NXT pregled – Cure u Main Eventu

NXT započinje s Regalom i Rileyom u backstage segmentu. Riley želi meč protiv Owensa, ali Regal govori da se Riley mora odlučiti želi li biti hrvač ili komentator.

 

Adam Rose vs Tyler Breeze – *1/2

Adam Rose je dobro primljen od strane publike iako baš nije najbolje građen na main rosteru. Publika da je bila donekle zagrijana za njega. Ne baš tako dugačak meč. Tyler Breeze ostvaruje pobjedu što je dobra odluka jer sam siguran da se Rose neće zadržati ovdje pa ne bi bilo dobro da je on ovdje dobio.

 

Blake & Murphy vs Shoot Nation – *3/4

Prije ovoga meča u backstageu smo vidjeli kratak promo Enze i Cassa koji su prije nekoliko tjedana rekli da zaslužuju meč za Tag Team titule. Enzo i Cass su imali solidan promo. Očekivana pobjeda Blakea i Murphya nakon također ne tako dugačkog meča. Splash Blakea na kraju je bio odličan.

 

Baron Corbin vs Tony Briggs – NR

Nije bilo baš trideset sekundi, ali nije bilo ni daleko.

 

Fantastičan segment s Rileyom i Owensom. Owens je došao da stola, uzeo vodu i prolio je po Rileyu na što je ovaj pobjesnio. Jako mi se sviđa to što rade s ovom dvojicom.

 

Odličan promo Zayna preko svojeg mobitela. Zatim se kamera prebacila u backsatge gdje je CJ Parker tužikao se Regalu. Riley je oštro prekinuo Regala i Parkera te  zahtijevao taj meč protiv Owensa jer mu je svega dosta. Regal govori da će dobiti meč protiv Parkera prvo idući tjedan. Kul segment.

 

Solomon Crowe vs Bull Dempsey – *1/2

Ni ovaj meč nije trajao nešto previše dugo. Očekivana pobjeda Crowea. Nadam se da ćemo ga vidjeti u nekom dužem meču uskoro. I mislim da treba promijeniti finisher. Onaj Splash i nije toliko dobar za završni potez.

 

Sasha Banks vs Charlotte (NXT Womens Championship) – ***1/2

Kako je lijepo vidjeti cure u Main Eventu showa. Prekrasno. To je znak da cure ovdje nešto znače. Još jedan jako dobar meč od ove dvije. Nije njihov najbolji, ali je svejedno bio dosta dobar. Bilo je nekoliko jako dobrih poteza i kontra sa zahvatima. Kad je Charlotte opalila onaj odličan spear, publika je chantala “Better than Reigns”, hahaha. Uglavnom, dosta dobro. Sasha dobila uz pomoć užadi. Charlotte treba u main roster sada. Dosta dugo se zadržala ovdje, bila je prvakinja, sada je vrijeme da ode.

 

-Show je bio na razini prošloga. Većinom kratki mečevi do odličnog main eventa, ali priče idu u dobrim smjerovima. 7/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Cure u Main Eventu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*