SmackDown pregled – Styles protiv Bryana za titulu

Show je otvorio AJ Styles koji je dobio ogromne reakcije budući da je SD bio u Georgiji. Pozvao je Bryana i nastale su nesuglasice između njih dvojice te je Styles rekao kako je onaj Pele Kick bio namjeran od prošlog tjedna, a onda je pao dogovor da se njihov meč dogodi odmah sada, a ne na Crown Jewelu. Dobar segment koji je postavio taj meč između njih dvojice odmah na SmackDownu. Svi znamo što je razlog tome, a to je Bryanov nedolazak na Crown Jewel stoga su morali taj meč nekako spasiti, a jedan od načina nam je bio dati ga ovdje.

Meč je bio odličan, nikako na nivou onoga što bi oni eventualno mogli zajedno napraviti, ali ovaj meč je imao upravo funkciju da nam dadne naznake toga što bi oni mogli u nekim idućim susretima napraviti, služio je kao preview nekog još boljeg meča od ovoga. Iako je ovo za TV standarde bilo i više nego dobro, lijepo su ga postavili segmentom prije meča, a oni su onda dostavili uz ringu. Svi znamo da imati 20-minutni meč na TV-u nije isto što i imati meč iste minutaže na PPV-u jer ovdje su ukalupljeni u određenu strukturu zbog reklama pa se neki dijelovi meča moraju malo cijepkati, ali ono što je prikazano je bilo stvarno dobro. Malo me iznenadio čist kraj, ali mi je čak i drago da je to bilo tako i da nije bilo nikakvih kickouta na finishere nego da je taj završni stretch bio jednostavan, a opet efektivan. Stylesova pobjeda je doduše bila očekivana.

Joeov napad nisam očekivao, ali je on odličan odabir kao zamjena za Bryana za meč sa Stylesom na Crown Jewelu, a može i postaviti Triple Threat u budućnosti. Ono što mi smeta je to da je taj meč za WWE titulu. Joe ne bi baš trebao dobiti još jedan meč za titulu samo tako, trebali su odraditi običan meč između njih dvojice, eventualno dodati neku stipulaciju i to je to.

Big i Cesaro imali su Trick or Treat Steet Fight. Na ovo sam se već navikao, ovaj tip meča dobijemo svake godine u ovo doba, tako da mi ovo nije bilo nužno loše nego čak i zanimljivo, a i nije trajalo dugo, tako da se cijelo vrijeme nešto događalo u i oko ringa.

Shinsuke Nakamura pobijedio je R-Trutha u dosadnjikavom meču koji je bio najlošiji dio showa. Nakamura rijetko ima dobre mečeve na TV-u, a Truth nije nitko s kim on mogao imati nešto više od dosadnog meča, a niti pobjednik nikada nije bio u pitanju.

Becky Lynch imala je fantastičan promo u kojem se dotakla svoje pozicije na vrhu te je upozorila čitavu žensku diviziju, uključujući onu i na Rawu budući da će imati na Survivor Seriesu meč protiv Ronde Rousey. Stvarno je ovdje svojim govorom tijela ispala kao ozbiljna prijetnja Rondi. Iz nekog razloga se veselim tom meču premda imam svaku sumnju da ovo neće dobro ispasti jer je u pitanju Ronda Rousey koja je neporažena i vjerojatno će i nakon ovoga meča biti i dalje neporažena. Što bi značilo da će Becky izgubiti. A budući da je Becky negativac (u očima WWE-a i po bookingu), nekako se dadne naznačiti kako će na neki način biti ponižena i kako neće biti dobro bookirana u tom meču. Ja se nadam da sam u krivu i da će Becky od ovog meča imati nekakve koristi. Ideala bi bila da pobijedi, ali to je previše za tražiti.

U previewu World Cupa Rey Mysterio i Jeff Hardy borili su se protiv Ortona i Miza u solidnom main eventu. Premda nisam imao interesa ni za ovaj meč, a bome nemam interesa ni za taj turnir. Mislim da su još jednom odabrali pogrešan main event, ovo nije trebalo biti main event ovog showa nego Bryan i Styles.

Sve skupa, dobra epizoda van Nakamura/Truth meča s dvije odlične stvari – Styles/Bryan meč i Becky promo.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "SmackDown pregled – Styles protiv Bryana za titulu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*