Stardom New Blood 1 – recenzija

Ovaj event pod nazivom New Blood okuplja sve mlade i talentirane cure s Japanske joshi scene, tako da smo danas mogli gledati cure iz Marvelousa, Gatoh Movea, Diane i Just Tap Outa. Saya Iidin povratak u ring nakon poduže pauze kao i debi mlade Miyu Amasaki. Kako je to sve izgledalo pročitajte u nastavku:

STARS (Momo Kohgo) vs Gatoh Move (Sayaka)

Kohgo je čini mi se obogatila moveset, ali i dalje prilično bazično. Vidjeli smo Powerslamove i Backbreakere. Većinu meča bila je u prednosti, ali Sayaka je imala dobro kontre, i pokušaje submissiona. Nakon 619 i jednog Suplexa Kohgo pobjeđuje.

Cosmic Angels (Unagi Sayaka & Waka Tsukiyama) vs Marvelous (Maria & Ai Houzan)

Unagi i Maria započinju, ali nije trajalo dugo. Cure iz Marvelousa imaju blagu prednost nad Wakom, koja opet pored svega ima nekoliko solidnih pokušaja pina. Slijedi jako dobra i prilično izjednačena sekvenca Marie i Sayake. Waka je napravila nekoliko solidnih Dropkickova na Mariji, međutim Maria dobro targetira Wakinu ruku, te na kraju je pobjeđuje s polugom. Maria je ogroman talent, od kojega možemo očekivati velike stvari u budućnosti. Mislim da možemo očekivati uskoro njen meč protiv Unagi Sayake.

Queen’s Quest (Lady C & Saya Kamitani) vs Donna Del Mondo (Mai Sakurai & MIRAI)

MIRAI pomaze Sakurai da dođe u prednost nad Lady C, a onda Kamitani vraća stvari u svoju korist. Nakon toga Lady C ponovno u ringu, ali ovaj puta MIRAI preuzima vodstvo. Iza toga vidjeli smo mnoštvo tagova i prekratkih sekvenci, a onda ponovno u ringu Sakurai i Lady C. Dosta su izjednačene bile. Chopovi, Big Bootovi i Running Bulldog bili su prisutni ovdje. Uslijedila je i vrlo dobra high speed sekvenca između Kamitani i MIRAI. Bilo je dosta dobrih poteza, a onda Kamitani radi Crossbody pored ringa. Slijede Missile Dropkick, i Suplex, ali Sakurai pomaže MIRAI. I nakon još par dobrih izmjena, sudac označava Time Limit Draw. Ako sam dobro razumio dobit ćemo Kamitani vs MIRAI meč uskoro.

STARS (Saya Iida & Hanan) vs Just Tap Out (Tomoka Inaba & Aoi)

Kako je lijepo vidjeti Sayu Iidu ponovno među konopcima. Upravo ona i Inaba otvaraju chain wrestlingom, a onda Aoi i Hanan imaju high speed sekvencu. Zatim Inaba radi dosta submissiona, pogotovo na Hananinoj nozi. Cure iz Just Tap Outa rade zajedno i lagano preuzimaju prednost, ali onda ulazi Iida i čisti ring. Aoi i Iida imaju nekakvu slabiju stiff sekvencu koja nije bila loša, a onda Hanan i Inaba imaju jako dobru raznovrsnu sekvencu. Bilo je i high speeda, i stiff izmjena, kao i kratki submission game. Na kraju su sve cure bile u ringu, a Aoi je u blagoj prednosti nad Sayom. Saya uspijeva kontrirati, i uzima pobjedu s brutalnim Brainbusterom, gdje Aoi baš pada ravno na glavu. Nakon meča mislim da je Inaba izazvala Hanan na meč za Future titulu.

Oedo Tai (Starlight Kid & Ruaka) vs Diana (Haruka Umesaki & Nanami)

Oedo Tai prilično lagano dolazi u prednost nad Nanami, i održava s heel potezima. Umesaki ulazi, i odmah stvara prednost za svoj tim. Ulazi Starlight Kid i pogađa odmah 619 i Shooting Star Press, a onda slijedi jako dobra izmjena forearmova. Umesaki ima nekoliko fenomenalnih poteza, a onda smo dobili izvrsnu izmjena pinova. Umesaki pogađa Suplex, a onda ponovno ulazi Nanami. Diana cure su u prednosti, ali Ruaka pomaže Starlight Kid da dođe u prednost, pa je Oedo Tai dobio ofenzivu. Kid pogađa Springboard Moonsault pored ringa, a onda i u ringu Moonsault za pobjedu nad Nanami. Ako sam dobro razumio Starlight Kid je ponudila Umesaki da se pridruži Oedo Taiu.

Utami Hayashishita vs Miyu Amasaki

Miyu prilično dobro izgleda. Otvorile su jako dobrim tehničkim hrvanjem. Vrlo dobar chain, a zatim i mat wrestling. Amasaki pogađa dva solidna dropkicka, ali Utami je puno iskusnija i sve to pretvara u svoju korist. Utami radi Powerslamove a onda i Boston Crab submission. Iza toga Amasaki ima dobre submissione, a i Dropkickove kojima jako dobro targetira i pogađa Utamijinu nogu. Imala je i jako dobar DDT, a onda i nekakvu varijaciju Pedigeea. Iza toga i nekoliko pokušaja pina, međutim Utami kickouta na svakom. Na kraju Utami pogađa Powerslam, Dropkick i završava meč s German Suplexom. Jako dobar debitantski meč za Amasaki. Pristojno odrađeno, bez ikakvih botcheva i sa nekim smislom. Lijepo je targetirala Utamijinu nogu, a onda i vrlo dobra varijacija Pedigreea. Utami je dobro vodila i dozirala meč, tako da ju je i Miyu mogla dobro ispratiti. Dobar meč.

Nakon meča Utami oduševljena s Amasaki, poziva ju da se pridruži Queen’s Questu i Miyu prihvaća poziv.

Sveukupno: Jedan jako dobar i zabavan event. Sviđa mi se koncept New Blooda i drago mi je da imamo priliku gledati cure iz drugih promocija. Maria standardno dobra, dok su me cure iz Just Tap Outa ugodno iznenadile. Saya Iida se konačno vratila, i pružila solidan meč. Od Umesaki sam podsvjesno očekivao da će biti dobra, iako niti jedan njen meč nisam pogledao i dostavila je očekivano. Mislim da sam dobro razumio ovo oko njenog učlanjenja u Oedo Tai. Za main event nemam zamjerke. Miyu vrlo dobro predstavljena, dobro je pratila Utami i njen ritam koji je dozirala, tako da je bilo jako dobro. Post meč segment i pridruženje QQ-u lijepo odrađeno. Što se mene tiče event je bio pun pogodak.

Be the first to comment on "Stardom New Blood 1 – recenzija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*