NXT pregled – War Raidersi pohrlili u pomoć Ricochetu

NXT nam je ovaj tjedan donio jednu zanimljivu epizodu koja nam je otprilike dala naznake gdje će se tko i što kretati prema sljedećem Takeoveru. Uz zabavan main event, Gargana i Nikki Cross koja je ukrala show, sat vremena je proletjelo.

U main eventu smo vidjeli meč Colea i Stronga protiv Ricocheta i Dunnea. Očekivano izuzetno zabavan meč. Jako mi se dopalo što je Cole odlučio zamijeniti O’Reillyja u zadnji tren iako nije bilo nekog razloga za to osim toga što se valjda htio pokazati da nije kukavica. Meč je sadržavao stvarno jako dobru akciju, Dunne je imao fantastičan hot tag u čemu ga definitivno ne viđamo često kada su tag mečevi s njim u pitanju. Interesantna odluka je to da Cole napravi pin na Dunneu za pobjedu. Definitivno je dobar booking to, barem ako ćemo gledati da je Cole uzeo jednu vrlo važnu pobjedu nakon poraza i gubljenja titule na Takeoveru. A usput bi mogli dobiti i meč za UK titulu između njih dvojice. Dolazak War Raidersa u spas Ricochetu bio je možda malo i očekivan budući da su napali Undisputed i na Takeoveru, no nije ovo nimalo loše odrađeno. A budući da nam je War Games sljedeći event, izgleda da bi njih trojica mogli formirati i trio za za taj meč.

Gargano je otvorio show i pitao se zaslužuje li on više publiku i da mu svaki puta viču to što viču kad ulazi u ring, a onda se pitao i pretvara li se upravo u onoga koga najviše mrzi…a onda ga je prekinuo Regal koji je pitao je li on napao Blacka. No, tu se upleo i Dream te su postavili meč između njega i Gargana za idući tjedan. Definitivno dobar segment s odličnom predstavom Gargana. Samo sada trebaju ići potpuno daleko s ovim novim karakterom njegovim jer sada nakon gubljenja po drugi puta od svog najvećeg neprijatelja ne može baš ostati isti i volio bih da krenu pričati tu priču s njim kao i što su onaj puta kada ga je Ciampa tek napao prvi puta prošle godine još. Meč između Dreama i njega definitivno zvuči super i jedva čekam to.

Regal je u svom uredu odlučio provesti istragu o tome tko je napao Blacka. Pa je pozivao ljude redom na ispitivanje. Daleko najbolji dio je bio kada je Cross došla i krenula skakati i valjati se po stolu kao luđakinja koja zapravo i je. Taj sam segment i nominirao u podforumu za najbolje godine na našem forumu jer mislim da je zaista sjajan, odlično prikazuje karakter Nikki Cross i upravo je ovo način na koji se gradi jedan luđački karakter. Treba ići preko granice s time i to je upravo ono što su oni ovdje napravili.

Dakota Kai pobijedila je Aliyah u pristojnom meču. Ništa loše, ništa pretjerano dobro, dali su Kai tu pobjedu koja će joj valjda nešto značiti.

Raul Mendoza trebao je imati meč protiv EC3-a, ali je ovoga drugog napao Sullivan u backstageu, a onda je nakon njega dovršio i Mendozu. Solidno odrađeno sve skupa, izgleda da će ovime Sullivana malo vratiti na TV i dati mu nešto konkretnije. Nisam siguran koliko sam uzbuđen za meč s EC3-om i program općenito, ali vidjet ćemo.

Keith Lee pobijedio je Menziesa u kratkom meču. Solidna predstava za Leeja koji će ipak trebati neki dulji meč i boljeg protivnika da se zaista pokaže. Ovi kratki mečevi koje je do sada imao nisu ništa loše, ali ne smiju ići predugo s time, trebaju mu dati do Takeovera nešto konkretno ili bar da ima neki bitniji meč u idućim tjednima.

 

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "NXT pregled – War Raidersi pohrlili u pomoć Ricochetu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*