Retro gledanje – The Way Of The Drago (s1e25)

Epizodu započinje Dario Cueto koji je ljut što The Crew nije uspio uzeti trios titule, što ga je iznevjero. I kako to ne smiju ponoviti. Cueto je sjajan zato što svi igraju kako on pleše, a on je sve što je potrebno. Dobar, loš, zao. Po potrebi.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Fenix je upisao pobjedu u prvom meču večeri, njegov protivnik bio je Killshot, novi član rostera. Kratak no zabavan meč. No dosta o njima. Cueto je ipak zvijezda ove epizode. Prvo imamo segment s Dragom, gdje mu govori o tome kako je ga danas čeka meč karijere. Karijera ili titula? Nešto kasnije dolazi do Pume kojem pak stavlja grižnju savjesti da bi mogao ubiti karijeru svom protivniku. A tu se u priču uključuje i Hernandez.

Argenis, Famous B, Ricky Mandel i Vinny Massaro imaju nešto zajedničko. Pentagon ih je poslao u bolnicu, a priliku da se dokažu u međusobnom 4-way meču prekinuo je Texano koji ih je razbacao nakon svega 13 sekundi.

No dosta i o njima. Cueto ima fana ispred dvorane, koji žarko želi ući, no Cueto ga ignorira. Pa neće ga moći ignorirati kada upadne u meč u koje su King Cuerno, Cage i Hernandez. Kratak meč u kojem je nakon cijelog kaosa Hernandez uzeo sretno / spretnu pobjedu.

Trios prvaci iz prošle epizode imaju intervju i još uvijek imaju međusobne prepirke. Nakon toga imamo meč za titulu. Drago vs Puma. I meč je bio sve što je trebao biti. Drago je bio blizu pobjede, možda ju je čak i zaslužio, no Hernandez se pobrinuo da do toga ne dođe, iako je Puma isto bio na njegovom nišanu. U veoma zabavnom meču ispričana je jako dobra priča. Puma je obranio svoju titulu, a Drago mora na burzu.

Ono nakon meča je bilo jednako dobro. Puma je svjestan da nije dobio čisto i ne želi slaviti pobjedu, koliko god ga Konnan na to nagovarao. Podiže ruku svog protivnika na odobravanje publike, a Drago u laganim suzama napušta dvoranu. Vani sreće Cueta, kažemu mu da će se ponovi sresti i riga vatru jer to je ono što zmajevi rade .

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – The Way Of The Drago (s1e25)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*