NXT pregled – U natjecanju prijatelji ne postoje

Dobro došli na pregled ovotjedne epizode NXTa. Još smo dva tjedna od sljedećeg Takeovera, a još dosta toga je pred nama. Za ovu epizodu nam je najavljen revanš za Tag Team titule između prvaka Vaudevillainsa i bivših prvaka Blakea i Murphya koji su odlučili iskoristiti svoj revanš.

 

Eva Marie vs Carmella – DUD

Eva Marie je očekivano dobila velike negativne reakcije od publike. Ovo je revanš Carmelle i Eve, prvi meč su imali u Brooklynu. Čovječe, ovo je bilo loše. Jako loše. Eva Marie se ne popravlja, ona je gora iz meča u meč. Loše izvedeni potezi, nikakve energije nema u sebi i jednostavno je grozna. Carmella je bila solidna u određenim trenutcima, no to nije moglo spasiti ovaj meč. Eva je ovdje pobijedila odbrojavanjem. Izgleda da pokušavaju zaštiti Carmellu što je u redu. Evu treba maknuti. Ništa se nije popravila.

 

Odličan promo video za meč između Bayley i Sashe Banks. Jedva čekam ovaj meč. Ima potencijala biti najbolji meč u povijesti NXTa, ali i meč godine. Siguran sam da će ove cure obaviti još jedan izvrstan posao kao i na Takeoveru u Brooklynu, ako ne i bolji. Jedva čekam.

 

Bull Dempsey vs Tyler Breeze – *1/2

Sviđa mi se ovaj mali rivalitet Breezea i Dempseya. Ovo nije bio previše dobar meč, očekivao sam više od ove dvojice. Bilo je previše Rest Holdova koji su trajali jako dugo i to je dosta usporilo i umrtvilo meč. Dempsey je išao po Headbutt s užadi, ali ga je Breeze srušio i onda mu napravio pin pritom se držeći nogama za užad. Dobar odabir pobjednika, Breezeu više treba pobjeda nego Dempseyu jer je Breeze još uvijek donekle relevantan u NXTu.

 

Vrijeme je za Kanu koja će potpisati ugovor za WWE u ringu. Regal ju je predstavio i ona je došla u ring. Njeno ime je odsada Asuka. Asuka je rekla kako je sretna što je ovdje u NXTu, a zatim potpisala ugovor. No, onda su je Dana Brooke i Emma prekinule i rekle da ako želi preživijeti u NXTu, mora biti dobra prema njima jer su one šefovi ovdje. Zatim su joj naredile da izađe iz ringa, što je Asuka i učinila, no s blagim osmijehom na licu. Zanimljivo. Prvo sam mislio da ovo i nije toliko dobro što je napustila ring, a ne ih napala, no onda kad se nasmijala, zapravo je dobro ispalo. Ovo bi moglo biti zabavno, neka pobjedi ove dvije, to će biti odlično za početak.

 

Breeze je prikazan u backstageu i najavljeno je kako će ići na Apolla Crewsa na Takeoveru. Crews se pojavio i rekao da je uzbuđen za taj meč i nije dopustio Breezeu da ode, no onda je rekao kako se samo šali i pustio ga. Zanimljivo uparivanje, meč će biti dobar ako dobiju vremena.

 

Na Live Eventu u Texasu, Wilder i Dawson su pobijedili prvake Vaudevillainse i tako se probili u polufinale koje će se održati na Takeoveru. Ići će na pobjednika meča između Balora i Joea protiv Enze i Cassa. U drugom polufinalnom meču, također na Takeoveru, Rhyno i Baron Corbin susret će se pobjednicima meča Jordana & Gablea protiv Hype Brosa. Hype Bros i Gable i Jordan su imali zasebne promoe o svojem meču koji će se dogoditi ovaj vikend na Live Eventu. Zanimljivo će biti.

 

The Vaudevillains vs Blake & Murphy (NXT Tag Team Championship) – **3/4

Kao što sam i rekao na početku, Blake i Murphy su odlučili iskoristiti svoj revanš za Tag Team titule nakon što su je izgubili na Takeoveru u Brooklynu. Odmah na početku meča, Blue Pants se pojavila i otjerala Alexu Bliss u svlačionicu. Još jedan prilično zabavan meč ova dva tima koja imaju dobru kemiju zajedno. Vaudevillainsi su po meni dosta podcijenjeni, ne samo kao tim, nego kao i zasebni wrestleri, posebno Simon Gotch koji nastavlja biti sve impresivniji jer svaki puta napravi nešto novo. Vaudevillainsi su očekivano zadržali titule u zabavnoj završnici. Pošto su Dawson i Wilder pobijedili Vaudevillainsi u turniru, pretpostavljam da će oni biti sljedeći izazivači za titulu.

 

Za kraj epizode, Finn Balora i Samoa Joe te Big Cass i Enzo su imali promoe o njihovom međusobnom meču koji će se dogoditi idući tjedan na epizodi NXTa. Dobar promo oba tima u kojem su rekli kako će svoje prijateljstvo staviti na stranu u ovome meču.

 

Ovo je bila vrlo solidna epizoda NXTa. Krenula je loše s mečom Eve, ali je postala sve bolja i bolja kako smo se bližili kraju. Uložili su truda u buildanje turnira koji će se okončati na Takeoveru i imali smo revanš za Tag Team titule. 6.5/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – U natjecanju prijatelji ne postoje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*