SmackDown pregled – Tko sada posjeduje IC Titulu?

SmackDown je započeo s Dolph Zigglerom koji je ukrao IC titulu i preuzeo je na Raw-u u ponedjeljak. Ziggler je imao dobar promo i rekao da mu ova titula znači. Ziggler se krenuo odnositi na bryana kako želi njega u meču, ali je Barrett izašao. Barrett također ima dobar promo i govori Ziggleru ili da mu da titulu ili će on sam uzeti. Luke Harper je napao Zigglera iza leđa. BNB i Harper su se otimali za titule, ali Ziggler se oporavio i napao ih. Ambrose je ušao i pomogao Ziggleru. Ziggler i Ambrose su se tukli s Harperom i Barrettom, a Truth je šutke uzeo titulu i sakrio iz ispod ringa. Ziggler i Ambrose su ušli u ring i tražili titulu, a Truth je izašao i otišao u backstage. Jako dobar segment. Svidjelo mi se što su ovdje radili. Vidim stalno po internetu kako neki ljudi ne voli što je recimo Bryan u meču koji nema priče. Mislim, što sad što Bryana nije u nekom većem meču, a i kako ovaj meč nema priče kad je to jedan od najzanimljivijih priča sada? Meč će makar biti zabavan i dobit će 15-ak minuta i sve ok.

 

Cesaro & Tyson Kidd vs Lost Matadores – *3/4

Zabavan kratki meč. Akcija je bila dobra, ali je prekratko trajalo, no to je dobro jer Kidd i Cesaro ne bi trebali imati problema s Los Matadoresima. Čuo sam ili da će na WM staviti još jedan meč Usosa i Brass Ringa Cluba ili će u meč ubaciti i Natalyu i Naomi. Možda bi bolje bilo da stave Naomi i Natalyu u taj meč jer smo vidjeli takav kratki meč na Raw-u koji je bio poprilično zabavan.

 

Ryback vs Kane – *3/4

U backstageu prije meča smo imali segment između Big Showa i Kanea. Pokazivali su znakove neslaganja i obojica se stavili u Battle Royal. Ajde hvala Bogu, već sam mislio da će oni imati nekakvu važniju ulogu, ali ovo je dobro. Izgleda da bi mogli vidjeti njihovu zavadu poslije WM koji će rezultirati nekim mečom na Extreme Rulesu.

Meč je bio ok većinom popunjen dominacijom Rybacka koji je na kraju i pobijedio jer se Big Show pokušao umiješati u meč što je na kraju zasmetalo Kaneu. Poslije meča, Kane od bijesa radi Ryback vs Big Show i to Big Showu u inat.

Ryback vs Big Show – *1/2

Nešto kraći meč nego prijašnji. Ovaj puta se Kane umiješao, no Big SHow je, za razliku od njega, uspio to iskoristiti i tako pobijedio. Znači, Big Show i Kane se sada nadmeću dok jednom ne pukne živac i napadne drugoga. Kul.

 

Vrlo kratak promo Wyatta s urnom u ruci, ali dosta znači jer je spomenuo ono što u rezultatima nije spomenuto, a to je da je rekao kako će osloboditi duh iz te urne. Zanimljivo, mislim da bi čak se i Taker mogao pojaviti na neki način, ali ne sada da dođe nego jednostavno zastrašiti Wyatta. Kul.

 

Prije meča, Belle su imali solidan promo. Drago mi je da su dobili ove dvije minute na mikrofonu. SmackDown bi trebao služiti za razvijanje ovakvih zavada i trebalo bi češće dati Divama mikrofon u ruke. Nisu one nijeme i mogu pričati.

 

AJ Lee vs Brie Bella – **1/4

Cure su dobile osam minuta. OSAM. Zapanjen sam. Iskoristile su to poprilično solidno i ovo je zasada najbolji meč večeri. Sredina je bila dosadna, ali početak i kraj su bili dobri. Nikki se pokušala umiješati u meč, ali ju je Paige zaustavila i AJ je ostvarila pobjedu. Nadam se da će i dalje cure dobivati malo više vremena i pokazati što mogu ako im se dadne vremena i prostora.

 

New Day vs The Miz & Damien Mizdow – *1/2

Kratak meč, ali važnije od meča su bili odnosi Miza i Mizdowa. Mizdowse ovdje osamostalio i sam sebe stavio u meč što se Mizu naravno nije svidjelo i izbacio ga je iz ringa. Ništa što nismo vidjeli prije između te dvojice, ali bilo je dobro odrađeno.

 

Rusev vs Jack Swagger – *3/4

Solidan kratki meč. Rusev dobiva svojim zahvatom. Ništa puno ovdje za reći. Poslije meča, Axel se pojavio na ekranu sa svojim Axelmania pokretom i rekao da želi taj meč s Rusevom za US titulu. Hahaha, odlično. Jako mi se sviđa ovo što su napravili s Axelom. Mislim da će dobiti meč na Raw-u. Naravno da neće osvojiti titulu, ali ovo je jako zabavno, hahaha.

 

Dean Ambrose & Dolph Ziggler vs Bad News Barrett & Luke Harper – 

Ovaj meč je dobio manje vremena nego Divasice, haha. Kul. Šteta što nije malo duže trajao, stvarno. No, kako god, zabavan meč je bio. Akcija nije bila dosadna skoro niti u jednom trenutku. Kraj je bio dobar, također. Ovo je valjda prvi meč u zadnjih mjesec dana u kojem je Barrett sudjelovao a da nije pretrpio pin. Dobro za njega. Poslije meča, Barrett razbija Ambrosea i Zigglera. Barrett je zahtijevao od Trutha titulu koji je bio na svom uobičajenom mjestu, ali je onda ga Ambrose srušio s Diveom. Truth je naišao na Harpera, ali ga je nadmudrio i udario. Bryan je zatim izašao van i Truth mu je predao titulu. No, Stardust ga je napao s leđa i uzeo titulu i slavio s njom za kraj. Jako dobar segment, no ne znam što će sada Stardust ovdje. On je bolje trebao imati taj meč s Goldustom WM i to je to. Izgleda da možda žele odgoditi taj meč za Extreme Rules. Sada će i Goldust ući u meč. Vidjet ćemo na Raw-u.

-Dobar SmackDown. Priča s IC titulom je jako zabavna, kao i Axelmania pokret. Divasice su dobile vremena što je plus također. Uglavnom, dobar show. 7/10

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*