Retro gledanje – Fire In The Cosmos (s1e23) ivermectin 12mg price sun pharma how much does ivermectin cost in usa con que se toma la ivermectina en gotas how to take ivermectin liquid buy ivermectin for humans philippines farmacia san pablo ivexterm ivermectina dose co

Retro gledanje – Fire In The Cosmos (s1e23)

Pa kako početi epizodu u kojoj završava best of 5 serija između Aerostara i Drage? Pa na krovu, gdje Aerostar gleda u nebo, dok mu Dario Cueto nešto govori. Dario je najbolji šef. Ali ne bih nikada rdio za njega.

Klikom na sliku priključite se raspravi

I dok čekamo to veliko finale, idemo vidjeti tko će u finale trios turnira. U veoma dobrom meču u kojem je bilo svega i svačega, a ponajprije dobroga, King Cuerno, Cage i Texano su dobili prvaka i njegov tim. Prince Puma, Johnny Mundo i Hernandez su izgubili. No to nije bilo sve…

… Cueto je izašao i rekao da će fanovi vidjeti preview finalna trios turnira, u jednom three way meču gdje je sudjelovao po jedan član svakoga tima. Cage je pokazao koliko je dominantn i upisao drugu pobjedu dana, Son of Havoc i The Mack su bili dobri, ali ne dovoljno dobri da uzmu pobjedu. Sreća po njih, poraz ovdje ne znači baš puno.

Cueto je odlučio posjetiti i Dragu u svlačionici. Ne bi bilo fer da samo jedan sudionik main eventa dobije tu privilegiju. Za to vrijeme Melissa Santos najavljuje Pentagona, no sigurno nije očekivali ono što će se dogoditi nakon toga. U ime svog mastera Pentagon joj je odlučio strgati ruku, kao mnogima prije nje. Srećom, Sexy Star je došla pomoći i spasila je.

Kako Melisse nije bilo, Ceuto je preuzeo najavu main eventa. Drago i Aerostar nisu imali svoj najbolji meč, bilo je tu problema. Uvijek to možeš to kazati za meč u kojem je nekome glava ublažila pad prilikom poteza koji uključuje stol. Ovog puta je to bio Aerostar, koji je u konačnici izgubio taj meč.

Drago je dobio tu uniktnu priliku. A ona kaže – imaš priliku za titulu, ali ako izgubiš onda letiš odavde. Što će od toga biti?

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Fire In The Cosmos (s1e23)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*