NXT pregled – Može li Crews pobijediti Balora?

The Vaudevillains vs Hype Bros – **

Ovo je bio zabavan meč za započeti ovotjednu epizodu. Nismo vidjeli Vaudevillainse na NXTu već dosta vremena, tako da su oni ovdje bili osvježenje. Meč je bio zabavan, Vaudevillainsi su dominirali većim dijelom meča i iako su Hype Brosi imali kontrolu pri kraju, Gotch i English ostvarili su pobjedu sa Whirling Dervish. Ne znam što imaju u planu za njih dvojicu, no mislim kako se neće još dugo zadržati ovdje nego će prijeći na glavni roster. Samo se pitam onda kako će njihov gimmick ondje funkcionirati. Vaudevillainsi imaju zanimljiv karakter koji odlično funkcionira ovdje u NXTu, no bojim se kako će s njime morati biti malo oprezniji na glavnom rosteru.

 

Tag Team prvaci Dash & Dawson imali su promo o Enzi i Cassu i rekli su kako im mogu dati još puno mečeva za titule, no Enzo i Cass će uvijek izgubiti. Imaju zanimljivo rivalstvo ova dva tima. Sastoji se od mnogo backstage promoa, no oba tima mogu dobro pričati i zato je ovo zabavno.

 

Carmella vs Emma – **

Carmella je imala intervju prije meča o svojoj pobjedi u Battle Royalu i buduće borbe protiv Bayley. Imala je dobar promo gdje je rekla kako ovo neće imati nikakvog utjecaja na njihovo prijateljstvo jer pobijedit će onaj tko bude bolji. Njih dvije imat će taj meč idući tjedan kada će se NXT prikazivati iz CFE arene. Što se tiče ovoga meča, bio je prilično solidan. Emma je standardno bila dobra u prikazivanju svoje agresije, dok se Carmella popravila u ringu i sada može napraviti zabavan meč. Carmella je dobila s Backslideom. Dobro je da su joj dali pobjedu prije tog važnog meča koji će se dogoditi idući tjedan. Očekujem zabavan meč od njih dvije je Bayley može imati dobar meč skoro sa svakim.

 

Enzo Amore & Big Cass vs dva nepoznata wrestlera – *

Enzo i Big Cass imali su svoj promo prije meča o NXT Tag Team prvacima gdje su rekli kako još nisu gotovi s njima i kako će osvojiti Tag Team titule. Ništa novo što nismo čuli, standardan, ali solidan promo. Meč je bio kratak i upravo je takav i trebao biti. Enzo i Cass su ispucali svoje poteze i na kraju s lakoćom pobijedili. U redu.

 

Sami Zayn je imao intervju o kontroverznom završetku meča prošli tjedan. Rekao je kako se nada da će Regal donijeti ispravnu odluku. Isto pitanje postavljeno je i Joeu koji je bio ljut i nije bio raspoložen za pričanje. Sada je na Regalu bilo da odluči što i kako dalje. Dok je Regal govorio koji je rasplet ove priče, Corbin mu je ušao u ured, no Regal ga je razočarao činjenicom da je on izbačen iz lova za NXT titulu te ćemo imati meč između Zayna i Joea za dva tjedna. Ovo je očekivana odluka bila. Nadam se dobrom meču Zayna i Joea.

 

Asuka vs Santana Garrett – *3/4

Mogu reći kako sam bio prilično impresioniran Santanom u ovome meču. Izvela je nekoliko lijepih udaraca i fluidnih poteza. Asuka je bila u svom standardnom dobrom izdanju te je na kraju pobijedila s Asuka Lockom. Ništa loše ovdje, samo podsjećanje na veliku opasnost koja se zove Asuka.

 

Finn Balor vs Apollo Crews – ***1/4

Apollo Crews je prije nekoliko tjedana izazvao Balora na meč da dovrše nedovršen posao od studenog prošle godine. Ovaj meč nije za titulu, no kada bi Crews dobio Balora, ušao bi u lov za nju. Još jedan njihov meč gdje definitivno nisu razočarali. Početak je bio jako spor, no imali su jednu jako dobru borbu Headlockova, što je jako rijetko da tako nešto bude dobro jer su Headlockovi generični potezi na početku meča i znaju biti dosadni, no ovdje je lijepo prikazana dominacija Balora nad Crewsom koji se pokušavao izvaditi iz nepovoljne situacije. Od sredine prema kraju pojačavali su tempo te prešli na svoje standardne poteze i udarce. Završnica je bila odlična, imali su par odličnih sekvenca, no na kraju je Balor pobijedio s Bloody Sunday! Mislim da Balor nikada nije pobijedio ovim potezom u NXTu, no ne bih se žalio da mu to ostane kao finisher. Jako dobar Main Event i odličan način za završiti ovotjednu epizodu.

Dobra epizoda NXTa, bolja nego prošla. Imali smo zabavan Main Event, bilo je dosta pričanja i backstage segmenata te solidnog razvoja priča.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Može li Crews pobijediti Balora?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*