NXT pregled – Samson vs Crews

Prošli tjedan dogodio se možda i najveći događaj u NXT povijesti, Takeover: Dallas. Vjerojatno ćete se sa mnom složiti kako je taj događaj bio pokazatelj onoga što je NXT sposoban učiniti. Ovotjedna epizoda NXTa bit će posvećena tome događaju, podsjećanju na mečeve koji su se dogodili i reakcije nakon mečeva.

 

Započeli smo s mečom za NXT Tag Team titulu gdje su Jason Jordan i Chad Gable pobijedili tadašnje prvake Dash Wildera i Scott Dawsona te po prvi puta osvojili titule. Prikazan je odličan video koji je sažeo cijeli meč i njegove najbolji trenutke u par minuta. Zatim smo imali odličan intervju novih prvaka. Vidjelo se na obojici kako su bili dosta emocionalni i sretni što su osvojili titule. Jordan i Gable su fantastični i ta pobjeda je i više nego zaslužena. Čestitke novim prvacima!

Još jedna titula promijenila je ruke i to je bila NXT Women’s titula. Prikazani su najbolji trenutci meča između Asuke i Bayley gdje je Asuka pobijedila i osvojila titulu. Bayley je zatim imala vrlo dobar intervju gdje je čestitala Asuki na pobjedi. Nadam se da će ovo nastaviti i da ćemo vidjeti još barem jedan meč ove dvije. Čestitke Asuki na osvajanju titule, još jedna zaslužna pobjeda.

Austin Aries imao je svoj prvi meč u NXTu i odmah ostvario pobjedu protiv Corbina. Prikazani su najbolji potezi i trenutci toga meča. Aries je zatim imao super intervju gdje je izjavio kako je ovo tek početak i kako bi se ostali ljudi trebali paziti njega. Aries je predstavljen dobro u tome meču te je očekivano ostvario pobjedu. Jedva čekam vidjeti što će biti za njega dalje. Siguran sam kako će ga NXT odlično koristiti.

Zatim smo se prebacili na main event Takeovera, odnosno meča za NXT titulu između Balora i Joea gdje je Balor još jednom pobijedio Joea i tako zadržao NXT titulu. Također su i ovdje prikazani najbolji dijelovi i poteza meča. Balor je zatim imao vrlo dobar promo gdje je rekao kako nije pobijedio Joea nego je jedva preživio taj meč. Obojica su izašli snažni iz ovoga meča, čak i Joe koji je izgubio, i to je najvažnije. Baš me zanima tko će sada biti sljedeći izazivač za NXT titulu, nadam se da će biti netko dobar.

Apollo Crews vs Elias Samson – **1/2

Ovaj se meč trebao dogoditi na Takeoveru, no onda je on ipak uklonjen s toga showa i bio je dark meč prije samoga događaja. Ipak, NXT nam ga je dao ovdje na ovoj epizodi. Samson je pokušao odsvirati nešto prije meča, ali mu niti publika, a onda niti Apollo Crews nisu dopustili. I da, Samson je imao zataknute novce na gitari, fantastičan detalj kojeg sam primijetio. Što se tiče meča, ovo je vjerojatno najbolji Samsonov meč kojeg sam dosada vidio, većinom zahvaljujući dobroj izvedbi Crewsa u meču. Bilo bi još bolje da nismo imali dosadnu sredinu sa Samsonovom dominacijom. Vrlo zabavna završnica u kojoj Crews s Toss Powerbombom očekivano ostvaruje pobjedu. I drago mi je da ovo nije bilo na Takeoveru nego da su prebacili za ovaj NXT.

I za kraj, podsjetili smo se na po meni najbolji meč cijelog WrestleMania vikenda, meč između Nakamure i Zayna. Meč je zaista bio fantastičan i tako mi je drago što se dogodio. Prikazan je video kojim su prikazani najbolji trenutci meča, ali vjerujte mi, cijeli meč je zaista jedan ogroman, predivan trenutak, i ako niste pogledali ga, obavezno ga pogledajte. Zayn je imao kratak i emocionalan intervju, dok je Nakamura poručio jasnu poruku za kraj: “The Strong Styles has arrived!” Time smo završili ovu epizodu.

 

Ovakvu epizodu teško je ocijeniti, no nemam problema da NXT radi ovakve epizode nakon Takeovera. Opet smo se podsjetili na vjerojatno najbolji događaj prošlog vikenda i na mečeve koji su se dogodili na njemu. Idući tjedan vraćamo se regularnoj epizodi NXTa.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Samson vs Crews"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*