NXT pregled – Strong kao novi član Undisputed Ere?

Jedna vrlo zabavna epizoda koja je nastavila graditi glavne priče poput Strongovog potencijalnog ulaska u Undisputed Eru, rivaliteta između Dreama i Blacka te borbe oko vakantirane Women’s titule. Uz vrlo dobar main event i zabavan battle royal, epizoda je bila prilično dobra.

U main eventu su se sukobili Andrade Cien Almas, koji već neko vrijeme zajedno sa Zelinom Vegom traži meč za NXT titulu protiv McIntyre, i Roderick Strong. Bio je to jedan vrlo dobar meč. Andrade je u zadnje vrijeme u punom sprintu što se tiče kvalitetnih mečeva jer ih je imao i sa Garganom, a sada evo i sa Strongom. Vrlo dobra i intenzivna akcija. Završetak mi se užasno svidio i pomalo me iznenadilo to fizičko uplitanje Zeline u meč, no izgledalo je jako dobro i jednostavno drugačije i inovativnije. Pobjeda Almasa je bila dobra odluka ako će ga gurnuti prema meču za titulu, a pobjeda nad Strongom itekako daje dosta momentuma, a isto tako nastavlja priču sa samim Strongom koji nikako ne uspijeva ostvariti onaj posljednji korak u nečemu.

Zelinin promo za komentatorskim stolom nakon meča je bio vrlo dobar. Jako sam zainteresiran za konfrontaciju Almasa i McIntyre sljedeći tjedan, lijepo su izgradili to kako Zelina u Almasovo ime želi ugovoriti meč za titulu, no Drew želi da Almas sam to napravi. Onaj intervju prošli tjedan, a onda i konfrontacija McIntyrea i Zeline od ovoga tjedna su sve bili vrlo zanimljivi segmenti. Mislim da je Zelina našla fantastičnu ulogu ovdje s Almasom i to potvrđuje sjajnim mic workom.

No, još zanimljiviji je bio segment sa Strongom i Undisputed Erom. Cole je ponudio Strongu njihovu traku kao znak ponude da prijeđe u njihov tim. Bit će ovo vrlo zanimljivo za obje strane, Strong je netko tko je vjerojatno bolji u ringu od sve trojice tako da bi s te strane mogao dosta doprinijeti grupi, a oni bi mogli nadomjestiti za njegov ponekad malo slabašan rad na mikrofonu. Nadam se da će Strongov heel turn, koji očito dolazi, odraditi na jedan originalan način. Baš me zanima kako će se odviti.

Aleister Black je trebao imati meč, ali ga je napao Dream tijekom ulaska i uvezao ga u užadi te pokušao napasti, ali se Black uspio obraniti. Sve više mi se sviđa ovaj program između njih dvojice i uvjeren sam da će imati itekako kvalitetan meč na Takeoveru. Iako još nije najavljen, ovaj meč definitivno zaslužuje svoje mjesto na Takeoveru. Dream je uspio pronaći sebe u ovom gimmicku koji na prvu nije mnogo obećavao i nije izgledao kao da će proći tako savršeno.

Battle Royal za posljednjeg člana 4-Way meča za titulu na Takeoveru osvojila je Nikki Cross. Meč je bio prilično zanimljiv,  vidjeli smo pomalo storyline progresa kod Nikki Cross i Taynare Conti, koja je iznenađujuće prva eliminirana, ali baš mi se svidjelo kako su to odradili. Odlično su bookirali Nikki Cross kroz meč i u ovoj pobjedi je stvarno dobro prikazali što je bilo i potrebno jer je ovo njena druga prilika da se ugura u ovaj meč za titulu. Od ostalih trenutaka u meču, htio bih izdvojiti onaj moment kada se Billie Kay uhvatila za Biancinu kosu kako ne bi pala s aprona i bila eliminirana. Vrlo kreativan i inovativan potez zaista.

Tino Sabbatelli i Ridick Moss pobijedili su Burcha i Lorcana u vrlo zanimljivom kratkom meču. Nevjerojatno je koliko Lorcan i Burch uspio toliko kratak meč učiniti toliko dobrim. Možda je i pametna ideja staviti ih u tim, mislim kako bi mogli biti na nivou nekadašnjeg DIYa, Revivala i ostalih koji su radili klasike. Nisam siguran baš oko rezultata, u redu je ako imaju u planu nešto za Sabbatellija i Mossa, premda bih ja više volio da se fokusiraju na ovaj drugi dvojac.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Strong kao novi član Undisputed Ere?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*