SmackDown rezultati (SPOILERI)

-Daniel Bryan otvara SmackDown uz velike reakcije. Bryan govori kako će i on biti u Ladder meču na WM. Svi sudionici IC Title Ladder meča su zatim došli u ring i imali smo brawl. R-turh se pojavio na rampi s titulom dok su se ostali tukli u ringu.

1. Los Matadores, Tyson Kidd & Cesaro pobjedili The Usose & New Day. Ovo je, prema izvješćima, bio jako dobar meč. Jedan od Matadoresa je napravio pin Kofiju za pobjedu.

-Prikazan dugačak John Cena/Rusev  promo video na ekranu.

2. Ryback pobijedio Miza. Miz je rekao Mizdowu da ostane backstageu. Ryback dobiva u kratkom meču. Tijekom meča su bili “We want Mizdow” povici.

-Roman Reigns dolazi u ring i oslovio se na Heymana i Lesnara. Mark Henry prekida Reignsa te tako radi povratak. Henry govori da Reigns mora zaraditi poštovanje obožavatelja i ostalih ljudi u backstageu. Segment završava kada je Reigns udario Henryu Superman Punch, a onda i Spear van ringa. Publika je bila 60/40 u korist Reignsa.

-Prikazan promo video za Undertaker i Wyatta na WM.

3. Paige & AJ Lee pobijedile Cameron & Summer Rae. Belle su bile na komentatorskom mjestu. Paige ostvaruje pobjedu za svoj tim zahvatom. Belle, Paige i AJ su se svađale nakon meča, ali nije bilo nikakve tuče.

-Intervju s Henryem. Govori kako ne vjeruje da Reigns može pobijediti Lesnara na WM.

4. Daniel Bryam Dolph Ziggler & Dean Ambrose pobijedili Bad News Barretta, Luke Harpera i Stardusta. Bryan ostvario pobjedu za svoj tim nakon što je udario Busaiku Knee Harperu. Poslije meča, Cole je napravio intervju s Ambroseom, Zigglerom i Bryanom. Počeli su pokazivati ljubomoru jedan na drugoga. Ambrose govori Bryanu da je govno i izlazi iz ringa. Ziggler govori istu stvar Bryanu također i izlazi van. Bryan ostaje sam u ring. Bryan pita fanove misle li oni da je on govno, a fanovi odgovaraju s “no” povicima. Bryan zahvaljuje fanovima za kraj showa.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown rezultati (SPOILERI)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*