Lucha Underground pregled – Dok ih smrt ne rastavi

Mariposa dolazi u ured Antonia Cueta i traži meč za Gift of the Gods titulu, što Antonio odbija. Mariposa mu nudi novac za taj meč, što nasposljetku Antonio prihvaća.

Mala Suerte (with Paul London & Saltador) vs Matanza

Kada je Antonio pitao koji će se član Rabbit Tribea boriti protiv Matanze, Paul London je izabrao Mala Suertea. Mala Suerte je započeo kao i negov predhodnik s nekoliko udaraca, ali Matanza kontrira jedan napad i radi Wrath of the Gods, te pobjeđuje. Matanza je prenio još jednu žrtvu, a sada je pitanje tko je sljedeći?

Jack Evans & Joey Ryan vs Xo Lishus & Ivelisse

Dosta izjednačen meč. Bilo je nekoliko dobrih Springboard poteza. Xo Lishus je radio neke dosta zahtjevne poteze, jer ti potezi zahtjevaju dosta fleksibilnosti. Sve u svemu solidan meč. Jack Evans i Joey Ryan pobjeđuju nakon što je Jack Evans onesvijestio Xo Lishusa s varijaciom Gogoplate. Nakon meča, Jack Evans je i dalje držao Xo Lishusa u zahvatu, sve dok nije došla Ivelisse i spasila ga. Jack Evans izlazi iz ringa i govori da ovo još nije gotovo.

El Dragon Azteca Jr. vs Mariposa

Mariposa je još i prije početka meča stigla u blagu prednost jer je napravila Low Blow kojega sudac nije vidio. Meč je trajao kratko, i nije bio nešto poseban. Mariposa je napravila i Butterfly Effect, ali El Dragon Azteca Jr. je kickoutao. Mariposa pokušava ponovno izvesti Butterfly Effect, ali El Dragon Azteca Jr. kontrira i uzima pobjedu. El Dragon Azteca Jr. brani Gift of the Gods titulu.

Prije samoga main event meča izlaze članovi Reptile Tribea. Kobra Moon uzima mikofon i govori kako poštuje Munda zbog onoga što je učinio Vibori, te da je time dokazao da Johnny pripada njenom Tribeu. Kako Worldwide Underground sada ima jednog člana više od Reptile Tribea, Kobra Moon je iskoristila svoj otrov i vratila jednoj osobi život, te sada ima novog člana Reptile Tribea, a on je Jeremiah Snake. Nakon Jeremiaha, izlazi Worldwide Underground. Johnny Mundo uzima mikrofon i govori da će i on promjeniti svoj tim. Johnny Mundo se okreće prema Ricky Mundu, i govori mu da ode u svlačionicu. Njegova zamjena je Aero Star.

Reptile Tribe (Kobra Moon, Daga, Drago & Jeremiah Snake) vs Worldwide Underground (Johnny Mundo, Taya, PJ Black) & Aero Star

Dogovor je bio ako Reptile Tribe pobjede, Johnny Mundo im se mora pridružiti, ali ako Worldwide Underground pobjedi, oni imaju jednu želju koju Kobra Moon mora ispuniti. Na početku meča dosta su vremena proveli van ringa. U tom periodu meča, bilo je nekoliko Diveova. Svi su bili sjedili na stolicama u publici a onda Jeremiah Snake radi Cannonball na njih. Dovlači Johnny Munda u ring, te zajedno s Dragom i Kobrom Moon radi Superkick nad Mundom. Drago pogađa DDT, te svo troje idu na pin, ali Johnny Mundo kickouta. Aero Star se suočava s Dragom, ali odbija borbu. Johnny Mundo kontrira Dragon’s Whip nad Dragom i pogađa End of the World. Worldwide Underground i Aero Star pobjeđuju.

Kobra Moon i ostatak njenog Tribea su pokušali neprimjetno otići iz Templea, ali zaustavlja ih Johnny Mundo s mikrofonom. Johnny podsjeća Kobru Moon na dogovor, a njegova želja je da ona oslobodi Dragu. Kobra Moon pušta Dragu, a Aero Star mu skida sve okove i lance, te njih dvojica odlaze. Za to vrijeme Taya je počela plakati, i naziva Johnnya idiotom, te govori da je sve do sada bilo uzaludno. Johnny joj govori da njegove želje može samo ona ispuniti. Johnny prilazi PJ Blacku, koji mu daje malu crnu kutiju. Johnny je kleknuo pred Tayu, iz crne kutijice izvukao prsten, i zaprosio ju. Taya je radosno pristala, te su njih dvoje slavili u ringu.

Nakon toga svega dobivamo segment s Ricky Mundom, u kojem on govori svojoj lutki da i on ima želju, te naglašava da su Johnny i Taya skupa sve dok ih smrt ne rastavi, a onda se počinje zajedno s lutkom jezivo smijati.

Be the first to comment on "Lucha Underground pregled – Dok ih smrt ne rastavi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*