Raw pregled – Nova prvakinja

Ovotjedna Raw epizoda se održala u Memphisu. Kako je sve prošlo pročitajte u nastavku.

TOP 3 STVARI

3

Battle Royal 

Na početku showa je Kurt Angle postavio 15 – Man Battle Royal meč koji će odrediti prvog izazivača za IC titulu. Učesnici su bili Balor, Dallas, Axel, Big Show, The Hardys, Jordan, Truth, Goldust, Hawkins, Crews, Kalisto, Anderson, Gallows i Elias. Pobjedu je odnio Jeff Hardy tako što je Jordana izbacio zadnjeg.

Klasični Battle Royal meč. Na trenutke je bio zabavan. Najbolji mi je trenutak bio kad je Balor pomagao Gallowsu i Andersonu da se izbaci Big Show. Mogli bi u budućnosti vidjeti njihovo ujedinjenje. Ja ne bih imao ništa protiv toga, ali prvo moraju puno bolje bookirati Andersona i Gallowsa. Balora je izbacio Bray Wyatt. Ne znam dali mi se da više gledati njihov feud. Pobjednik? Jeff može biti dobar tranzicijski izazivač, a dobro je da nešto radi dok se Revival ne vrati. Ne vjerujem da će mu dati titulu.

2

Meč za žensku Raw titulu: Sasha Banks(c) vs Alexa Bliss

U jednom jako dobro ženskom meču Alexa Bliss je pobjedila i postala nova prvakinja. Malo me iznenadila njena pobjeda, ali razumijem tu odluku. WWE ide pričom da Sasha ne može obraniti titulu. To mi je uredu. Nia Jax je poslije meča napala Alexu. To je bilo odlično odrađeno. Vjerovatno ćemo gledati Triple Threat meč na No Mercyu. Hoće li Alexa biti sada face? To bi bilo jako zanimljivo, ali sumnjam da će se dogoditi.

1

Potpisivanje ugovora 

John Cena i Roman Reigns su došli u ring kako bi potpisali ugovor da se održi meč između njih dvojice na No Mercyu. Obojica su potpisali, ali su pritom padale teške riječi. Segment je bio predivan. Da vam previše ne duljim, ovdje imate članak gdje je kolega Alen odlično sve objasnio.

INDIVIDUALNE NAGRADE

Najbolji meč: Alexa Bliss vs Sasha Banks

Najbolji hrvač: John Cena

Najbolji trenutak: Turn Niae Jax nad Alexom

OCJENE I REZULTATI MEČEVA

Battle Royal meč: Jeff Hardy pobjedio **

Enzo Amore def. Noam Dar  3/4*

Cesaro def. Seth Rollins **3/4

Dean Ambrose def. Sheamus ***

Emma def. Mickie James NR

John Cena & Roman Reigns def. Anderson & Gallows *

Meč za žensku Raw titulu: Alexa Bliss def. Sasha Banks(c) ***1/4

UKUPNI DOJAM: Ovotjedni Raw mi se nije nikako dopao. Osim odličnog Reigns/Cena segmenta ništa nije bilo vrijedno velikog spomena. Možda još tu možemo dodati i meč za žensku titulu koji je bio dobar, a i dobili smo novu prvakinju i singles mečeve Rollins/Cesaro i Ambrose/Sheamus. Sve ostalo je većinom bilo filler. Tri sata su trajala kao čitava vječnost.

TRENUTNI CARD ZA NO MERCY

Meč za Universal titulu: Brock Lesnar(c) vs. Braun Strowman

Roman Reigns vs. John Cena

Be the first to comment on "Raw pregled – Nova prvakinja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*