Retro gledanje – Uno! Dos! Tres! (s1e21)

Cuetov ured je magično mjesto. Tamo se događaju svakojake zanimljive stvari. Ovog puta je Big Ryck ušetao s kompićima kod šefa. The Mack i Killshot su time dobili jedno zanimljivo predstavljanje, a dobili su i snop novčanica od šefa, pošto ga je Big Ryck natjerao da plati dugove. A izgleda da je Božić došao ranije, pošto su dobili i kartu za ulazak u trios turnir koji će započeti nešto kasnije u epizodi.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Nakon što je završila priča s ljubavnim trokutom Angelico je imao meč s Johnny Mundom. Kojeg je u konačnici izgubio, u jednom zabavnom, no ništa posebno meču. Mundo će nakon meča imati konfrontaciju s El Patronom u svlačionici. Za to vrijeme, negdje daleko od arene, Black Lotus priprema se za osvetu. El Dragon Azteca Jr. joj je učitelj i on će je naučiti borbi Lucha stilom.

Kod Cueta u uredu je danas prometno. Sada pak Sexy Star traži nešto, a šef i nju stavlja u trios turnir, sa novim partnerima. Jer, zašto ne? Show nastavljaju Drago i Aerostar. Njihova best of 5 serija očekivano dolazi do 2-2 Dragovom pobjedom. Tenzije su se podigle, ostao je još samo jedn meč te ta toliko spomenuta unikatna prilika. Tko će je ugrabiti? I što ona uopće je? Samo Cueto zna.

Jesam li vam rekao da je ljubavni trokut priča gotova? Možda sam se malo prenaglio pošto će taj disfunkcionalni trio morati u u trios turnir. I to u sklopu istog tima. Za finale večeri imamo i početak tog trio turnira. Big Ryck, The Mack i Killshot s jedne strane Sexy Star, Super Fly i Pentagon s druge. Priča meča fokusirana je na Pentagona, koji sve pokušava sam, pošto nije timski igrač, no kada meč dođe do kraja postaje timski igrač pošto mu je pobjeda itekako važna. Na njegovu žalost, ne dolazi do iste, pošto je suparniki tim uspio preživjeti sve i pobjediti. Pentagonu to nije drago (ne onaj Drago 😛 ) pa nakon meča napada Super Flya kojeg Sexy Star spašava.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Uno! Dos! Tres! (s1e21)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*