SmackDown pregled – Jedan protiv svih

SmackDown su otvorili Roman Reigns, Dean Ambrose i Usosi u ringu. Reigns je govorio o tome kako su njih četvorica obitelj i spremni su se boriti protiv Lige nacija. Izazvali su ih na borbu i to odmah. Liga nacija je izašla i Sheamus je u ime svih prihvatio Reignsov izazov. New Day je izašao i njih trojica su obavijestili Ambrosea i Usose da će se prvo morati boriti protiv njih i ako izgube, Reigns će morati ići sam na Ligu nacija. Solidan segment, volio bih da je bilo malo kraće no u redu. New Day je bio najbolji dio segmenta, dok je konfrontacija Reignsa i Sheamusa bila solidna. Dobro su bookirali ovo da ako Usosi i Ambrose ne prođu Usose, Reigns će se morati boriti sam.

 

Neville vs Tyler Breeze – **1/2

Solidan meč je bio, no vidjeli smo ih u boljim izdanjima prije u NXTu. Štoviše, da su imali ovakav meč u NXTu, mislim da bi bio bolji jer je publika ovdje bila kao mrtva pa je WWE morao umetnuti lažne zvukove, što je za mene uništilo meč. Ziggler je bio za komentatorskim stolom govoreći o svojim nesuglasicama s Breezeom. Breeze je ostvario pobjedu s Unprettier nakon što je Summer Rae omela Nevillea dok sudac nije gledao. Dobra pobjeda za Breezea, no jadan Neville ako ga žensko uspije omesti. Pošto su 1-1 u pobjedama, ovo između Zigglera i Breezea se nastavlja. Nadam se da će Breeze izaći kao pobjednik iz priče, sve ostalo nije dobro došlo.

 

Becky Lynch vs Brie Bella – *

Prije meča u backstageu Becky Lynch je imala intervju kojeg su prekinule Brie Bella i Alicia Fox. Charlotte se pojavila i rekla kako će biti u Beckyevom kutu za vrijeme meča kako bi se iskupila za onakav kraj njihova meča na Rawu. Meč je bio kratak. Becky Lynch je imala Bellu u Disarmeru, no kako je tijekom meča Brie slučajno udarila Charlotte, ona se uplela u meč i izazvala diskvalifikaciju, što je označilo pobjedu Brie. Becky je naravno bila frustrirana zbog toga i nakon rasprave s Charlotte je otišla. Ovo djeluje prilično zanimljivo. Netko od njih dvije će sigurno napraviti heel turn uskoro, a to bi mogla biti Charlotte. Becky bi mogla biti dobra pozitivka i stavljanje titule na nju u budućnosti bi bilo dobro.

 

Neville je u backstageu naišao na Miza koji mu je ponudio svoju pomoć jer u Neville vidi potencijal Daniela Bryana, a ako je Bryana učinio onakvim kakvim je, isto to može napraviti i s Nevilleom. Ako će od ovoga zapravo biti nešto, onda me je briga, ako neće, onda me nije. Na drugoj strani backstagea, Rusev i Lana su imali intervju gdje je Rusev obećao Lani da će idući puta uništiti Rybacka zbog onoga što se dogodilo na Rawu. Ovo je nepotrebno, pošto je Rusev dio Lige nacija i to mu je dosta, dodatna priča s Rybackom nije baš nužna.

 

New Day vs The Usos & Dean Ambrose – **3/4

Dosta zabavan meč, kao i očekivano s dobrim bookingom što se tiče pobjednika. Akcija je bila zabavna tokom cijelog meča i završnica je bila uzbudljiva. New Day je ostvario pobjedu kada su njih trojica osvježili ozljedu koljena koju je Jimmy pretrpio na Rawu i time ga uspjeli svladati. Pobjeda New Daya znači da će se Reigns boriti sam protiv Lige nacija. Odlično bookiranje New Daya ovdje, super pobjeda za njih. I da, najavljen je Ladder meč za TLC između New Daya, Lucha Dragonsa i Usosa. To bi trebalo biti odlično, veselim se tome meču.

 

Bray Wyatt vs D-Von Dudley – *

Prije meča, dogodilo se nešto čudno što je zapravo bili smiješno iz razloga što nisam razumio baš najbolje. Kad su se svjetla ugasila za ulazak Wyatta, R-Truth se pojavio na stageu, pozdravio publiku i nestao kada su se svjetla ponovno ugasila. Nisam baš razumio što su time postigli, ali u redu. Meč je bio baš onakav kakav je i trebao biti. Kratak i pobjeda za Wyatta čisto. Nakon meča, Bubba i Dreamer su pokušali pomoći D-Vonu, ali je Wyatt obitelj pružila otpor i prebila njih trojicu. Rowan je za kraj nabio Dreamera kroz stol u kutu. Jako mi se sviđa ovo, solidnu priču oko ovoga su stvorili i zanima me što će se dogoditi između njih na TLCu. Tables meč nas najvjerojatnije očekuje, što će biti dobro.

 

Roman Reigns vs League of Nations – **

U backstageu je rečeno kako će Ambroseu i Usosima biti zabranjeno biti pokraj ringa tijekom meča. Prilično solidan meč koji je završio najgorim mogućim rezultatom: Reigns je pobijedio odbrojavanjem. Tijekom meča, sudac je izbacio Barretta iz meča jer se uplitao bez dozvole, što je ostavila 3-1 situaciju. Reigns je ipak svojim super moćima uspio svladati trojicu wrestlera, od kojih je jedan US, a jedan WWE prvak. Kako bismo mi sada trebali vjerovati da će Sheamus jedan na jedan pobijediti Reignsa na TLCu ako ga ne može uz četvoricu pobijediti na SmackDownu? Glupo bookirano, stvarno nepotrebna pobjeda Reignsa kojega opet bookiraju kao nezaustavljivu silu, što je nepotrebno. Tako neće nikad pridobiti simpatije fanova, a prilično sam siguran da WWE na to cilja. Nakon meča, Liga nacija je napala Reignsa, no Usosi i Ambrose su se pridružili borbi i Liga nacija je pobjegla. Već su krenuli u krivom smjeru s novom frakcijom i to nije dobro.

 

Solidan SmackDown koji je otprilike bio na razini Rawa, no kraj je zaista bio loš i da nije bilo njega, show bi bio bolji. Neki mečevi su bili solidni i pojedine priče se razvijaju u pravom smjeru. 6/10

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Jedan protiv svih"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*