Retro gledanje – The Art Of War (s1e20) ivermectin covid trial results can you use ivermectin on guinea pigs ivermectina mais barata can ivermectin be used topically what kind of ivermectin for humans nhs ivermectin kup ivectin para q serve o ivermectina

Retro gledanje – The Art Of War (s1e20)

Epizodu je otvorio ljubavni trokut – Son of Havoc i njegova djevojka Ivelisse, koja je bila kraj ringa, protiv Angelica, koji je zadnjih tjedana koketirao s mladom damom. Meč koji smo već hrpu puta vidjeli? Ne baš. Ivelisse je vrištala iz petnih žila, a Son of Havoc je napokon našao razlog svojih poraza – Ivelisse. Te je odlučio prekinuti s njom usred meča, nakon čega je ostvario pobjedu. Ona sigurno nije bila sretna.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Cueto je u uredu, a s njime je novi član rostera. Nakon igre kamere, napokon saznajemo da je to Hernandez, kojeg je Konnan preporučio. Nešto kasnije ćemo vidjeti kako se Konnan i Hernandez pozdravljaju u svlačionici, dok se Prince Puma sprema za finalni meč večeri. A između ta dva segment imali smo meč za AAA titulu. Alberto El Patron i Texano su imali Bullrope meč. Sasvim solidan meč u kojem su dobro koristili stipulaciju i u kojem je EL Patron pametno iskoristio neopreznost svog protivnika za polugu za pobjedu.

Main event je bio Prince Puma i Cage. Prije početka meča Cueto je predstavio novi pojas, koji izgeda sjajno. Dobili smo jedan veoma dobar i atraktivan meč u kojem je Cage bio bolji, sve dok se nije odlučio za verbalni sukob s Hernandezom, koji je iz prvih redova gledao meč. A sve to je iskoristio Konnan kako bi udario Cagea. Kako je to Boyle Heights Street Fight to je bilo ‘legalno’. I uz sve to puma je zadržao titulu.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – The Art Of War (s1e20)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*