Stardom Summer North Tour 2022 16.07.2022. – recenzija

Mina Shirakawa vs Mai Sakurai vs Saki Kashima

Izvrstan opener. Saki je kao i po običaju izbjegavala ikakvu interakciju s Minom i Mai, pa su njih dvoje otvorile meč. Fokus je bio na njima cijelo vrijeme dok je Kashima uskakala po potrebi. Mina i Mai su imale izvrsne poteze cijelo vrijeme poput Bow and Arrow, DDT/ Stunner kombinacija, Diving Elbow Drop, Backfist itd. Bile su izjednačene gotovo čitav meč, i dok je Kashima bila blizu pobjede s Kishikaisei, ipak je pobjedu uzela Mina s Implant DDTom nad Sakurai.

Donna del Mondo (Maika & Giulia) vs Queen’s Quest (Lady C & Saya Kamitani)

Meč za nijansu slabiji od prethodnog, ali i dalje solidan. Giulia je bila MVP meča. Imala je dominaciju nad Lady C skoro tokom cijeloga meča, a Kamitani i Maika su bili na supportu i nisu se isticale previše. Lady C je tu i tamo znala imati pokoju ofenzivu kada joj priskoči u pomoć Saya, ali to je manje više sve. Na kraju Giulia i Maika zajedničkim snagama bacaju Lady C na glavu, te Giulia uzima pobjedu s Stealth Viperom.

Queen’s Quest (AZM & Utami Hayashishita) vs STARS (Momo Kohgo & Mayu Iwatani)

Solidne prve izmjene između Mayu i Utami, ali ništa više od toga, i tu slijedi jedan period koji nije bio pretjerano atraktivan. Tako je bilo do polovice meča sve dok se ponovno nisu sukobile Utami i Mayu. Prelijepa sekvenca s dobrim potezima baš onako kako one to znaju, i to završava Superkickom Mayu te German Suplexom Utami. AZM i Momo su odradile jednu kraću high speed sekvencu, a na kraju uz par tag team poteza AZM dolazi u vodstvo i s Diving Foot Stompom ostvaruje pobjedu za Queen’s Quest.

Oedo Tai (Ruaka, Starlight Kid & Momo Watanabe) vs Cosmic Angels (Tam Nakano, Unagi Sayaka & Natsupoi)

Ovo je bilo pošteno odrađeno. Na početku Oedo Tai napada Cosmic Angelse, i nekako taj prvi dio meča je protekao u onom tipičnom Stardom stilu gdje se uvijek nešto događa, a zapravo nema nekog konteksta. Drugi dio meča otvaraju Natsupoi i Starlight Kid s atraktivnim high speed izmjenama gdje je prilikom jednog Suplexa Natsupoi pala ravno na glavu. Zatim Nakano i Watanabe ulaze u ring i izmjenjuju stiff udarce. Na kraju Ruaka postaje legalna za Oedo Tai, međutim Nakano nastavlja momentum i bez prevelike muke savladava Ruaku s German Suplexom. Lijepa pobjeda za Kouzene.

STARS (Koguma, Saya Iida & Hazuki) vs God’s Eye (Syuri, MIRAI & Ami Sourei)

STARSi dobro otvaraju meč zato jer su radile zajedno i imale su dosta dobre timske poteze, međutim MIRAI uspijeva izolirati Sayu i tu God’s Eye dobiva prednost. Syuri je nastavila gdje je MIRAI stala, ali Sourei gubi prednost od Hazuki. U nastavku STARSi dominiraju, pa čak i Saya ima veliku ofenzivu nad Syuri. Uz malu asistenciju MIRAI i Ami Sourei, Syuri okreće stvari u svoju korist i s Buzzsaw Kickom završava meč.

Sveukupno: Svi mečevi su bili blago iznad prosjeka, ali na žalost niti jedan nije bio “must see”. Uglavnom lijep event, sa vjerojatno najtišom publikom.

Be the first to comment on "Stardom Summer North Tour 2022 16.07.2022. – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*