WWE: Raw (11/01/2021) recenzija

Ne mogu da vam opišem koliko je ova epizoda đubre. U početku sam mislio da će morati nešto da improviziju s obzirom da je Drew pozitivan na koronu i to sam pre svega mislio na to šta će raditi sa Orton-om. No, čak i to da uzmemo u obzir, ne postoji opravdanje za ovo ostalo što smo imali prilike da gledamo. Inače to ne potenciram, ali s obzirom da je to ovde bilo ključno moram da napomenem. Ne dajem ocene mečevima koji ne traju duže od četiri, pet minuta. Smatram da je to neka varijacija squash meča. Čak i da to ne bude slučaj, nema puno toga da se desi za tako kratko vreme. Krećemo lagano sa ovom katastrofom.

Triple H/Randy Orton promo

Triple H je otvorio ovonedeljni Raw. Šta se ovde desilo? Pa ništa posebno. Imali smo malo duži promo segment između njega i Orton-a. Triple H, čovek koji je dobar deo svoje karijere bio maestralni heel ne razume Orton-ovo vređanje legendi. Ajde za Ric Flair-a i da razumem nekako, ali Big Show. Zaista? Ovo je čak i najmanja greška ove epizode, no nebitno. Nakon par uvreda na njegov račun, Triple H pristaje na „tuču“ između njega i Orton-a. Ne meč, nego tuča. Idemo dalje.

Charlotte Flair vs. Lacey Evans

Jedan od tri „normalna“ meča. I naravno da nije bilo kako treba. Obe su se kretale čudno, nije bilo mnogo poteza i delovalo je mnogo amaterski odrađeno. Ne razumem zašto, ali tako je bilo. To nije sve. Ric Flair je sada u nekoj vrsti „veze“ sa Lacey Evans i ponovo je koštao Charlotte meča. Ovo je toliko perverzno i bolesno da nije ni smešno ni zabavno. Jako loš meč.

2/10

Jeff Hardy vs. Jaxson Ryker

Ryker je squash-ova Hardy-ja u nešto manje od 40 sekundi. Idemo dalje.

/

Jeff Hardy vs. Elias

Ovo je prvi od nekoliko „serija“ mečeva gde imamo istog učesnika (ili učesnike). Hardy je prozvao Elias-a da nije zaista povređen i izazvao ga na meč. Pojma nemam šta da kažem, ponovo. Bilo je dosta sporo i neinventivno za standarde obojice i naravno nije trajao duže od tri, četiri minuta. Čak i da je trajao duže, ne verujem da bi imao bolju ocenu nego prvi meč.

/

John Morrison and The Miz vs. Keith Lee and Sheamus

Sheamus i Keith Lee se čas ne vole, čas se vole. Pre meča je Sheamus pohvalio Lee-a i rekao mu da ima njegovo poštovanje s obzirom na meč između njega i Drew-a prošle nedelje. I odjednom su tag partneri. Verovatno bi i ovo imalo nižu ocenu da nismo videli ovu scenu iznad. Sheamus i Lee su bili prilično neusklađeni (a predstavljeno je da se sada navodno slažu). Malo ispod proseka.

4/10

Keith Lee vs. Sheamus

Mislili ste da se Lee i Sheamus slažu? Njet. Nakon reklama, imamo meč između njih dvojice. Odakle sad ovo? Niko apsolutno ne zna. Ovo nema nikakvog smisla ni u keyfabe-u ni u stvarnom životu. Gori meč nego prethodni. Udarali su nekoliko chop-ova i Lee je prikazao svoju snagu. U suštini meč kakav samo Vince voli da gleda. Sa ovim završavamo sve „normalne“ mečeve i idemo na celu seriju mečeva koji su trajali ispod 5 minuta.

3/10

Xavier Woods vs. T-BAR

E moj Retribution. Šta čovek može o ovome pametno da kaže? T-BAR (ne mogu da verujem da ovo pišem) je dominirao skoro ceo meč. Xavier je odradio par chop-ova i to je manje više to. Strašno.

/

WWE United States Title Match: Bobby Lashley (c) vs. Riddle

BRAVO. Ovako izgleda odlična odbrana US titule. Kad bismo se gađali autobusima. Čist squash. Riddle je kao nešto probao da uradi, usledio je Hurt lock, idemo dalje.

/

MVP vs. Riddle

„Ako ne mogu da pobedim Lashley-ja, mogu tebe MVP.“ reče mladi Riddle. Ovo je bilo još kraće. Riddle je uspeo da isprovocira Lashley-a, on je uleteo u ring i dq finish. Tehnički gledano, Riddle je zaista pobedio MVP-ja.

/

Drew Gulak vs. AJ Styles

Evo još jednog dream match-a. Ne mogu više ni da teram sprdnju. Pazite sad, meč je predstavio kako je Omos visok. Vau. A znate šta? Drew Gulak je nizak. Vau. Penzioniši se Vince, kumim te.

/

Nia Jax and Shayna Baszler vs. Mandy Rose and Dana Brooke

Jax i Shayna su morale da se osvete nakon što je Shayna izgubila prošle nedelje (ni manje ni više nego u squash-u). Nia je probala da izgleda dominantno, Shayna je ušla i odnela pobedu. Potencijalno će i ovaj tag tim da razbiju. Snage mi ponestaje.

/

Triple H/Randy Orton “tuča”

Iz nekog razloga sam u početku mislio da će ovo da bude meč i nadao sam se da će barem malo da izvadi prosek. Tukli su se van ring-a malo. Ne znam tačno koliko. U jednom trenutku se gase svetla, H nestaje, Bliss se pojavljuje i gađa Orton-a fireball-om. Ne znam zašto više ovo gledam.

Ukupni utisak:

Drew je prihvatio Goldberg-ov izazov, zaboravio sam da kažem. Nije kao da je neko uzbuđen zbog ovog meča. Ajmo sad malo o programu. Strašno naporno za gledanje. 7 od 10 mečeva nije trajalo duže od 5 minuta. Bez reda i smisla ili kojim slučajem da krenu neki novi feud. Odstustvo Drew-a ovo ne opravdava. Nekoliko dana neću da gledam kečere posle ovog. Bukvalno sam se unervozio. Nešto najgore što sam imao prilike da gledam. Mnogo, ali mnogo loše.

0/10

Be the first to comment on "WWE: Raw (11/01/2021) recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*