Pregled ovotjednog Raw-a – Raw Reunion

Raw je započeo s poprilično dugačkim segmentom, ali ne i lošim. Za promjenu, ovaj puta Raw su otvorili Brock Lesnar i Paul Heyman. Nisu nimalo duljili nego je Lesnar uzeo mikrofon i pozvao Seth Rollinsa. Svidjelo mi se ovo. Odmah su prešli na posao, a nedugo zatim  Triple H je izašao van te su on i Lesnar su u jednom trenutku došli licem u lice kada je Brock Lesnar htio borbu s njim! To je bilo odlično! Lesnar je ovdje dobio stvarno dosta vremenu na mikrofonu i mogu reći da je bio dobar. Ostatak Authority je spasio Triple H-a od brobe s Lesnarom, ali se Rollins pojavio na ekranu i održao solidan govor. Cena se također ovdje pojavio i imao svoj tipičan govor prije nekog velikog meča. Triple H je dao priliku Ceni da ponovno izvuče Zigglera, Rybacka i Rowana te vrati im posao. Kasnije se ispostavilo da će to biti 3 na 1 Handicap meč protiv Rollinsa, Kanea i Big Showa.

Sljedeće na redu je bilo meč između Daniel Bryana i Bray Wyatta. Bray Wyatt je izašao iz zavade s Ambrosom kao pobjednik, dok se Daniel Bryan nedavno vratio natrag nakon što je izbivao van ringa zbog ozljede. Njih dvojica su imali već meč prije, i to na Royal Rumbleu 2014. godine. Meni se taj meč nije svidio, ali ovaj je. Bio mi je nekako zabavniji, dok je prošlogodišnji imao puno dosadnih dijelova. Wyatt je ovdje ostvario pobjedu uz pomoć Kanea koji se pojavio pokraj ringa tijekom meča. Ovo je bila dobra odluka. Bray Wyatt je trebao pobjedu da zadrži sve ono što je dobio iz zavade s Ambrosom, dok Bryan nikako nije oštećen zbog miješanja Kanea u meč.

Legend Panel segment čiji su gosti bili Hulk Hogan, Shawn Michaels i Ric Flair nastavio je večer. Oni su radili što smo mogli i očekivati, a to odgovorila na pitanja u vezi Royal Rumblea. Stvari su se zakomplicirale kada je Big Show koji je, kao što se moglo i predvidjeti u ovakvim situacijama, govorio protiv ove trojice i na neki način ih ismijavao. Ric Flair je ušao u fizičku interakciju s Big Showom što mi se svidjelo, ali je onda pokupio šaku. Roman Reigns je spasio legende te izbacio Big Showa izvan ringa. Već sam mislio da će poslje ovoga svega uzeti mikrofon i pričati, ali nije, što je odlično. Uglavnom, ovo je bio dobar segment koji nastavlja priču između Romana Reignsa i Big Showa što će vjerojatno završiti u Royal Rumble meču.

Na Pre-Showu Kane je najavio da će se Bad News Barrett boriti protiv Dean Ambrosea, ali ne i za titulu. Klasičan meč ove dvojice kakav smo i prije imali, moglo je trajati i malo duže zbog reklama te smo vidjeli samo nekoliko minuta meča. Ambrose je ovdje ostvario pobjedu protiv prvaka. To je na jednu stranu dobro, ali i na drugu loše. Bad News Barrett je Intercontinental prvak i ne bi trebao gubiti mečeve koji nisu za titulu toliko često, dok ova je pobjeda Ambrosea mnogo značila kako bi ušao u Royal Rumble meč s nekakvim izgledima jer, nakon zavade s Wyattom, gdje je izašao kao malo veći gubitnik, ova pobjeda je dosta važna za njega. Ambrose bi sada trebao dobiti priliku za titulu. Možda se i dogodi što bi značilo početak zavade između ove dvojice.

New Day, Tyson Kidd i Cesaro su imali kratak meč koji je završio pobjedom New Daya. I ovo je trebalo trajati duže jer mislim da bi ovi dečki napravili jako zabavan meč. Nadam se da će se to i dogoditi u budućnosti, možda na idućem Raw-u.

