Lucha Underground pregled – šta predstavljaju Aztec Medaljoni?

Big Ryck je od Daria Cueta tražio novac, ali je ovaj započeo razgovor o medaljonu. Ryck je na kraju dobio svoj novac, ali sada ima i medaljon. Ukupno 7 “Luchadoresa” ima po jedan medaljon: Fenix, Aerostar, King Cuerno, Bengala, Jack Evans, Big Ryck i Sexy Star.

1. Johnny Mundo vs Texano – Singles match – ***

Meč je bio dobar, sa dosta dobrih spotova, interesantan, ali je kraj interesantniji. Crew se umiješao u meči napao Texana, koji je, dakle, pobjedio na diskvalifikaciju. Mundo je sa Ekipom nastavio da ga premlaćuje, ali se umiješao Alberto El Patron i počistio ring, što je lijepa najava za njihov meč na Ultimo Luchi, koji željno iščekujemo.

 2. Cage vs The Mack – Singles match – NR

Meč je bio jako kratak, Mack je dobio na Sunset Flip. Nakon toga su imali interesantan fajt oko ringa, ali ih ni poveća grupa sudija nje mogla rastaviti pa je Dario Cueto morao intervenisati. Najavio je da će Ultimo Lucha početi sedmicu prije nego što bi trebalo, dakle da će trajati dvije sedmice i da će Cage i Mack imati Falls Count Anywhere meč. Još jedan potencijalno dosta dobar meč, po mom mišljenju.

Tokom razgovora Cueta i Hernandeza smo saznali da će Hernandez imati meč protiv Draga na Ultimo Luchi. Inače ne bih očekivao nešto od toga meča, ali stipulacija koju su dobili, a to je Believer’s Backlash možda stvar učini boljom.

Takođe, Cueto je ušao u ring da objasni šta znači taj medaljon za koji su se rvači Luche Undergrounda sedmicama borili. Cueto je predstavio Gift of the Gods titulu, koja u sebi sadrži svih 7 medaljona i objasnio da ćemo na Ultimo Luchi imati meč između šest rvača koji su se našli u ringu, jer je Fenix odsutan. Pobjednik će odnijeti ovu laskavu nagradu. Još je rekao da, pošto je Mill Muertes uništio Fenixa, moraće nekome da da taj medaljon te je organizovao Battle Royal večeras za tu nagradu. Fenix se takođe pojavio.

3. Battle Royal for Aztec Medallion – ***1/4

U Battle Royalu su učestvovali Killshot, Marty Martinez, Delavar Daivari, Fenix … Meč je bio zabavan a ipak je Fenix bio taj koji je na kraju odnio pobjedu što je i bilo za očekivati.

Za kraj ovog jako dobrog showa imali smo, ponovo, okršaj Princa Pume i njegovog protivnika na Ultimo Luchi, Milla Muertesa. Pošto je prošle sedmice Muertes doslovno pokopao Conana, Puminog ‘menadžera’, bilo je za očekivati da Puma ove sedmice izađe kao pobjednik a tako je i bilo. Ipak, ne očekujem da će on izaći sa istim rezultatom i na završnoj epizode prve sezone Luche Undergrounda, ali o tome ćete moći detaljno saznati u našim predviđanjima za istu tu epizodu, uskoro.

Kada pogledamo na spisak mečeva koji su do sada najavljeni za Ultimo Luchu, sa još večim nestrpljenjem je iščekujem.

Vrlo dobra epizoda.

8/10

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – šta predstavljaju Aztec Medaljoni?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*