bliss će izgleda dobiti meč za titulu uskoro što je dobro. Nadam se dužem meču. Poslije meča u backstageu smo vidjeli segment s njih dvije. Svađale su se, ali ih je Regal prekinuo i najavio me za titulu idući tjedan.

 

Kevin Owens vs Alex Riley – ***

Dobar meč. Hrvanje kao samo hrvanje nije bilo jako posebno niti toliko dobro koliko je bila sama priča u meču. Riley je pokušavao sve napraviti da se osveti Owensu i dobije ga, ali Owens je kad god bi Riley dobio makar malo ofenzive napravio kontru i preuzeo stvar u svoje ruke. Kraj je bio ispunjen potpunom dominacijom Owensa kada Riley više nije imao šansu. Svidio mi se Triple Running Senton Owensa koji na kraju i pobjeđuje. Poslije meča, Owens je još više pokušao naškoditi Rileyu, ali ga je Balor spasio. Dobar brawl. Dosta dobar segment. Idući tjedan je Owens vs Balor što bi trebalo biti odlično.

 

Jako dobra epizoda NXT-a. Usput je bila i povijesna što je još jedan plus. Mečevi su bili solidni/dobri i priče se razvijaju u dobrom smjeru. Jedva čekam idući tjedan i taj meča Owensa i Balora. 7.5/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Je li se Riley osvetio Owensu?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*