Lucha Underground pregled – novi meč za prvog izazivača

Epizoda počinje segmentom u Dariovoj kancelariji. Johnny Mundo je tvrdio da on zaslužuje meč protiv Pume, ali se Alberto El Patron nije slagao. Kako god, Dario je priznao da su njih dvojica dva najbolja rvača u kompaniji i zato ih je stavio u singles meč, koji će se desiti večeras. Pobjednik meča će se susresti sa Hernandezom, a pobjednik tog meča je defnitivni broj 1 izazivač za Puminu titulu.

1. The Crew vs Son of Havoc & Angelico – Tag Team match match – **3/4

Nisu dobili baš puno vremena, ali za ovo što su dobili, uspjeli su napraviti dobar meč, brz i veoma zabavan za gledati. Angelico je dobar dio meča lupao Flying Knee Kickove, koji su izgledali dobro. Takođe, vidjeli smo predivan Springboard Moonsault van ringa od strane Havoca, kao i Angelicov Tope Con Hillo. U redu mi je što je pobjedio Crew, već su jednom izgubili od Havoca i Angelica (iako je tada i Ivelisse bila u meču, ovoga puta je samo posmatrala, pošto je povrijeđena) i bilo bi puno da ponovo izgube, ali mi se ne sviđa način ka koji su pobjedili.

Cueto je razgovarao sa nekim čovjekom, koji je pijuckao viski i za kojeg kasnije saznajemo da se zove Delavar Daivari. Cueto mu je predlagao mu je da ne rizikuje i da ne ulazi u ring, ali je ovaj insistirao na tome. Cueto je onda rekao da će njegov večerašnji protivnik biti Texano, čiji je tim Delavar koštao pobjede u meču za Trios Tag Team titule, prije par sedmica.

Došlo je do malih čarki između Pume i Hernandeza, koji su trebali da se susretnu u meču za titulu, ali je došao, pogađate, Dario Cueto i rekao Hernandezu da je došlo do promjene planova. Takođe, najavio je još jedan meč za večeras, a to je tag team meč između Princa Pume i Hernandeza, i King Cuernovog tima.

2. Delavar Daivari vs Texano – Singles match – NR

Meč je trajao nekoliko sekundi, a završio se kada su oborili sudiju. Brawl se nastavio još neko vrijeme poslije meča, ali su obojica nakon toga stajali na nogama.

3. Prince Puma & Hernandez vs Cage & King Cuerno – Tag Team match – **1/4

Solidan meč u kojem je bilo nekoliko dobrih spotova. Dobra odluka na kraju. Pri tome mislim na pobjedu Cuerna i Cagea. Puma i Hernandez bi, uskoro, mogli postati neprijatelji.

Promo za Black Lotus, ženu za koju već mjesecima čekamo da uđe u ring, je izgledao vrlo dobro. Iskreno, jedva čekam da se pojavi na pravoj sceni.

4. Alberto El Patron vs Johnny Mundo – Singles match, Winner faces Hernandez in No. #1 Contender match – ****

Odličan meč. Odlični spotovi, zaista dobra akcija i predobar i prebrutalan Superkick na kraju.

Još jedan promo koji je izgledao vrlo dobro, ovoga puta Mill Muertesov, koji se vraća!

 

Odlična epizoda.

8.5/10

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – novi meč za prvog izazivača"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*