NXT pregled – Novi član Undisputed Ere

Vrlo dobra epizoda NXT-a koja se fokusirala na izgradnju novih likova i karaktera. Imali smo trii squash meča, no zato smo dobili jako dobar main event, iako niti ovi squash mečevi nisu bili loši.

Gargano i Almas su ovaj tjedan imali svoj revanš s Takeovera i bilo je vrlo dobro. Naravno, nije bilo na razini tog Takeover meča, ali stvarno nisam niti očekivao niti priželjkivao to, onaj meč je stvarno bio vrhunski. Ispunili su moja očekivanja, odradili su jako lijep meč s opet puno izvanrednih udaraca i near fallova. Završetak je odrađen na sličan način, Vega je opet imala DIY majicu, samo što ovaj puta to nije omelo Gargana jer mu ta majica više ništa znači. Svejedno, Vega se onda popela na apron što je omogućilo Almasu da uzme i drugu pobjedu protiv Gargana. Odlično bookirano, Almas je uzeo još jednu izvrsnu i užasno važnu pobjedu, a Gargano je opet zaštićen u porazu. Jako mi se sviđa duo Vege i Almasa, Almas je stvarno dobio dosta toga iz karakternog aspekta uz Vegu. Super odrađeno sve skupa.

Royce, Cross i Morgan imale su Triple Threat meč kojim pobjednik dobiva svoje mjesto u 4-way meču za Women’s titulu na sljedećem Takeoveru. Meč je bio i više nego solidan, ali je falilo dosta energije, pogotovo pri kraju, nisu baš imali publiku uključenu u meč, akcija nije bila toliko loša, ali nešto ipak nije kliknuo.

Pri kraju meča, Cole, Fish i O’Reilly su se pojavili na stageu i prema ringu poslali Taynaru Conti, koja je nastupala na ovogodišnjem Mae Young Classicu. Ovdje je imala ulogu da omete Nikki Cross što je i učinila pa je Peyton uzela pobjedu u meču i otišla na Takeover. Svidio mi se kraj, novo lice u Undisputed Eri je vrlo zanimljiva odluka, pogotovo jer je ovo žena. Odlično suprotstavljanje Sanityu koji imaju Nikki Cross, sad su dodali još jedan sloj na njihovo rivalstvo i sve skupa sviđa mi se odluka. Sviđa mi se i to što je Taynara ovdje prikazana kao netko tko nužno ne želi imati posla s Nikki Cross jer se bojala Nikki, ali to je čak i u redu. Taynara niti ne izgleda kao netko tko bi fizički mogao nadjačati Nikki. Sve skupa, dobro odrađeno, jedino bih volio da je imalo malo više heata i meč, a i dolazak Taynare.

Lio Rush i Velveteen Dream su imali jedan vrlo zabavan dvominutni meč nakon što je prošli tjedan Dream napao Rusha prije njegovog debija protiv Blacka. Ovaj puta su se sukobili u meču i šteta što nije trajalo malo duže jer je ovo bilo vrlo dobro. Rush je imao svoje momente u meču i definitivno je onako ukratko, s blic sekvencama pokazao što otprilike publika može i treba očekivati od njega. Dream je uzeo pobjedu što je po meni u redu odluka jer će mu trebati momentuma prije meča s Blackom. Black se nije pojavio što priliči priči jer i dalje nastavlja ne primjećivati Dreama.

Prije nekoliko tjedana Lars Sullivan je razbio Oneyja Lorcana, a ovaj tjedan je to isto učinio s Lorcanovim prijateljem, Dannyjem Burchom. Meč je bio jednako zabavan kao i onaj protiv Lorcana. Jako mi se sviđa ovaj mini program između njih trojice i nadam se uskoro Handicap meču koji bi mogao uz malo više vremena biti super. Odlično bookiraju Sullivana koji se nastavlja jako dobro snalaziti u svojoj ulozi i ovakvim mečevima.

Street Profitsi su imali još jedan zanimljiv mali meč u kojem su pobijedili Damiena Smitha i Marosa Estradu. Bilo je zabavno, energično i imali su publiku. No nadam se da će uskoro prijeći na nešto konkretno, neka ih do Takeovera grade ovako, a onda nakon njega mogu lagano i prema titulama.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – Novi član Undisputed Ere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*