SmackDown rezultati (SPOILERI)

Iako već vjerojatno većina vas to zna, SmackDown ne ide uživo četvrtkom nego se snima utorkom, a onda dva dana kasnije pušta na TV. Sinoć je snimljena nova epizoda koja će se prikazati u ovaj četvrtak, a rezultati su sljedeći:

 

-Daniel Bryan je otvorio SmackDown. Rekao je kako njegov ‘YES Movement’ nije mrtav. Taman kada je htio reći njegove planove za WrestleManije, prekinuo ga je Bad News Barrett. Barrett je rekao da gubitnici poput Bryana ne zaslužuju WrestleManiju, kao što ni Dean Ambrose ne zaslužuje. Nakon ovoga Dean Ambrose je izašao van s titulom i krenuo tući Barretta a Bryan je gledao to, a zatim uzeo Intercontinental titulu i dao Barrettu, ali ga onda udario nogom u glavu a zatim i Ambrose šakom. Barrett je bacio titulu, a Ambrose ju je pokupio natrag te su on i Bryan zajedno slavili u ringu.

1. Dean Ambrose je pobijedio Miza. Mizdow nije došao s Mizom. Barrett je došao kroz publiku i uzeo Ambroseu titulu, ali je Ambrose svejedno uzeo titulu.

-Backstage promo Barretta. Govorio je o Bryanu i Ambroseu i rekao da nitko neće uzeti njegovu titulu.

2. Natalya je pobijedila Naomi. Natalya je pobijedila s Clotheslineom, a Usosi  i Cesaro & Tyson Kidd su se tukli pokraj ringa.

-Rusev i Lana su došli u ring i govorili o Ceni i Fastlaneu. Jack Swagger je izašao van i odmah ušao u tuču s Rusevom, ali je Rusev završio držeći Swaggera u Accoladeu.

3. Daniel Bryan je pobijedio Bad News Barretta. R-Truth je bio na komentatorskom mjestu. Bryan je imao Barretta u Yes Locku, a Truth je za to vrijeme ukrao IC Titulu. Barrett se oporavio i išao po Bullhammer, ali je Bryan dobio meč s Busaiku Knee. Barrett nije primjetio tko mu je ukrao titulu.

-Backstage promo s Roman Reignsom. Rekao je otprilike isto kao ono i s Raw-a.

-U backstageu, R-Truth daje Ambroseu IC Titulu.

4. Fandnago je pobijedio Curtis Axela. Axel je imao sat koji je pokazivao koliko je dugo u Royal Rumble meču. Fandango je pobijedio za jednu minutu.

5. Goldust je pobijedio Adam Rosea. Stardust je bio u grupi Rosebudsa i poslije meča napao Goldusta.

-Bray Wyatt je imao još jedan promo o Undertakeru.

6. Dolph Ziggler, Ryback i Erick Rowan su pobijedili Seth Rollinsa, Big Showa i Kanea. Ryback je napravio pin na Rollinsu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown rezultati (SPOILERI)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*