NXT pregled – Povratak Sami Zayna

Nakon što je izbivao mjesec dana iz NXT-a zbog brutalnog napada Owensa na Rivalu, Sami Zayn je opet tu! Jako dobar promo. Zayn je rekao kako je Owens potpuno drugačija osoba nego prije nekoliko godina i kako će iskoristiti svoj revanš i uzeti tu NXT titulu! Dobar segment. Nismo vidjeli ništa značajno niti kakvu interakciju Owensa i Zayna, ali Zayn nas je podsjetio da je tu i da još nije gotov s Owensom. To je u redu.

 

Rhyno vs Nepoznata osoba – NR

Rhyno je pobijedio neku nepoznatu osobu, vjerojatno lokalnog hrvača, u vrlo kratkom vremenu s Goreom. Poslije meča, Rhyno je uzeo mikrofon i rekao kako je došao ovdje po NXT titulu. Solidan promo Rhyna. Kasnije smo vidjeli backstage segment Rhyna i Zayna.

 

Bayley vs Emma – *3/4

Ok meč, ali nisu dobili ni nešto previše vremena. Priča je da je Emma došla u NXT kako bi izazvala Bayley na meč pa je u ovom meču bila negativka. Bayley ipak pobjeđuje.

 

Blake & Murphy vs Lucha Dragons – **1/4

Solidan meč, ali ništa što nismo vidjeli od ova dva tima. Blake i Murphy očekivano dobivaju. Ovo je izgleda zadnji meč za Lucha Dragonse ovdje jer su sada napravili debi na main rosteru.

 

Jason Jordan vs Tye Dillinger – *1/2

Ništa posebno meč. Jordan pobjeđuje.

 

Hideo Itami vs Tyler Breeze (2 out of 3 Falls) – ***

Publika se napokon probudila. Bila je mrtva cijeli show. Prva dva falla su bila relativno kratka, no svidjela mi se strategija Breezea u drugom fallu. Glumio je da mu je nešto i onda samo udario Beauty Shot za pobjedu. Treći fall je bio očekivano najdulji i najbolji. Sve zajedno, ovo je bio dobar meč, na razini njihova prošla tri meča. Iznenadio sam se kad je Breeze dobio, očekivao sam da će Itami dobiti. Izgleda da imaju nešto u planu za Breezea dok mu daju pobjede protiv Itamija. Vidjet ćemo.

 

Ok epizoda NXT-a. Osim Opening segment i Main Eventa ništa nije bilo posebno dobro. 6/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Povratak Sami Zayna"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*