NXT pregled – Undisputed Era protiv svih

Show je otvorio meč između Nikki Cross i Mercedes Martinez koji je bio poprilično solidan i zanimljiv (pogotovo neke kombinacije poteza od strane Martinez kao što su bili oni Suplexi), ali je falilo više energije i reakcije od strane publike, pa je to malo učinilo meč slabijim, ali ne znatno. Iako je izgubila, mislim da je Martinez ovim mečom dobila dosta toga i veselim se vidjeti što će dalje napraviti s njom.

E sada, zanimljiviji dio se dogodio nakon meča kada se pojavila Candice LeRae i konfrontirala Nikki Cross koja očito upletena u priču između Gargana i Blacka. Cross se samo povukla, ali je tada izašao Black da se suprotstavi Candice i priupita ju gdje je Gargano. Ostao je bez dobivenog odgovora. Sjajan segment koji nam daje do znanja kako će Candice i Cross biti dio ovog programa, a mogli bi i dobiti međusobni meč između njih dvije, čemu se izrazito veselim. Uz to je najavljen i Gargano/Black meč za Takeover što će sasvim sigurno biti još jedan fantastičan meč. Toliko toga dobrog se događa s ovim programom.

Street Profitsi pobijedili su The Mighty u dobrom tag team meču. Iskreno sam očekivao pobjedu Mightyja ovdje budući da su (ako se dobro sjeća) u prošlom susretu Profitsi isto odnijeli pobjedu. Ovaj je meč imao mnogo više energije nego ženski meč koji im je prethodio i Profitsi su imali sjajan hot tag. Ovo su dva vrlo zabavna tima koja bi trebala više biti zastupljena na TV-u. Šteta što nisu napravili nešto više s heel Thorneom i Millerom.

Napokon je i Matt Riddle debitirao na TV-u! Luke Menzies mu je bio protivnik i bio je sjajan odabir budući da je snažan pa je Riddleova pobjeda izgledala još efektivnije. Meč je odrađen u nekoj sprint maniri gdje je I Menzies dobio nešto ofenzive, ali Riddle je kontrolirao većinom meča, ispucao neke svoje trademark poteze, osvojio meč, ali i i publiku koja mu je davala velike reakcije odmah pri ulasku, ali se to nastavilo i tijekom meča. Tako da je ovo definitivno bio izvrstan početak za karijeru Riddlea u WWE-u koji bi ovdje mogao imati mnogo uspjeha.

Burch i Lorcan pobijedili su Carilla i Mendozu u još jednom kratkom, ali vrlo zabavnom meču odrađenom u sprint maniri u kojem me je Mendoza prilično impresionirao, imao je onaj jedan hot tag pri kraju meča koji je bio izvanredan. No, pobjeda za Burcha i Lorcana bila je očekivana, oni lagano kreću naginjati na heelove i definitivno se vidi promjena u njihovom karakteru, što bi za dalje trebalo biti zanimljivo.

I za kraj showa smo dobili jednu poslasticu od segmenta. Dok je ekipa iz Undisputeda imala promo u backstageu, napali su ih War Raidersi. Brawl je prenio čak van dvorane gdje su se krenuli razbijati po stolovima, a onda se u sve upleo i Ricochet da pomogne War Raidersima. Brawl se vratio natrag u dvoranu, točnije u ring gdje je došao Pete Dunne da izjednači snage, a Regal je onda izašao van i najavio War Games meč.

Apsolutno odličan segment s vrlo zabavnim događanjima koji je i na više nego sjajan način postavio taj War Games meč. Iako sam protiv toga da se taj meč održava jednom godišnje samo da se održi, uspjeli su napraviti to da ovaj meč zasluži tu stipulaciju i to je najbitnije. Jedva čekam taj meč, ako je ovo bila ludnica, meč bi trebao biti još i veća.

Sve skupa jedna izvrsna epizoda s dva solidna meča, dva zabavna squash meča te sjajnim segmentom za kraj.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Undisputed Era protiv svih"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*