Retro gledanje – Trios Champions (s1e24)

Osveta je najbolja kada se servira hladna, a Black Lotus se sprema za istu uz lucha libre trening. Solidan početak za otvaranje showa. Nakon nje smo imali meč u kojem je Sexy Star dobila Pentagona. Bio je to jedan prilično zabavan meč koji je nastavio priču.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Kako Black Lotus ne bi bila jedina koja trenira pobrinuo se Johnny Mundo. Njega je prekinuo Alberto El Patron. Ako vam ovo nije naznaka početka trzavica između njih, ne znam što je. A onda smo došli do finala trios turnira.

King Cuerno, Texano i Cage bivaju prvi eliminirani u meču. Napravljeno je to veoma pametno. DelAvar Daivari se uključio u meč, do tada je bio gledatelj. Nije bio sretan što je bio ‘napadnut’ pa je regirao. Nakon njih su ostala dva tima, a Killshot, The Mack i Big Ryck su bili idući ispali. To je značilo kako su Angelico, Son of Havoc i Ivelisse posti pobjednici meča.

Ne i prvaci. Barem ne još, pošto je Dario Cueto najavio kako je u turniru još jedan tim – The Crew. I oni ulaze protiv tima koji je imao meč. No ni to nije promijenilo ishod. Na kraju su postali prvaci. I dok sam meč nije bio baš nešto, dvije stvari će se patiti – onaj feel good trenutak kada su uzeli titulu i onaj suludi skok Angelica. Čak i nekoliko godina kasnije, nakon što sam ga vidio već stotinu puta, i dalje je bio jednako maestralan kao i prvi put.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*