SmackDown pregled – Zadnja stanica pred SummerSlam

Ovaj SmackDown je zadnji show pred SummerSlam. Raw nije uspio stvoriti završni hype pred SummerSlam stoga bi SmackDown mogao to popraviti. Idemo pogledati.

 

Ryback vs Big Show – *1/2

Jeej, nemamo početnog segmenta sa Seth Rollinsom. To je uvijek odlična i osvježavajuća vijest. Meč je bio prilično kratak i završio je nakon što je Ryback dao Big Showu Clothesline kroz zaštitnu ogradu i tako ih je sudac obojicu odbrojao. Završetak je bio u redu. Ništa posebno, ali u redu i možda čak i bolje nego da smo vidjeli čistu pobjedu nekoga. Ne očekujem puno od ovoga Triple Threat meča na SummerSlamu.

 

Los Matadores & El Torito vs New Day – **1/4

Ovo je bio očekivano solidan meč. Par dobrih timskih poteza od oba tima. Volio bih da El Torito više sudjeluje u mečevima jer je zabavan i čini Los Matadorese boljima. El Torito je dobio Hot Tag i iako je imao kontrolu nad mečom, New Day je uspio savladati Los Matadorese, a zatim i El Torita. Xavier Woods je ostvario pobjedu. Kofi Kingston mu je poslije meča dao buket cvijeća na poklon zato što je ostvario pobjedu. New Day je tako zabavan. Kada vidim u kakav odličan tim su se pretvorili nakon što usporedim gdje su sada i gdje su bili na početku, stvarno su se uzdigli kao negativci. Volio bih da ponovno osvoje titule.

 

Dolph Ziggler i Lana dolaze u ring. Ziggler govori da su zadnjih nekoliko tjedana bili teški zbog ozljede koju mu je Rusev nanio, no još gore mu je bilo gledati kako Summer Rae stavlja Lanu u Accolade. No, onda je Lana rekla da ih trebaju uništiti i to je vratilo Zigglera natrag. Lana govori kako Rusev može imati Wannabe Lanu, no Ziggler ima pravu Lanu. Njih dvoje se ljube, no Rusev onda prekida njih dvoje. Rusev govori kako će Ziggler tek pravu bol osjetiti na SummerSlamu kada ga on još jednom uništi. Ziggler je zatim rekao kako njihov povratak još nije počeo nego kreće na SummerSlamu. Ovo je bio solidan segment koji je bio potreban jer se Ziggler vratio samo tjedan dana pred SummerSlam, pa nisu imali toliko vremena promovirati meč. Svidjela mi se konfrontacija. Meč bi trebao biti dobar.

 

Neville vs Bo Dallas – NR

U vrlo kratkom meč, Neville je s Red Arrow ostvario pobjedu nad Bo Dallasom. Ovo je bila solidna pobjeda za Nevillea pred njegov meč s Amellom protiv Barretta i Stardusta na SummerSlamu. Poslije meča, Barrett i Stardust su se pojavili na ekranu i imali promo kako će pobijediti Amella i Nevillea. Ovo je bio dobar promo njih dvojice. Mislim da bi oni mogli funkcionirati i kao tim. Svejedno nakon ovoga niti jedan niti drugi neće ništa raditi.

 

Becky Lynch vs Sasha Banks vs Brie Bella – **1/4

Prije meča imali smo konfrontaciju sva tri tima. Team Bella je govorio o tome kako će Nikki uskoro postati najduža Divas prvakinja ikad, o pobjedi Sashe Banks na Rawu i onda na kraju rekli kako će one pobijediti na SummerSlamu. Sasha Banks je zatim imala promo o tome kako je pobijedila Nikki na Rawu. Brie i Sasha su ušle u žestoku svađu, no onda su Becky i Charlotte ih prekinule. Becky nije puno govorila nego je odmah zatražila da se meč započne. Dobra konfrontacija cura prije meča. Meč nije bio dug, ali je bio dobar za vrijeme dobiveno. Brie Bella je dobila nakon što je napravila Roll Up Becky.

 

Roman Reigns, Dean Ambrose, Cesaro & Randy Orton vs Bray Wyatt, Luke Harper, Sheamus & Kevin Owens – ***1/4

Vrlo dobar meč, čak i bolje nego što sam očekivao. Niti jedan dio meča nije bio previše dosadan. Početak je bio dobar gdje smo vidjeli odmjeravanja između Cesara i Owensa, Ortona i Sheamusa te Ambreignsa i Wyattsa. Negativci su dominirali sredinom meča što i nije bilo tako dosadno kako zna biti u ovakvim mečevima. I onda završnica kada je Ambrose dobio Hot Tag je bila jako zabavna. Svi su ispucali svoje završne poteze i na kraju je Ambrose ostvario pobjedu za svoj tim s Dirty Deeds nad Luke Harperom. Uglavnom, vrlo zabavna borba dostojna glavnog meča SmackDowna koja je spojila nekoliko priča u jedan cjeloviti meč.

 

Ovo je bio sasvim sigurno bolji SmackDown nego što je bio Raw u ponedjeljak jer je po meni uspio stvoriti veći hype nego što ga je Raw stvorio u ponedjeljak. 6.75/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Zadnja stanica pred SummerSlam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*