Lucha Underground pregled – Vjenčanje

Johnny Mundo i ostali članovi Worldwide Undergrounda se spremaju za Johnnyevo i Tayno vjenčanje. Svi su u nekim čudnim zelenkastim odjelima. Dečki su spremili Johnnyu iznenađenje, a to je Johnnyev stari prijatelj Joey Wrestling (Joey Mercury). Joey Wrestling postaje Johnnyev kum, tako da Ricky Mundu pripada uloga nosača prstenja, koja mu se i nije svidjela.

 

Drago vs Jake Strong

Klasičan lucha underground opening, dosta highflying poteza, ali ništa nismo vidjeli. Za samo pet minuta Jake Strong je prislio Dragu na predaju, i to sa svojim zaštitnim znakom Ankle Lockom. Nakon Dragine predaje Jake uzima njegove nunčake, i dodatno pritišće Dragin gležanj. U ring ulazi Aero Star i spašava Dragu.

 

Xo Lishus vs Jack Evans

Ovo je bio No Mas meč. Kako to obično biva Jack Evans je održao kraći monolog kojeg je prekinuo Xo Lishus jednim Spearom. Prvi dio meča proveli su van ringa, a većim djelom meča u blagoj prednosti bio je Xo Lishus. Čak je došla i Ivelisse do ringa, ali Jack Evans ju je udario Superkickom. Kada su se vratili u ring počeli su koristiti zahvate, poluge i gušenja, međutim nitko se nije predao. Jack Evans uzima stolicu, i stavlja Xo Lishusa na nju prijeteći da će mu slomiti vrat. Do ringa dolazi i Joey Ryan spriječavajući ga u svom naumu. Jack Evans pada s kuta, a Xo Lishus ga stavlja u Armbar, te se Jack predaje. Poslije meča Ivelisse, Xo Lishus i Joey Ryan slave u ringu Xo-ovu pobjedu. Mogući novi trios izazivači? Booking meča nije bio sjajan. Zapravo dosta loš meč.

 

Jack Evans puže po backstageu, a Ricky Mundo vidi u tome priliku da zamjeni Jacka i da se pridruži Johnnyu, Joeyu i PJ Blacku u ringu, međutim Johnny se dere na njega, i govori mu da će on nositi prstenje a PJ Black i Joey Wrestling će mu biti kumovi. Ricky Mundo tužan, odvaja se od grupe i razgovara s lutkom, koja mu govori da učini “to”.

Famous B predvodi ovu ceremoniju. Nakon Johnnya, Joeya i PJ-a, izlaze djeveruša Beautiful Brenda i kuma Cheerleader Melissa (ne Mariposa). Nakon toga vidimo kako Ricky Mundo oslobađa Matanzu iz svoje ćelije. Ponovno smo u ringu. Na Famous B-ovo pitanje ima li itko išta protiv ovoga braka, iz svoga ureda izlazi Antonio Cueto. Antonio Cueto nema ništa protiv braka, ali zato ima poklon za sve. Začulo se zvonce, a do ringa dolazi nekoliko stolova punih tacosa. Antonio je čestitao Johnnyu i Tayi, te se vratio u svoj ured. Taya i Johnny Mundo se izmjenili zavjete, a onda je u ring došao Ricky Mundo sa prstenjima. Famous B i ostali članovi Worldwide Undergrounda su ga potjerali van iz ringa, a on je sjeo među publiku. Taman u trenutku kada je Famous B htio proglasiti Johnnya i Tayu mužem i ženom, tada dolazi Matanza i više nitko nije siguran. Matanza ih sve razbacuje. PJ Black prolazi kroz stol s tacosima, Famous B je isto nastradao, Taya je bila raskrvavljena, Johnny Mundo isto prolazi kroz stol. Taya se pokušala suprodstaviti Matanzi, ali on joj radi Wrath of the Gods, te na kraju radi Chokeslam na svadbenu tortu.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Vjenčanje"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*