WWE Cruiserweight Classic #9 recenzija

Deveta epizoda je iza nas, a njome smo zatvorili i četvrtfinale turnira. Sljedeći tjedan nas očekuje polufinale i finale, a sve će se to odviti u posljednjoj i dvosatnoj epizodi uživo u srijedu.

 

20160907_cwc_noamsabre-d15e059e8e3c21c2af9fe8b80e4aee72

Zack Sabre Jr. vs Noam Dar

Odličan tehnički meč. Sabre je bio očekivano i standardno dobar u meču, no Noam Dar, nakon prva dva prilično razočaravajuća izdanja, ovaj puta je stvarno impresionirao i čak bih rekao da mi se tijekom meča u nekim pogledima više svidio od Sabrea. Sjajno tehničko hrvanje upotpunjeno raznim kontrama i zahvatima. Dar je imao dosta dobar leg work kojega je Sabre u određenim trenutcima mogao malo bolje prodavati, ali generalno nije to bilo toliko loše da pokvari kvalitetu meča. Sabre je očekivano prošao u finale. S obzirom da glasine kruže kako je Sabre odbio potpisati ugovor s WWE-om, barem zasad, nekako sve manje mislim kako bi on mogao osvojiti ovo. Osim ako je to nekakva caka od strane WWE-a da njegova pobjeda u ovome turniru ne bude toliko očekivana i predvidljiva.

002_cwc_08262016ca_1661-47e70cda85c9b75a133f5e44b087c087

TJ Perkins vs Rich Swann

Još jedan izrazito dobar meč, iako ne tako kvalitetan kao prethodni. Obojica su također impresionirali tijekom turnira, pogotovo Perkins koji je, ako Ibushi i Sabre zaista nisu potpisali za WWE, po meni ogroman favorit za osvajanje ovoga. Meč je bio jako zabavan, jako dobra akcija s puno lijepo izvedenih poteza i udaraca. Malo komedije na početku meča mi se svidjelo, publika je odlično reagirala. Perkins je imao izvrstan knee work tijekom meča kojeg je Swann jako lijepo prodao, bolje nego što je to Sabre učinio u prethodnom meču. Pobjeda Perkinsa je nekako bila očekivana i drago mi je da je on prošao dalje, iako zaista ne bih imao nikakve primjedbe na to da je rezultat bio drugačiji. Jednostavno ne mogu pogriješiti s odabirom pobjednika kada su u pitanju ostali samo dobri wrestleri.

Ukupno mišljenje: Kao i uobičajeno, još jedna veoma dobra epizoda CWC-a, iako se naravno ne može mjeriti s prethodnom epizodom. Dva super zabavna meča, odlična prezentacija kao i uvijek te standardno dobro komentiranje. Idući tjedan je završnica, jako se veselim tome dvosatnom showu i drago mi je da će on ići uživo. Bit će fantastično.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Cruiserweight Classic #9 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*