Započeo turnir najboljeg promoa na forumu!

Kao i što smo najavili prije nekoliko tjedana, krenuo je turnir za najbolji promo na forumu! U proteklih skoro dva mjeseca stiglo je točno 40 nominacija, odnosno 40 različitih promoa. Svi oni sada će se boriti za titulu najboljeg.

Budući da je brojka okrugla, odlučili smo napraviti malo drugačiji turnir za razliku od standardnog single elimination turnira koje smo većinom do sada imali. Ovaj puta ćemo imati round robin tip turnira. Dakle, imamo 4 skupine svaka s po 10 promoa u kojima će se svatko sukobiti sa svakim jednom. Na kraju će se zbrojiti svi bodovi i prva dva iz svake skupine odlaze u četvrtfinale nakon čega će se onda provoditi single elimination sve do završetka.

Live update tablica i rezultata možete pratiti na ovom linku:

https://challonge.com/turnirnajboljegpromoa

Budući da ovakav tip turnir znači mnogo međusobnih ogleda, vjerojatno je da će ovaj turnir potrajati preko dva mjeseca, vjerojatno sve do negdje početkom desetog, tako da se pripremite za dosta glasovanja. Svaki tjedan ide po jedno kolo kojih ima sveukupno 9. U svakom kolu ima po 20 međusobnih ogleda.

Prvih 20 ogleda je upravo izbačeno i možete krenuti glasovati. Glasovanje se provodi tako da u pripadajućoj temi objavom (dakle nema nikakvih anketa) odabere onaj promo za koji smatrate da je bolji. Na kraju će se glasovi pozbrajati i prenijeti u tablicu.

Link na turnir i na teme se nalazi ovdje. Ako već niste registrirani na naš forum, učinite to što brže i pridružite se glasovanju za ovaj turnir, ali i svim ostalim aktivnostima na forumu.

About the Author

Alen Butumović
Dugogodišnji urednik ProHrvanja koji prati svašta pomalo, od Japana i WWE-a pa sve do određenih indy kompanija.

Be the first to comment on "Započeo turnir najboljeg promoa na forumu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*