NXT pregled – Borba NXT prvaka

Ovotjedna NXT epizoda bit će posljednja epizoda iz CFE arene. Veliki meč najavljen je za ovu epizodu, a to je meč između bivšeg NXT prvaka Nevillea i trenutnog NXT prvaka Balora. Također, Regal je najavio debi velike zvijezda hrvanja.

 

The Vaudevillains vs Hugo Knox and Tucker Knight – *3/4

Ovo je bio prilično solidan kratki meč. Vaudevillainsi su u ovome meču bili negativci i izgleda da će takvima nastaviti biti odsada nadalje. Gotch i English dominirali su prvim dijelom meča, Knight i Knox izveli su par ofenzivnih poteza, no Vaudevillainsi su onda ostvarili pobjedu s Whirling Derwish. Ništa loše ovdje, solidan način za otvorenje showa. Volio bih vidjeti više od Knoxa i Knighta.

 

Dash & Dawson, koji se sada nazivaju The Revival, branit će svoje NXT Tag Team titule protiv Enze i Cassa na WWE Network specijalu pod nazivom ‘Roadblock’ koji će se održati 12.3. u Torontu. Oba tima su imala kratke govore koji su bili solidni. Ovo je odlična odluka. Mislim kako je većina fanova upoznata s oba tima, ako ne, barem su onda čuli za Enzu i Cassa jer su njih dvojica stvarno popularni. Veselim se vidjeti ovaj meč, jako dobra odluka staviti ga na Network specijal.

 

Emma vs Santana Garrett – **

Emma i Dana Brooke imale su promo prije meča gdje su govorile o Deonni koja je izgubila od Asuke, iako su ju njih dvije upozorile na opasnost Asuke. Što se tiče meča, bio je prilično solidan, Emma se standardno odlično snašla u svojoj ulozi i odradila jednu agresivnu borbu dok je Santana dobila prilično veliku podršku publike ako uzmemo u obzir da ona nije potpisana za NXT i nije ključan igrač. Emma je na kraju ostvarila pobjedu s Emma Lockom. Očekivana pobjeda Emme.

 

William Regal je obavijestio Niu Jay i Evu Marie da će njihov sljedeći Tag Team meč biti protiv Asuke i Bayley, no nije točno rekao kada će se taj meč dogoditi. Ovo je dobar način da se Asuka uvede u priču za NXT Women’s titulu, pošto će ujediniti snage s trenutnom prvakinjom Bayley. Veselim se vidjeti ovaj meč i hoće li doći do nekakvih nesuglasica između Bayley i Asuke.

 

Regal je zatim došao u ring i predstavio novog hrvača kojeg je potpisao za NXT, a to je bio Austin Aries! Aries je krenuo prema ringa, no onda je napadnut s leđa od strane Barona Corbina koji je zatim razbio Ariesa, a njegovu majicu bacio u lice Williama Regala koji je ljutito gledao iz ringa. Austin Aries je sasvim sigurno odličan dodatak NXTu i sretan sam što ćemo moći gledati i ovdje. Ovo je dobar početak rivalstva između Corbina i Ariesa i nije potpuno nasumičan jer je Corbin izjavio kako će se osvetiti Regalu zbog toga što ga je izbacio iz utrke za NXT titulu.

 

Elias Samson vs Steve Cutler – 1/4* 

Još jedan meč Eliasa Samsona u nizu, a ja još uvijek nisam impresioniran njime. Jednostavno se ne uspijeva povezati s publikom, a njegov rad u ringu nije dovoljno privlačan. Ako ga žele zadržati relevantnim, morat će ga staviti u neku priču, a ne mu davati ove sada već bespotrebne squash mečeve.

Finn Balor vs Neville – ***1/2

Drago mi je što su još jednom bookirali ovaj meč. Oba hrvača dobila su svoj promo video tijekom showa i NXT je predstavio ovaj meč kao važnu borbu za obojicu. Meč je bio veoma dobar kao što se moglo i očekivati, no možda nije bio onakav kakvog sam osobno ja, a možda i većina očekivali. Nije bio spotfest i nije imao taj brz tempo, no to nikako ne znači da je bilo loše. Početak je bio najsporiji kao i očekivano, nadmudrivanje, odmjeravanje snaga i ponešto chain wrestlinga. U srednjim dijelu je Neville preuzeo kontrolu i udario par solidnih poteza. Završnica je bila primjetno brža s dosta dobrim izmjenama udaraca, poteza te nekoliko uzbudljivih near fallova. Balor je na kraju udario Coup de Grace, no nakon toga i Bloody Sunday te uspio pobijediti. Užasno mi je drago što Balor kreće koristiti taj potez za svoj finisher. Što se tiče rezultata, bilo je prilično očekivano, ali i logično da će dati Baloru pobjedu.

 

Najavljeno je kako ćemo idući tjedan imati 2/3 Falls meč između Samia Zayna i Samoe Joea gdje ćemo napokon dobiti pobjednika i novog izazivača za NXT titulu. Veselim se tome meču, njihov prvi meč je bio dosta dobar, ovaj bi mogao biti puno bolji. Njih dvojica su imala kratku i solidnu konfrontaciju u backstageu i to je završilo ovotjedni show.

 

Jako dobar NXT ovaj tjedan. Glavna točka showa je definitivno debi Austina Ariesa, a uz njega smo imali zabavan main event i još par solidnih mečeva. Jedina loša točka showa je bio Elias Samson koji nastavlja biti nezanimljiv. Idući tjedan imamo Joe/Zayn što će biti super. Također, idući tjedan, NXT je natrag u Full Sailu!

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Borba NXT prvaka"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*