Natalya i Paige, novoosnovani tim, pobijedili su Summer Rae i Aliciu Fox. Prije meča je najavljeno kako će se njih dvije boriti protiv Nikki Belle i Brie Belle u tag team meču na Royal Rumbleu. Meč nije bio loš, ali je bilo prekratko, no ova pobjeda je važna za Natalyu i Paige zbog njihovog meča protiv Bella na Royal Rumbleu.

NWO je sljedeći bio na redu! Hall je proveo anketu, ali su ih prekinuli Ascension, novi tim koji je prešao iz NXT-a u WWE nedavno. Ascension je imao ok govor, ali nekako nisam uživljen u njihove govore. No, onda je došao pravi trenutak! JBL, nakon što je iz Raw-a u Raw blatio Ascensione na komentatorskom mjestu, odlučio je uzeti stvar u svoje ruke! Otkopčao je košulju ispod čega je bila APA majica! Ron Simmons, njegov partner iz APA je također došao i imali smo APA i NWO u istom ringu! Ali to nije sve! New Age Outlaws! I oni su tu! Njih dvojica su dali dodatnu atmosferu ovome a onda ušli u borbu s Ascensionom. Kasnije na Raw-u je najavljeno kako će se ta dva tima boriti na Royal Rumlbeu u Tag Team meču! Ako ste ljubitelj segmenata gdje možemo vidjeti legende u istom ringu na samo jednu noć u godini, onda je ovo svakako bio segment za vas! APA, NWO i New Age Outlaws u istom ringu! Uživajte!

Rusev je pobijedio R-Trutha u nekoliko sekundi! Nepotrebno! Potpuno nepotrebno! Hrvač poput R-Trutha ne može napraviti ništa dobro Rusevu kako bi ovaj bio ozbiljna prepreka u Royal Rumble meču. Osim toga, R-Truth je sve to morao odraditi na svoj rođendan. Mogao je dobiti bolji poklon od kompanije za koju radi.

Nakon toga je na red došao meč između Miza i Jey Usoa. Iskreno, ovo mi se nimalo ne gleda jer smo već deset puta vidjeli mečeve između Miza i Jimmya ili Miza i Jeya. Ne razumijem poantu ponavljanja ovoga. Ako je to samo da bismo mogli gledati Mizdowa kako oponaša Miza pokraj ringa, onda to baš i nije dobro! Mizdow se meni sviđa, ali da zbog toga gledamo isti meč iz Raw-a u Raw? To baš i ne zvuči kao dobra ideja. Svejedno, nadam se da će napraviti dobar meč na Royal Rumbleu!

I onda je na red došao taj Handicap meč! Ako Cena dobije, ona trojica imaju posao, ali ako izgubi, bit će izbačen iz meča za titulu! Ovakvi mečevi nisu nikad nešto previše dobri, pa tako nije bio ni ovaj. Bilo je dobrih trenutaka, ali ništa značajno. No, kraj je bio odličan trenutak za sve fanove Stinga! Sting se pojavio na Raw-u i opet prevario Authority, Cena je iskoristio njegov dolazak i ostvario pobjedu čime je Survival Series kolege vratio na posao! Iskreno, niti ja nisam očekivao Stinga ovdje, ali fanovi su poludjeli kada su vidjeli njega na ekranu. Nakon toga, došao je na red Brock Lesnar! Brock Lesnar je uletio u ring i odmah napao Rolllinsa zbog završetka prošlotjednog Raw-a! Authority je pokušao odvojiti Lesnara, ali je Big Show pokupio F5! Odličan segment poslje meča i odličan način da se Lesnar učvrsti kao prvak tjedan dana prije velikog meča!

Mogu reći da mi se svidio ovaj Raw! Nisam očekivao ovako dobro pošto je ovo bio Raw Reunion, mislio sam da će se sve vrtjeti oko legendi, ali bilo je i zasebnih priča. Sve u vezi WWE titule je bilo odlično, segmenti s legendama su bili također odlični i pobudili su nostalgiju u nama. Kao i na svakom Raw-u i ovdje je bilo nekoliko nepotrebnih mečeva, ali naspram dobrome, to nije bitno. U svakom slučaju, više nego prolazna ocjena.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Pregled ovotjednog Raw-a – Raw Reunion"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*