Retro gledanje – Cross the Border (s1e03)

Retro gledanje Lucha Undergrounda počeo je u Cuetovom uredu, gdje mu Konnan govori kako je nabavio neke od najboljih lucheadora svijeta. Koje ćemo vidjeti kasnije u main eventu.

Klikom na sliku priključite se raspravi

Prije prvog meča Cueto je imao promo i postaje prilično jasno kako se radi o sjajnom liku. Ono što nije bilo sjajno je sam meč. El Mariachi Loco vs Mascarita Sagrada. Mini borac je bio ismijavan, no u konačnici je dobio meč. Malo humora, malo heata i ne pretjerano puno ičega ostalog. Puno bolje je bilo sve vezano u Chavoa, od napada nakon meča, do intervjua s Vampirom, pa do susreta s Konnanom gdje saznaje kako je ‘Meksiko’ saznao za to što je napravio prošli tjedan. Solidna podloga za dalje, pogotovo kad u na putu do ringa došli Mil Muertes i Catrina.

Drugi meč večeri nije bio bolji nego prvi. Mil Muertes je porazio Ricky Mandela. I to je to, nema se što puno kazati. Puno više se ima kazati o tome kako je Mundo razbio zaštitare, ušao u Cuetov ured te tražio meč s Big Ryckom idući tjedan. Ovdje su sjajno pokazali kako je Mundo shvatio pravila igre pod novim šefom. Dok je njegov novi šef platio Big Rycku da idući tjedan razbije Munda. Mogao bi to biti zanimljiv meč.

Prije main eventa imali smo još jednu Prince Puma vinjetu. U main eventu su bili Drago, Pentagon Jr. i Fenix. Na ovaj meč moram gledati s odmakom od nekoliko godina. Danas znam tko su sva trojca, nekada nisam znao. Tako da je ovo prvi puta što sam ih gledao u ringu. I pokazali su jako puno zanimljivih poteza, ali su isto tako imali ponešto problema. Malo koji od tih poteza je izgledao jako fluidno, često su se dugo namještali za određeni potez, a bilo je i nekih botcheva u samom meču. Daleko od savršenog meča, premda jako dobar pokazatelj što lucha libre sve može biti. Fenix je ugrabio pobjedu, a mi smo ulovili trenutak u kojem Cueto s nekim priča o svojim problemima.

About the Author

Vedran Karlić
Glavni urednik, ljubitelj video igri, sporta i matematike.

Be the first to comment on "Retro gledanje – Cross the Border (s1e03)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*