NXT pregled – Povratak The Briana Kendricka

Hideo Itami vs Bull Dempsey – *1/2

Ovotjedni NXT je započeo mečom između Itamija i Dempseya. Poprilično kratak meč. Pomalo nasumičan odabir za ovaj meč, ali dobro, Itamija još nismo vidjeli protiv nekoga većega hrvača poput Dempseya u NXT-u, tako da je ova pobjeda nad Dempseyem mu značila. Dempsey bi mogao uskoro do glavnog rostera, nekako mi miriše na to. Poslije meča, Breeze je napao Itamija i pokušao napraviti Selfie s Itamijem koji je ležao. No, Breeze je onda na kameri vidio Itamija koji se ustao. Itami je naprao Breezea koji je pobjegao kroz publiku. Dobar segment. Izgleda da se ova zavada nastavlja. Mislim da nemaju neke planove za Itamija zasada pa je to razlog nastavku ovoga. Dobar segment.

Lucha Dragons vs Tye Dillinger & Jason Jordan – **

Kaku zakon stvar su napravili s Croweom ovdje. Opet je došlo do tehničkih pogrešaka tijekom ulazaka, ali ovaj puta se kamera prebacila u backstage i Crowe je rekao da njegova misija nije gotova dok ne  bude NXT Champion, u tome smislu. Jako mi se sviđa njegov karakter zasada. Trebaju ga dobro graditi samo. Solidan meč ova dva tima. Jordan je napustio meč jer mu Tye nije htio dati tag prije. Izgleda da će pokušati nešto napraviti s ovom dvojicom. Nisam ih vidio dugo. s Dragonsima ne znam što će biti, možda odu na glavni roster. Već su imali ovaj i prošli tjedan mečeve na Main Eventu tako da je to nekakav znak da su oni završeni s NXT-om. Nekako mi publika nije više zagrijana za nje kako je prije bila.

Baron Corbin vs Tye Dillinger – NR

Dillinger je ostao u ringu i zvao Jordana da mu objasni što se dogodilo tijekom meča, ali je onda Corbin izašao i dalje znate što se dogodilo. Corbin ga je pobijedio u tridesetak sekundi. Corbina treba staviti u neku priču brzo jer će publika izgubiti zainteresiranost za njega ako opet krene s ovakvim mečevima. I mislim da možda treba probati s likom negativca, on je nekako mračniji i možda bi mu pasalo to više.

Bayley vs Becky Lynch – **1/2

Znate koliko je NXT ženska divizija dobra kada je ovo meč koji je probudio publiku koja je bila poprilično mrtva cijelo vrijeme. Bravo za cure. Dobar meč, najbolji na ovom showu dosada. Drago mi je da je Becky Lynch ovdje ostvarila pobjedu. Sada se odvojila od Sashe Banks i bilo bi vrijeme da onda dobije priliku za titulu. Dobra je u ringu i zabavna kao negativka.

Finn Balor vs The Brian Kendrick – ***

Hoće ovo s povratcima biti sada neka uobičajena stvar? Prvo Rhyno i sada Brian Kendrick. Dobar meč će biti, sviđa mi se što su dali Kendricku nekakav ozbiljniji meč koje će biti dobar. Meč je, kao i očekivano, bio dobar. Šteta što nisu dobili malo više vremena. U prvom dijelu meča, kamera se nešto više fokusirala na komentatorski stol gdje su Owens i Riley imali interakciju riječima. Owens je napustio mjesto i otišao zatim. Balor očekivano dobiva. Poslije meča, Riley je nastradao i Owens je prebacio Rileya preko stola kako bi poslao poruku Baloru. Dobar segment.

Nešto slabiji show od nekoliko prijašnjih, ali svejedno dobro je bilo. 7/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Povratak The Briana Kendricka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*