SmackDown pregled – Zadnja epizoda pred Rumble

Becky je otvorila show govorivši o meču protiv Asuke na Rumbleu kada ju je prekinula upravo Asuka. No, prije nego je mogla išta reći, Charlotte ih je napomenula kako bi ona mogla osvojiti Rumble. I tada je nastao kaos u ringu i izvan njega kada je Asuka napala Becky. Tematski segment nije bio ništa posebno, no promoi Becky i Charlotte su bili solidni, ali definitivno najbolji dio segmenta bio je upravo brawl na kraju jer je bio vrlo energičan, zanimljiv i što je najbolje, nastavili su ga u backstageu i na odličan način prikazali tenzije koje se osjećaju između njih dvije. Jako lijepo odrađeno, po meni miljama bolji program od Banks/Rousey.

Nakon tjedana natezanja, Mandy Rose i Naomi imale su meč. Po meni je ovo bilo dobro otprilike onoliko koliko je i moglo biti za njihove sposobnosti i za vrijeme dobiveno. Bilo je definitivno loših trenutaka i loše odrađenih poteza, ali našao se tu i koji dobar potez. Mandy je uzela prljavo što će omogućiti ovom programu da se nastavi i to je u redu što se mene tiče, samo bih volio da nakon ovog meča ode malo u drugačijem smjeru.

Cesaro je pobijedio Miza u zabavnom kratkom meču. Lijepo je vidjeti kako su prvaci ovdje uzeli pobjedu kako bi malo dobili momentuma, ali su isto tako dobili i brawl nakon meča koji je bio jednako dobar i stvarno me zainteresirao za ovaj meč na Rumbleu. Možda ipak tu bude neke kvalitete bez obzira na to što mislimo o Shaneu i njegovom sudjelovanju u ovom meču.

Vince McMahon vodio je konfrontaciju između Stylesa i Bryana, posljednju prije Rumble meča. Bilo je ovo upravo ono što je ovom programu trebalo, jedan vrlo dobar i čvrst promo segment u kojem su još nadogradili svoju priču i nadodali nešto hypea na meč. Nakon svih tih tučnjava, Bryanovih promoa i svega što se dogodilo, ovakav segment je baš dobro došao. Obojica su imali odlične promoe, Bryanovo blaćenje Vincea, Stylesovo spominjanje riječi ‘fickle’ koju je Bryan koristio za ljude, sve je bilo izvrsno odrađeno. Osobno smatram da Vince nije bio toliko potreban ovom segmentu, no u redu. Jedva čekam njihov meč, nadam se da će uspjeti prenijeti heat iz programa u sam meč.

Joe i Ali ovaj puta su uspjeli imati meč nakon što je Joe prošli tjedan napao Alija prije meča. Meč nije bio toliko dug, ali nije bio loš. Većinom ispunjen dominacijom Joea i ponekim hope spotom Mustafe. Joe je na kraju uzeo prilično dominantnu pobjedu, baš onakvu kakva mu je trebala prije Rumble meča. I dok bih volio da se ovaj program nastavi i da dobijemo jedan njihov ozbiljniji meč koji bi sasvim sigurno bio dobar, nekako mislim kako bi to moglo naštetiti Aliju koji bi sigurno pretrpio još jedan poraz.

Nakon izvrsnog meča prošli tjedan, Andrade i Rey ovaj tjedan imali su 2/3 Falls meč. Milim da su trebali ipak ovaj meč malo više izgraditi, a ne ga dati odmah sljedeći tjedan, no znali smo da ćemo dobiti još jedan dobar meč. I dok je ovo definitivno bila još jedna kvalitetna izvedba, meni se prvi meč ipak puno svidio. Prvo zbog toga što je imao glavu i rep, vidjela se jasna struktura, kako je meč krenuo, a kako je završio. Ovaj meč je odmah krenuo kao čisto spamanje poteza i spotova, tako da nije tu bilo neke posebne gradnje nego čisti spotfest. Drugo, ovdje su ipak imali par botcheva, jedan na početku, jedan na kraju. I treće, nedefiniran kraj. I dok je to dobro zbog toga što ćemo vidjeti još jedan njihov meč u budućnosti, mislim da nisu trebali iskoristiti ovaj meč kao PR za Royal Rumble. Sam napad Joea je bio dobar i Ortonov dolazak je isto publika odlično prihvatila, no mislim da su to trebali odvojiti od ovog meča. Ali, ako ništa drugo, Almas tehnički nije pretrpio pora u ovom meču jer je Rey dobio treći fall diskvalifikacijom.

Solidna epizoda dva jako dobra segmenta i jednim vrlo dobrim mečom.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Zadnja epizoda pred Rumble"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*