Lucha Underground pregled – Novi izazov za Mil Muertesa

Ovu epizodu započinjemo pismom kojeg je Matt Striker dobio od Antonio Cueta, i pročitao ga pred svima. U pismu je stajalo da će se večeras u main eventu susresti četiri borca i pobjednik ima priliku izazvati Marty Martineza za Lucha Underground titulu na Ultima Luchi.

Jack Evans je izašao pred publiku i rekao da mu je dosta ove promocije, i da želi otići. Zaustavio ga je Antonio Cueto i najavio novi “Sacriface to the Gods” meč protiv Matanze.

Jack Evans vs Matanza
Jack je pokušao pobjeći kroz vrata na vrhu stepenica, ali upravo otuda je izašao Matanza i započeo kontrolirati meč. Kada su se vratili u ring, Jack Evans miče zaštitu iz kuta ringa, gdje je Matanza i izgubio svoju prednost. Nakon 630 Sentona, Jack Evans je pokušao pinati Matanzu, ali Matanza radi Wrath of the Gods, i prinosi još jednu žrtvu.

 

Kako je Melissa Santos najavila meč za Trios titule, između prvaka Reptile Tribea, i njihovih protivnika Ivelisse, XO Lishusa i Joey Ryana, izašao je još jedan tim. Tim Paul Londona, El Bunnya i White Rabbita, koji su cijeli meč proveli na vrhu stepenica i promatrali meč.

Reptile Tribe vs Ivelisse, Joey Ryan & XO Lishus
Većinu meča su izazivači bili u prednosti. Joey Ryan je dobro otvorio meč, i stvorio prednost, kojega je nastavio XO Lishus. Daga je bio blizu poraza, ali spašava ga Kobra Moon. Daga radi odličan comeback, i uspijeva savladati Joey Ryana s polugom. Prvaci odlaze iz ringa, a El Bunny i Paul London ulaze u ring i napadaju XO Lishusa i Joey Ryana. Ivelisse ih pokušava spasiti, ali Paul London i nju napada. Paul London i El Bunny su ih poslagali na donje uže, a zatim im prilazi White Rabbit, vadi džepni sat, i govori “Tick Tock”.

 

Aero Star & Drago vs Jake Strong
Meč u kojem su dozvoljene nunčake. Strong je započeo vrlo dobro, i krenuo je prema nunčakama. Drago ga je sustigao, uzeo nunčake i tada započinje njihova prednost. Aero Star i Drago su zajedničkim snagama parirali Jake Strongu, ali Jake ih razdvaja i bori se s obojicom ali pojedinačno. Aero Star se penje na balkon gdje ga Jake Strong i prati. Aero Star je bačen s balkona, a Strong je nastavio borbu s Dragom pored ringa. Odjednom Aero Star skače s izlaznog tunela na Jake Stronga, i ponovno oni prelaze u vodstvo. Drago i Aero Star tuku Jake Stronga s nunčakama, i pokušavaju pobijediti s Double Coverom, ali Jake kickouta i stvara prednost. Radi Ankle Lock nad Aero Starom, i Aero Star se predaje. Drago ga pokušava spasiti, ali Jake Strong i njega stavlja u Ankle Lock i slama mu gležanj.

 

Pentagon Dark vs Mil Muertes vs El Dragon Azteca Jr. vs King Cuerno
Mil Muertes otvara meč s izrazitom dominacijom, ali ona ne traje baš dugo. El Dragon Azteca Jr. se polagano vraća u meč. Odjednom se Fenix pojavljuje pored Melisse Santos, a ona mu uspijeva pobjeći. Vidjevši to El Dragon Azteca Jr., odmah radi Planchu na Fenixa. Fenix i El Dragon Azteca Jr. se nastavljaju boriti u backstageu. Borba se nastavlja između King Cuerna, Mil Muertesa i Pentagon Dark-a. Mil Muertes ih obojicu izbacuje iz ringa, a onda se iza njega pojavljuje The Mack koji radi dva Stunnera, i izlazi iz ringa. Pentagon se penje na kut, radi Canadian Destroyer i uzima pobjedu, te dobiva priliku da se bori za Lucha Underground titulu na Ultima Luchi. Nakon meča u ring ulazi The Mack i izaziva Mil Muertesa na Death meč, na Ultima Luchi.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Novi izazov za Mil Muertesa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*