WWE Cruiserweight Classic #7 recenzija

Sedmi tjedan Cruiserweight Classica je iza nas, a na ovoj epizodi smo vidjeli i posljednja tri meča u drugoj rundi. Tko je prošao dalje i koja su naša mišljenja o mečevima pročitajte u nastavku.

 

20160823_cwc_swanndorado--222cc40a943a392670729179b04825d6

Rich Swann vs Lince Dorado

Jako zabavan meč. Napokon se Swann uspio pokazati u WWE-u. Do sada nije imao niti jedan pamtljiv meč u NXT-u, a njegov meč u prvoj rundi je bio previše kratak da bude nešto posebno. No ovdje to nije bio slučaj. Akcija je bila odlična, dosta highflying poteza kao i očekivano, a i neki udarci su izgledali jako dobro. Završetak je bio prilično brutalan, Phoenix Splash na lice je izgledao super. I očekivao sam da će Swann proći dalje, s čime ja nemam apsolutno nikakvih problema. Bio bih u redu i stime da je Dorado prošao, ali Swann ima NXT ugovor, pa im je on vjerojatni bitniji. Imat će meč protiv Perkinsa u četvrtfinalu što bi trebalo biti zanimljivo.

20160823_cwc_sabregulak--b30128ad6784870d154ebc9918527407

Zack Sabre Jr. vs Drew Gulak

Nakon Ibushi/Alexander meča meni osobno drugi najbolji meč ovoga turnira. Nije trajalo dugo, ali je bilo kratko i slatko. Stvari koje su radili u meču su bile impresivne i odlične. Meč se bazirao na tehnici, što je bilo potpuno očekivano s obzirom da su obojica vrsni tehničari. Gulak je imao jednu od boljih izvedbi otkako ga pratim. Ispričali su odličnu priču gdje Gulak želi dokazati kako Sabre nije najbolji tehnički hrvač kako ga mnogi nazivaju nego kako je on bolji, počevši od toga da Gulak nije htio prihvatiti rukovanje na početku meča, da bi na kraju s ogromnom ljutnjom i dvoumljenjem pružio ruku boljem čovjeku. Nekoliko izvanrednih kontri i zahvata. Pobjednik je bio očekivan pošto je Sabre jedan od favorita, iako mi je žao što je Gulak ispao.

20160823_cwc_perkinsgargano--99f10ec3689df5eca34f6657cd9cdd82

TJ Perkins vs Johnny Gargano

Još jedan izrazito zabavan meč popraćen dobrom priču koju su ispričali s cijelom situacijom oko Gargana i njegovom ‘ozlijeđenom’ nogom. Fascinantno je kako su sve to uspjeli posložiti mjesecima unaprijed jer ovaj meč je sniman još prije mjesec dana, a Takeover u Brooklynu se tek dogodio prošli vikend. A ovaj meč je bio baziran na leg worku i ozljedi Johnnya Gargana koju su započeli Dash i Dawson na Takeoveru gdje je Gargano tapkao za poraz. Ovdje je također tapkao, što je bilo prilično iznenađujuće i prva prava iznenadna odluka na ovome turniru. No, mislim kako su to odlično obavili. Garganu ionako ne treba pobjeda u ovome turniru, tako da je ovo iznenađenje odlično došlo. Meč je bio dobar, akcija je bila prilično zabavna s nekoliko lijepih poteza.

Ukupno mišljenje:  Uz peti dan meni najdraži dan do sada. Svaki meč je bio dobar, a posebno bih istaknuo meč između Sabrea i Gulaka što mi je drugi najbolji meč u ovom turniru do sada. Druga runda je završila, a četvrtfinale bi trebalo biti izvanredno. Jedva čekam.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "WWE Cruiserweight Classic #7 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*