Retro gledanje – Caged Animals (s1e16)

Nakon što u prošloj epizodi otkrila tajnu, u ovoj je Black Lotus startala u bunkeru. Auta. Zavezana. Za to vrijeme u hramu su se Drago i Aerostar vratili na još jednu prehodnu epizodu. Ovog puta su imali sličan meč, ali sa različitim pobjednikom. Aerostar je ovog puta ostao stajati, prije nego je Cueto objavio kako ovo nije njihov zadnji meč, nego će se boriti dok još netko od njih ne skupi dodatne dvije pobjede. Nagrada za to će biti unikatna prilika.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Cage se izborio za priliku protiv Pume, ako ga dobije imat će priliku za titulu. Iako ne volim taj koncept, ovdje su ga jako dobro iskoristili, pošto je Puma izgubio tako što se Konnan vratio i bacio bijeli ručnik predaje u ring. A ako je Cage mogao dobiti meč koji traži, može i Sexy Star koja je kod Cueta u uredu. Ona traže the Crew, on joj daje Big Rycka.

Vinny Massaro je imao meč koji je jedva trajao dulje od minute. Protivnik mu je bio Pentagon. Što znači da znate kako je meč završio. A sve je to bila uvertira za main event u kojem su Johnny Mundo i King Cuerno otišli do couble count out kraja. Zato što ni jednog nije bilo briga za pobjedu koliko za to da mlati protivnik. Zato su se nakon kraja nastavili mlatiti po hramu, i bilo je odlično.

A za kraj, Black Lotus nije više u bunkeru auta, nego upoznaje nepoznatog lik koji je pita što zna o Lucha Libre.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Caged Animals (s1e16)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*