WWE Cruiserweight Classic #2 recenzija

Nova epizoda Cruiserweight Classica je iza nas. Ovaj tjedan smo u akciji vidjeli dosta poznatih ljudi poput veterana Tajiria, TJ Perkinsa te Lincea Dorade. Koja su naša mišljenja o svemu tome pročitajte u nastavku.

 

025_CWC_06232016ej_1410--3866ac31ea997fbef283873097377ced

Tajiri vs Damian Slater

Alen Butumović: Tajiri je veteran ovoga posla i najstariji učesnik u ovome natjecanju, ali je pokazao kako još može ići i napraviti zabavan meč, a to je upravo ono što je napravio i ovdje. Prilično solidan meč s nekoliko odličnih udaraca i ona izmjena kickova kada su se istovremeno udarali je bila odlična. Slater se pokazao dobrim tijekom meča, no Tajiri je na kraju pobijedio s Buzzsaw Kickom. Bilo je očekivano da će on proći. U drugom kolu susrest će se s Gran Metalikom što bi trebao biti još jedan jako zabavan meč.

Emir Ahmethodžić: Solidan opener, Tajiri je pokazao da ga godine nisu još pregazile, i da se i dalje može nositi i sa mlađima od sebe. Ja sam pomalo iznenađen da je Tajiri prošao dalje, jer sam očekivao da će poslužiti kao katalist za jačanje kredibiliteta ostalih mladih zvijezda. Međutim, mislim da će se to desiti ipak u kasnijim rundama.

012_CWC_06232016ej_1570--b647c79746b2003a03677616c7097fc7
TJ Perkins vs Da Mack

Alen Butumović: TJ Perkins je jako zabavan hrvač i definitivno mi je drago vidjeti ga u ovom turniru. Da Macka nisam imao priliku toliko gledati, ali ovdje je pokazao da je prilično dobar hrvač. Imao je nekoliko lijepih udaraca i onaj Dive van ringa je bio fora. No TJP je zaista zasjao u ovome meču, nekoliko sjajnih poteza i zahvata. Jako zabavan spotfest. Perkins je pobijedio s Kneebarom. Očekivana pobjeda za njega. U idućem kolu TJP će se susresti s pobjednikom meča između Gargana i Ciampe. Tko ga da pobijedi ondje, siguran sam kako će imati super meč s Perkinsom.

Emir Ahmethodžić: Dobar match. Čuo sam same pohvale za Perkinsa, i vidim zašto. Moram pohvaliti i njegovog protivnika Da Macka, koji se dosta dobro pokazao ovdje. Neočekivan kraj matcha, ali je se pobijednik nekako mogao predvidjeti, s obzirom da Perkins nosi više buzza od indya od njegovog njemačkog kolege.

023_CWC_06232016ca_1878--932a0fb81246d0ee46137f9d06886059
Lince Dorado vs Mustafa Ali

Alen Butumović: Još jedan spotfest, ali ovaj je bio još bolji i zabavniji! Nevjerojatna akcija, izvanredni highflying potezi i fantastični near fallovi. Akcija je bila uzbudljiva od početka do kraja, meč je trajao 6 minuta, a bilo je nešto najbolje što sam do sada vidio u ove dvije epizode. Lince Dorado je zasjao, onaj Springboard Inverted Frankensteiner je bilo nešto najbolja. Mustafa Ali je isto imao svojih trenutaka, kao što je bio onaj Springboard Spanish Fly. Stvarno zabavan meč. Dorado je pobijedio sa Shooting Star Pressom. Drago mi je da je on prošao, veselim ga se vidjeti u nadolazećem kolu jer ovo što je pokazao ovdje je bilo izvanredno.

Emir Ahmethodžić: Dosta dobar match zapravo. Skoro najbolji večeri. Ne znam zašto je ovo slučaj sa svim gubitnicima, ali mi se Ali svidio. Dobro je djelovao u toj heel ulozi u matchu, što mi je bilo osvježenje. Imao je nekoliko dobrih poteza, s obzirom da su ovo sve uspjeli strpati u tako kratko vrijeme.  Dobra pobjeda Dorada. Nadam se da će i Ali dobiti još koju priliku. Nije šteta ojačati NXT za još jednog borca.

005_CWC_06232016ca_1990--f7810f25ed6ba791d101cdce3707d3b2
Akira Tozawa vs Kenneth Johnson

Alen Butumović: Nakon onakvog spotfest bilo se malo teže uživjeti u ovaj meč zato što su se dosta bazirali na mat wrestling u početku što je bilo solidno ali ništa spektakularno. Kasnije se prilično popravilo i bilo je nekoliko stiff udaraca. Johnson je u jednom trenutku promašio varijaciju Moonsaulta s užadi i to prilično debelo, ne znam kako je uspio toliko otići u stranu. No, Tozawa je uspio vratiti momentum meču onim sjajnim German Suplexom koji se jedva uspio vidjeti koliko je bio brz. Tozawa je na kraju pobijedio s još jednim Germanom. Drago mi je da je Tozawa prošao, Johnson treba još rada i ne bi bio dobar dodatak u idućem kolu.

Emir Ahmethodžić: Drago mi je da su promijenili malo tempo za ovaj match. Bacanja i skakanje u zraku su zabavna, ali to može postati dosadno i repetativno tako lahko. Mat wrestling je bio jako dobar na početku. Tozawa je imao lijepe kontre, i jedan prelijep Shining wizard. Moram pohvaliti i Ranalla i Bryana na komentatorskim pozicijama, koji su ispričali dobru priču o tome kako je Tozawa došao očekivajući da će dominirati, ali ne uspjeva. Pohvale i Tozawi za dobar rad sa publikom. Chop izmjene mi nisu bile zanimljive, tako da me oduševio Tozawin punch na kraju. Tozawa očekivano pobjeđuje na kraju, ali je Johnson predstavljen kao dobar underdog. Ne bi me čudilo kad bi i dobio poziv Kenneth Johnson. Nije me nešto posebno dojmio. Mislim da mu je najveća mana što nije baš najbolje sellao, ali NXT i jeste mjesto za razvoj sposobnosti.

Dojam:

Alen Butumović: Još jednom, Cruiserweight Classic je bio jako zabavan show s dobrim mečevima. Predstavljanje showa je još jednom bilo odlično, a Bryan i Ranallo su bili fantastični na komentatorskom mjestu. Nevjerojatno je kako su se u svakom trenutku uspjeli fokusirati na meč i nisu nijedno skrenuli pažnju s njega. Jedva čekam sljedeći show koji isto obećava jer ćemo vidjeti Sabrea, Gulaka, Kendricka i ostale.

Emir Ahmethodžić: Solidan show. Bilo je dobrog hrvanja, main event je bio najbolji match večeri. Prva polovina prve runde je ispoštovala hajp. Od drugog dijela ne očekujem ništa manje.

 

 

Be the first to comment on "WWE Cruiserweight Classic #2 recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*